- Emoji Skoru
- 7.586
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.681
kişiye göre değişebiliyor canım adetten önce öğrenen de duydum adetten çok sonra da. ama ilişkinin üzerinden en az 12 gün geçmesi gerektiğini biliyorum.En erken ne Zaman test yapilie
Ilk testte gördüm canim, ne kadar zamanda çıktı önemli olan kısmı o.Kızlar selam yorumlarınıza ihtiyacım var teste bir ikinci hayalet çizgi var mı sizcede bat :15 nisan
5 dk içinde canım inşallah vardırIlk testte gördüm canim, ne kadar zamanda çıktı önemli olan kısmı o.
Hadi inşallah o zaman canim, Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah5 dk içinde canım inşallah vardır
AminHadi inşallah o zaman canim, Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah
Tekrar yaptın mı canımİçini actim bide
Ben kanda baktirdim bugün adete 1 gün kala 13.1 çıktı beta hcg.. inşallah yükselir
[/QUOTE bidaha baktırdın mı canım bende gecen hafta baktırmıştım 59 falandı. Bidaha baktırmıycam adetimde geçmiş oldu 4gün 2 hafta sonra 6hafyalıkken gidicm ultrasyona
az önce yaptım şu çay vs ictim çok günlük idrar yani var dimi hemen belirdi yani 20 dk yi bulmadıTekrar yaptın mı canım
Net ciksin diye bekliyorum 13 Mart son ilişkiye göre hesaplamada 17 nisan test günü diyoCanım neden kan vermiyorsun gününde geçmiş baya birazcık var gibi
Yaa hamilemisinBenimki pembeleşmişti
Test bozuk canim, tekrarla istersen.Merhaba arkadaşlar testi akşamüstü yaptım böyle oldu ikinci çizgi var mı sizce?Artık test bakmaktan benim gözlerim mi yanılıyor acaba test bozuk mu diye de düşündüm.Yarın sabah ki ilk idrarla da deneyeceğim.
Ya test bozuk ya da fazla idrar damlatmissinizMerhaba arkadaşlar testi akşamüstü yaptım böyle oldu ikinci çizgi var mı sizce?Artık test bakmaktan benim gözlerim mi yanılıyor acaba test bozuk mu diye de düşündüm.Yarın sabah ki ilk idrarla da deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?