- Emoji Skoru
- 7.948
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.761
olabilir de olmayabilir de çünkü çizgi pembe değil 2 gün sonra tekrarlayın testiKızlar çok çok ince bir çizgi görüyorum buharlaşma çizgisi mi bu? Bata 5 gün var.
Ben gördüm gibi ama kan testi yap bidaha tekrarla haber ver canım bize deKızlar çok çok ince bir çizgi görüyorum buharlaşma çizgisi mi bu? Bata 5 gün var.
Veririm inşallah ama kasıklarım belim falan çok ağrıyor galiba adet olucam umut kestim gibi.Ben gördüm gibi ama kan testi yap bidaha tekrarla haber ver canım bize de
2 gun sonra bidaha yap istersenKızlar çok çok ince bir çizgi görüyorum buharlaşma çizgisi mi bu? Bata 5 gün var.
Adetin geccikmişmi kiKızlar
Adetin geccikmişmi ki
Himm insallah hamilisindirHayır bat 1 bugün de aşırı bir bel ağrısı var olcak gibiyim zaten
Keşke ama sanmıyorum olmadı bence mayısı beklicem bakalımHimm insallah hamilisindir
NasipKeşke ama sanmıyorum olmadı bence mayısı beklicem bakalım
Eki Görüntüle 2262651
Adete 5 gun kala yaptim erken mi sizce
İnsallah canim isteyen herkese nasip olurBekle az daha canım 2 1 kala yenile inşallah çıkar
Kiz ben sana stres yapmadan, sabirla bekledemedim mi?Eki Görüntüle 2262651
Adete 5 gun kala yaptim erken mi sizce
Kiz ben sana stres yapmadan, sabirla bekledemedim mi?
Azcik daha sık dişini az kalmış zaten
Sabır canım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine insallah tez vakitte hayırlı haberini alirsin.
Abla valla oylesine yaptim biliyorum erken icimden geldi
İnsallah cok heyecanliyimSabır canım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine insallah tez vakitte hayırlı haberini alirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?