- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.741
2 farklı test yanılmaz sanırm yainşallah çok teşekkür ederim biri oncomed diğeri laboucg marka test. inş vardır
Erken gebelik testi herkes de doğru sonuc vermiyor canim, ben 5liralik test ile adete 3 gun kala öğrendim.Bende erken gebelik testi nden yaptım iki gün var adetime ve bir haftadır korunmuyoruz tek çizgi çıktıiki üç gün sonra tekrardan yapayım mı testi
Çok üzüldüm ilişkiden 10 gün sonra dedi gerçi henüz 5 gün geçti umarım hasta olmam ve güzel haber alabilirimErken gebelik testi herkes de doğru sonuc vermiyor canim, ben 5liralik test ile adete 3 gun kala öğrendim.
Iliskiden 5 gun sonra mı yaptin yani testiÇok üzüldüm ilişkiden 10 gün sonra dedi gerçi henüz 5 gün geçti umarım hasta olmam ve güzel haber alabilirim
Evet canimIliskiden 5 gun sonra mı yaptin yani testi
Canm test bozuk gibi ama var gibi de.. tekrarla bakalım.. adetine kaç gün var ?Kızlar bu testte var mı 2.cizgi gece yapmıştım testi görmemiştim ertesi sabah atarken farkettim yanlış mıdır
Canım ben aşılama yaptırdım doktor 15 gün sonra test yaptır demişti ama ben bekleyemedim 10.gun yaptımCanm test bozuk gibi ama var gibi de.. tekrarla bakalım.. adetine kaç gün var ?
İnş cnm öyledir insİlk idrarda bhcg hormonu daha çok olduğu için çıkmamıştır belki canım olmazsa sabah tekrar yap için rahat etsin inşallah hamilesindir
Loboquik benimkide bu sabah koyu cikti bir oncekilerine göre cnm yanlıs mi acaba diyorum tekrae yaptim gün içi vs cikmadilaboucg marka testse kesinlikle doğrudur canım bide fotoğraf paylaşabilsen nasıl güzel olur çok merak ettim nasıl olduğunu testinin
Iliskiden 5gjn sonra kan testi de yaptirsan cikmaz canim boşuna stres yapıp olusmayaa çalışan gebeliği de engelliyorsun.Evet canim
çizgi var canım ama tekrarlamalısın 10 dak içinde çıkıyorsa var demektir takip et testini bırakıp gitme:))Kızlar bu testte var mı 2.cizgi gece yapmıştım testi görmemiştim ertesi sabah atarken farkettim yanlış mıdır
ama aşılama yaptırdıysan çatlatma iğnesi vuruldun demektir onun etkisinin geçmesi için daha beklemelisin canım acele etme yalancı pozitif verir şimdi en az 12 gün bekleCanım ben aşılama yaptırdım doktor 15 gün sonra test yaptır demişti ama ben bekleyemedim 10.gun yaptım
çizgi var canım ama tekrarlamalısın 10 dak içinde çıkıyorsa var demektir takip et testini bırakıp gitme:))
İğnenin etkisiyle çıkmış maalesef dün tekrar yaptım yoktu yarın kan testi yaptiricamama aşılama yaptırdıysan çatlatma iğnesi vuruldun demektir onun etkisinin geçmesi için daha beklemelisin canım acele etme yalancı pozitif verir şimdi en az 12 gün bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?