Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hayırlısıyla nasip olur inşallah sağlıklı sıhhatli, zaman geçtikçe insan bebek kokusunu özlüyor dimi :)

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum
5 yıldır çocuk sahibi olmak İçin uğraşıyoruz bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktım adetim 4 gün gecikti idrar testim bu
Bir yanlışlık olur mu lütfen cevap yazın çift çizgi ama ben hala inanamıyorum

Eklentiler

• 9A6FFF49-55C3-4696-A18F-D12FFC2653F3.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 136
Rabbimin mucizesi iste canim gerek kalmadi tup bebege. Hemen sabah kan ver bi acilde saglik ocaklari kapali olur . Bizede dua et

Rabbimin mucizesi iste canim gerek kalmadi tup bebege. Hemen sabah kan ver bi acilde saglik ocaklari kapali olur . Bizede dua et

Sümeyye adın ne kadar güzel
Etmezmiyim RAbbimin hazinesi bol yüce yaradan isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsin içinde de sana inşallah

Kızz maşAllah ne güzel hayırlısı olsun inşAllah ben olsam sabahı beklemem direk hastanedeydim şimdi valla darısı bizlerin başına inşAllah

Sümeyye adın ne kadar güzel
Etmezmiyim RAbbimin hazinesi bol yüce yaradan isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsin içinde de sana inşallah
Tesekkur ederim canim Allah razi olsun bende hep elif ismini begenmisimdir. İnşallah bi kızım olursa nasipse Elif koymak istiyorum adini Rabbim kucagina hayirlisiyla almayi nasip etsin.

Kızz maşAllah ne güzel hayırlısı olsun inşAllah ben olsam sabahı beklemem direk hastanedeydim şimdi valla darısı bizlerin başına inşAllah

Amiiinnnnn rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
Hayırlı güzel haberler alın inşallah sizlerde dualarım sizinle

LadyMorganas Merhaba canım tekrar test yaptın mı merak ettim.Benim yarın adet günüm dün yaptım ama malesef negatifti test inşAllah senden güzel haberler alırız

LadyMorganas Merhaba canım tekrar test yaptın mı merak ettim.Benim yarın adet günüm dün yaptım ama malesef negatifti test inşAllah senden güzel haberler alırız
Mrba canim bigun adet gunum test yapmadim dun yaptim sabah ilk idrarla negatifti
Bugun yapmadim cumaya kadar beklicem umutlanmak istemiyorum negatifi gorunce cok üzülüyorum

Kızlar merhaba bat 29du adet olmadım evde ovulasyon testi vardı merakımdan onları kullandım kızlar yumurtlama günümde bu kadar net çizgi çıkmamıştı neler oluyo yardım lütfen akşam kan tahlili yaptırcam o zamana kadar bi destek

Eklentiler

• E64E04C0-AB21-4050-B6C3-C90EF119FD58.webp
    95 KB · Görüntüleme: 121
Merhaba canım bende ovulasyon testi kullandığım zaman denemiştim.Ovulasyon testi koyu olursa hamilesin die duymuştum.Nitekim benimde testlerim böyle koyu olmuştu.Moralini bozmak istemem ama ben adet olmuştum.inşAllah senin bebişten dolayı pozitiftir testlerin

Merhaba kızlar Hayırlı Cumalar benimde bat dündü.Ama hala gelen giden yok idrar testi yaptım oda negatif

İnşallah hamilesindir ben hem gebelik testi hem ovu testi yapmıştım bu şekilde koyuydu ovu testi ve hamileydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…