- Emoji Skoru
- 3.475
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.801
Benimde aynı ne göğüslerim nede başka bi belirti hayırlısı olsun hakkımızda inşAllahOyle yapacam artik inşallah hamileyimdir
Hicbir belirtim yok ama goguslerim acimiyo
İnsallah canimBenimde aynı ne göğüslerim nede başka bi belirti hayırlısı olsun hakkımızda inşAllah
Test yapmicakmisin bugunlerdeBenimde aynı ne göğüslerim nede başka bi belirti hayırlısı olsun hakkımızda inşAllah
Hayırlısıyla nasip olur inşallah sağlıklı sıhhatli, zaman geçtikçe insan bebek kokusunu özlüyor dimi :)InşAllah canım benimde 1 oğlum var 9 yaşında 6 seneden beri 2. Içi uğraşıyoruz 3 tüp bebek denemem var başarısız bende temmuz gibi son bi defa daha denicem tüp bebeği hayırlısı hakkımızda inşAllah
InşAllah canım aynen insan özlüyo vallaHayırlısıyla nasip olur inşallah sağlıklı sıhhatli, zaman geçtikçe insan bebek kokusunu özlüyor dimi :)
Rabbimin mucizesi iste canim gerek kalmadi tup bebege. Hemen sabah kan ver bi acilde saglik ocaklari kapali olur . Bizede dua etArkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum
5 yıldır çocuk sahibi olmak İçin uğraşıyoruz bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktım adetim 4 gün gecikti idrar testim bu
Bir yanlışlık olur mu lütfen cevap yazın çift çizgi ama ben hala inanamıyorum
Rabbimin mucizesi iste canim gerek kalmadi tup bebege. Hemen sabah kan ver bi acilde saglik ocaklari kapali olur . Bizede dua et
Kızz maşAllah ne güzel hayırlısı olsun inşAllah ben olsam sabahı beklemem direk hastanedeydim şimdi valla darısı bizlerin başına inşAllahArkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum
5 yıldır çocuk sahibi olmak İçin uğraşıyoruz bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktım adetim 4 gün gecikti idrar testim bu
Bir yanlışlık olur mu lütfen cevap yazın çift çizgi ama ben hala inanamıyorum
Tesekkur ederim canimSümeyye adın ne kadar güzel
Etmezmiyim RAbbimin hazinesi bol yüce yaradan isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsin içinde de sana inşallah
Kızz maşAllah ne güzel hayırlısı olsun inşAllah ben olsam sabahı beklemem direk hastanedeydim şimdi valla darısı bizlerin başına inşAllah
Mrba canim bigun adet gunum test yapmadim dun yaptim sabah ilk idrarla negatiftiLadyMorganas Merhaba canım tekrar test yaptın mı merak ettim.Benim yarın adet günüm dün yaptım ama malesef negatifti test inşAllah senden güzel haberler alırız
Merhaba canım bende ovulasyon testi kullandığım zaman denemiştim.Ovulasyon testi koyu olursa hamilesin die duymuştum.Nitekim benimde testlerim böyle koyu olmuştu.Moralini bozmak istemem ama ben adet olmuştum.inşAllah senin bebişten dolayı pozitiftir testlerinKızlar merhaba bat 29du adet olmadım evde ovulasyon testi vardı merakımdan onları kullandım kızlar yumurtlama günümde bu kadar net çizgi çıkmamıştı neler oluyo yardım lütfen akşam kan tahlili yaptırcam o zamana kadar bi destek
İnşallah hamilesindir ben hem gebelik testi hem ovu testi yapmıştım bu şekilde koyuydu ovu testi ve hamileydimKızlar merhaba bat 29du adet olmadım evde ovulasyon testi vardı merakımdan onları kullandım kızlar yumurtlama günümde bu kadar net çizgi çıkmamıştı neler oluyo yardım lütfen akşam kan tahlili yaptırcam o zamana kadar bi destek
İnşallah canım ya akşam belli olcak herşey bakalımİnşallah hamilesindir ben hem gebelik testi hem ovu testi yapmıştım bu şekilde koyuydu ovu testi ve hamileydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?