- Emoji Skoru
- 145
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.961
Insallah olmazsın canım guzel haberlerle4 gun kaldi adetime cnm,4 5 gun sonra test yapicam evde ama her ay adet olmadan once benim karnim siser yine sisti yoksa adet mi olucam
insallah cnm Amin :)Insallah olmazsın canım guzel haberlerle
Testinde koyulaşma var canım bence hamilesinEki Görüntüle 2272398 buda bugünkü testim kizlar
Hayırlı olsun canım çizgi gayet net sağlıkla kucağına al inşallahKızlar kan verdim sonucu bekliyorum bugünkü yaptığım testi de koyuyorum büyük ihtimalle hamileyim :)Eki Görüntüle 2272430
Inşallah cnm inşallahTestinde koyulaşma var canım bence hamilesin
Hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar kan verdim sonucu bekliyorum bugünkü yaptığım testi de koyuyorum büyük ihtimalle hamileyim :)Eki Görüntüle 2272430
Canım hcg kan testinde 77 çıktı hamileyim çok şükür yarın da doktor randevum varHayırlı haberlerle gel inşallah
Ohh maşallah ne güzelCanım hcg kan testinde 77 çıktı hamileyim çok şükür yarın da doktor randevum var
Var canım hayırlı olsun benim de böyleydiGünaydın kızlar ikinci çizgi var değil mi bata 2 kala yaptım
Teşekkür ederim canım amin inşallah kan sonucuda güzel çıkarVar canım hayırlı olsun benim de böyleydi
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin gözün aydın hamişsinSevine bilirim demi artık
Evet canım ilk testine göre baya kotu artık kan verip garantiler hamişliğiniEki Görüntüle 2272635 buda yeni testim arkadaşlar koyulasti demi gün gün
İkinci çizgi var canım hayırlı olsunGünaydın kızlar ikinci çizgi var değil mi bata 2 kala yaptım
Sağol cnm benm teskkur ederim amin inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin gözün aydın hamişsin
Sagol cnm..Evet canım ilk testine göre baya kotu artık kan verip garantiler hamişliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?