Pozitif İdrar Testi Örnekleri

2 gun kaldi cnm ama aksam toz halinde biraz agri kesicii ictim ve simdi korkuyorum egeer hamileysem bebege birsey olmasin diye

Korkma canım gebelik oluştuysa bile bebeğin henüz ilaçtan etkilenecek boyutta ve büyüklükte değildir. Kalbi dahi atmaya başlamamıştır ama yinede ilaç içmemeye gayret et parol ve minoset içebilirsin yalnızca. Test yapabilirsin varsa eğer çıkar zaten Allah'ın izniyle

Yarin adet gunum ve ben bugun test yaptim ama negatif

Eklentiler

• IMG_20190527_165937.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_20190527_165843.webp
    20 KB · Görüntüleme: 220
Kızlar benim bata 8 gün var, prodıctor test yaptım gölge gibi çizgi..
Acaba diyorum test mi bozuk
Son kullanma tarihi 2020 şu bat ayı..
Sizce nedir bu?

Bence var ama sanki çok önce yapmışsın... Kesinlikle olmadığında gölge dahi çıkmıyor.. Yine de bir kan testi ver derim. Şimdiden hayırlı olsun
Doğru tespit, durup durup bakıyorum da ama ilk halide böyleydi. Bir ektopik gebelik geçirdim- 6 ay korunma üzeri 6 aydır tık yoktu da. Betahcg baktırıcam yarın inşallah

Kızlar benim testime de yorum yapsanız
Prodıctor gebelik testi yaptım bata 1 hafta var..
Çizgi belirdi ama hayalet çizgi..
Sizce ???

kızlar benimde çok ağrım var 4 gün önce çok az kırmızı kahve jkarışık geldi dün gece açık kahve pembe karışık gelmiş pete şu an açık pembe geliyor peçeteye 3 gün geciktim sökülemiyorum diye bekliyorum çok ağrım var çünkü belimde kasıklarımda yerleşmeyse bunlar tamamlanmadan çıkar mı testte lekelerin bitmesinimi beklemeliyim test için belki de sökülür bilmiyorum

Kızlar merhaba
Reglime 6 gün var. Özelikle dünden beri göğüs uçlarım koyulaştı ve irileşti. Özellikle sağ kasığımda ara ara batmalar var ve her an adet olacakmışım gibi hissediyorum. Bugün eczaneden miratech erken gebelik testi aldım ama negatifi görmekten korktuğum için yapamıyorum. Sizce biraz daha beklemeli miyim test için

erken canım daha birazcık daha bekle istersen 2 gün kala yaparsan daha iyi olur bence

Bence var ama sanki çok önce yapmışsın... Kesinlikle olmadığında gölge dahi çıkmıyor.. Yine de bir kan testi ver derim. Şimdiden hayırlı olsun
Betahcg 14.3 geldi bugün(reglime 15 gün daha var) çok mu erken döllenme oldu bu kafam karıştı değer çok düşük-dr um yurtdışında perşembe gelecek randevumu aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin

Kesinlikle vek
Kesinlikle bekle arkadaşım

Betahcg 14.3 geldi bugün(reglime 15 gün daha var) çok mu erken döllenme oldu bu kafam karıştı değer çok düşük-dr um yurtdışında perşembe gelecek randevumu aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin
Doktorun gelmeden bir gün önce de kan testi yaptır.. Sonuç olumlu..kafana takma relax ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…