- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.141
Adete 6 gün kala 90 küsür çıktı. Bugün adet günüm ve 313. Çok az bi değer biliyorum. Pazartesi gidicem doktora. Sana da bol şansBenımde 30 una catladı 9. Gününüm cnm yarın erken gebelık yapsam dıyorum ama hıc umudum yok ya aende hemen kan ver gec dollenmemı baksınlar dr a durumunu anlat sonra kurtaj falan demesınler gec dollenmeyae allah korusun
Ay Allah korusun canim. Evet kan vermem lazim. Sen bence 12. Gunde yap benim gibi canim. Insan dayanamiyor bende guya 14. Gunde yapicaktim. Sol kasigimdada agri var.Benımde 30 una catladı 9. Gününüm cnm yarın erken gebelık yapsam dıyorum ama hıc umudum yok ya aende hemen kan ver gec dollenmemı baksınlar dr a durumunu anlat sonra kurtaj falan demesınler gec dollenmeyae allah korusun
Benim ilk cocugumda adetim 3 gun gecmesine ragmen 79 du canim degerim. Bence degerin cok iyi. Icini ferah tut.Adete 6 gün kala 90 küsür çıktı. Bugün adet günüm ve 313. Çok az bi değer biliyorum. Pazartesi gidicem doktora. Sana da bol şans
Hakkında hayırlısı olsun cnm hıc korkma ıns guzel haberler alırsın benımde 1 kaybım var 20 haftalıkAdete 6 gün kala 90 küsür çıktı. Bugün adet günüm ve 313. Çok az bi değer biliyorum. Pazartesi gidicem doktora. Sana da bol şans
Pazartesi gününü beklicem mecbur. Doktora gidicem o zaman belli olur :/ ben teste gerek duymadan anlıyorum hamile olduğumu. Yani kan vermeye emin olar gidiyorum çünkü vücudum çabuk tepki veriyorAy Allah korusun canim. Evet kan vermem lazim. Sen bence 12. Gunde yap benim gibi canim. Insan dayanamiyor bende guya 14. Gunde yapicaktim. Sol kasigimdada agri var.
Ay Allah korusun canim. Evet kan vermem lazim. Sen bence 12. Gunde yap benim gibi canim. Insan dayanamiyor bende guya 14. Gunde yapicaktim. Sol kasigimdada agri var.
Değer iyi ama artış düzensiz. 2 haziran 90 3 haziran 130 7 haziran 313. Dış gebelik olabilir yazdı bikaç arkadaş. İnş yoktur öyle bişey. 3 kimyasalım varBenim ilk cocugumda adetim 3 gun gecmesine ragmen 79 du canim degerim. Bence degerin cok iyi. Icini ferah tut.
Sadece piki gordugumde iliski oldu canim. Oyuzden umudumda yoktu. Esimede dun gece kizmistim 12 gundur dokunmuyorsun diye.Ben belırtılerı dınlemıyorum cnm hıc ılk bebek 11. Gunde cıkmıstı 20 haftalık kaybettım onu ılıskı pık gunumu oldu yoksa catladıgındamı ben pıkı de ertesı gunude degerlendırdım
Amin inşallah. Üzgünüm bebeğin içinHakkında hayırlısı olsun cnm hıc korkma ıns guzel haberler alırsın benımde 1 kaybım var 20 haftalık
Aynen cnm ıns olur ya cok ıstıyorum 1 senedır cok zor gunler gecırdım yenı bebek yenı umutşar olsun ıns uc gunluk ılıskıydı pıkteSadece piki gordugumde iliski oldu canim. Oyuzden umudumda yoktu. Esimede dun gece kizmistim 12 gundur dokunmuyorsun diye.sen 2 gun degerlendirmissin Allahin izniyle olur insallah cnm.
Sagol cnm Allah bıze de onlatı sagaagşım kucagımıza aldımız gunlerı gostersınAmin inşallah. Üzgünüm bebeğin içinumarım Allah gönlümüze göre versin
Canım kesinlikle git kan tahlili ver çıkmasa bile ultrasona git bakalım çünkü gözüküyor kırmızı çizgiEsim inanmiyor.umarim testte yanilmiyor. adetim geceli 11. Gundeyim. En son 29 nisanda regli olmustum.
Folik asit iç canım, bu ay yüzün güler inşallahCnm ben daha once 20 haftalıj bebegımı kaybettm fılmde yapısıklıj cıktı hıstereeskopı oldum sonra fılm cekıldı gene sukur bısey cıkmadı duzeldı esımde sperm verdı ondada sıkıntı yok gerısı allaha kaldı
Icıyorum cnn hakkımızdanhayırlısıFolik asit iç canım, bu ay yüzün güler inşallah
Ben goruyorum burda canim hayirli olsun devami gelir insallahCizgi varmi? Birde yanilma payi varmi
Canim simdi erken dir bence bnm 5 haftalim 6 haftalik oldugu da doktora gidecemCanım kesinlikle git kan tahlili ver çıkmasa bile ultrasona git bakalım çünkü gözüküyor kırmızı çizgi
Aminn canim. Cok tesekkur ederimBen goruyorum burda canim hayirli olsun devami gelir insallah
Cizgi varmi? Birde yanilma payi varmi
Pozitif :)Sence pembemi canim
Aynen canim adetin 27. 28. Günunde yumurtlamamdan dolayiPozitif :)
Gec dollenme olmus gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?