• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Benımde 30 una catladı 9. Gününüm cnm yarın erken gebelık yapsam dıyorum ama hıc umudum yok ya aende hemen kan ver gec dollenmemı baksınlar dr a durumunu anlat sonra kurtaj falan demesınler gec dollenmeyae allah korusun
Adete 6 gün kala 90 küsür çıktı. Bugün adet günüm ve 313. Çok az bi değer biliyorum. Pazartesi gidicem doktora. Sana da bol şans

Benımde 30 una catladı 9. Gününüm cnm yarın erken gebelık yapsam dıyorum ama hıc umudum yok ya aende hemen kan ver gec dollenmemı baksınlar dr a durumunu anlat sonra kurtaj falan demesınler gec dollenmeyae allah korusun
Ay Allah korusun canim. Evet kan vermem lazim. Sen bence 12. Gunde yap benim gibi canim. Insan dayanamiyor bende guya 14. Gunde yapicaktim. Sol kasigimdada agri var.

Adete 6 gün kala 90 küsür çıktı. Bugün adet günüm ve 313. Çok az bi değer biliyorum. Pazartesi gidicem doktora. Sana da bol şans
Hakkında hayırlısı olsun cnm hıc korkma ıns guzel haberler alırsın benımde 1 kaybım var 20 haftalık

Ay Allah korusun canim. Evet kan vermem lazim. Sen bence 12. Gunde yap benim gibi canim. Insan dayanamiyor bende guya 14. Gunde yapicaktim. Sol kasigimdada agri var.
Pazartesi gününü beklicem mecbur. Doktora gidicem o zaman belli olur :/ ben teste gerek duymadan anlıyorum hamile olduğumu. Yani kan vermeye emin olar gidiyorum çünkü vücudum çabuk tepki veriyor

Ben belırtılerı dınlemıyorum cnm hıc ılk bebek 11. Gunde cıkmıstı 20 haftalık kaybettım onu ılıskı pık gunumu oldu yoksa catladıgındamı ben pıkı de ertesı gunude degerlendırdım

Benim ilk cocugumda adetim 3 gun gecmesine ragmen 79 du canim degerim. Bence degerin cok iyi. Icini ferah tut.
Değer iyi ama artış düzensiz. 2 haziran 90 3 haziran 130 7 haziran 313. Dış gebelik olabilir yazdı bikaç arkadaş. İnş yoktur öyle bişey. 3 kimyasalım var

Ben belırtılerı dınlemıyorum cnm hıc ılk bebek 11. Gunde cıkmıstı 20 haftalık kaybettım onu ılıskı pık gunumu oldu yoksa catladıgındamı ben pıkı de ertesı gunude degerlendırdım
Sadece piki gordugumde iliski oldu canim. Oyuzden umudumda yoktu. Esimede dun gece kizmistim 12 gundur dokunmuyorsun diye. 🙄 sen 2 gun degerlendirmissin Allahin izniyle olur insallah cnm.

Sadece piki gordugumde iliski oldu canim. Oyuzden umudumda yoktu. Esimede dun gece kizmistim 12 gundur dokunmuyorsun diye. 🙄 sen 2 gun degerlendirmissin Allahin izniyle olur insallah cnm.
Aynen cnm ıns olur ya cok ıstıyorum 1 senedır cok zor gunler gecırdım yenı bebek yenı umutşar olsun ıns uc gunluk ılıskıydı pıkte

Cnm ben daha once 20 haftalıj bebegımı kaybettm fılmde yapısıklıj cıktı hıstereeskopı oldum sonra fılm cekıldı gene sukur bısey cıkmadı duzeldı esımde sperm verdı ondada sıkıntı yok gerısı allaha kaldı
Folik asit iç canım, bu ay yüzün güler inşallah

Merhaba kızlar ben mi yanlış gördüm bakarmısınız.?

Eklentiler

• A26DF203-5261-40B4-B245-C04218356C8A.webp
    A26DF203-5261-40B4-B245-C04218356C8A.webp
    36 KB · Görüntüleme: 187
Back
X