- Emoji Skoru
- 281
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #31.181
Sagol cnm.yarin sabah tekrarliycam.Seninde hayirli olsun bebişinCanim genellikle ignenin 14 gun tam belli oluyor diye biliyorum hakinda hayirlisi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol cnm.yarin sabah tekrarliycam.Seninde hayirli olsun bebişinCanim genellikle ignenin 14 gun tam belli oluyor diye biliyorum hakinda hayirlisi olsun
Saol canm insallah hamilesindirSagol cnm.yarin sabah tekrarliycam.Seninde hayirli olsun bebişin![]()
İnşallah cnm.Rabbim isteyen herkese sağlıcakla bebişler nasip etsinSaol canm insallah hamilesindir![]()

Aminnnn inşallahHayirli olsun.Saglicakla kucaginiza alin inşallah
Maşallahhh hamilesin ne zaman da regl günün baya net çıkmışKızlar hamile miyim bir bakar mısınız
Kızlar hamile miyim bir bakar mısınız
Bugün iki gün geçti dayanamadım test yaptım ama yine de şaşkınımMaşallahhh hamilesin ne zaman da regl günün baya net çıkmış
Şaşkınlık normal tabi ama 2 gün geçtiyse kesin hamilesinBugün iki gün geçti dayanamadım test yaptım ama yine de şaşkınım
Artık yatın kan testi yaptıracam bakalım inşallah kızlar yaŞaşkınlık normal tabi ama 2 gün geçtiyse kesin hamilesin
Güzel haberleri bizlerle de paylaşArtık yatın kan testi yaptıracam bakalım inşallah kızlar ya
İnşallah canm paylaşırım tabikiGüzel haberleri bizlerle de paylaş
Evet tebrikler.Kızlar hamile miyim bir bakar mısınız
Bunu soylemek icin cok erken canim 5 gun var adetine bide pkolusun biraz daha bekle ınsallah hamilesindir stres yapma lendineBir süredir testlerim hep böyle acaba haöile miyim? Ama koyulaşmadı hiç.. Adetime 5 gün var. Ama pko yum belli de olmaz ne zaman olacağım. Testin markası big kit.. Buharlaşma çizgisi mi acaba?? Ama ilk 10 dk da böyle oluyor testlerim
İnşallah :) soğan suyu içtim bu ay ondan dedim acaba 28 günde mi adet olacam diye eğer öyleyse 2 gün sonra olmam lazım. Ama ben 30_32 günde oluyorum normaldeBunu soylemek icin cok erken canim 5 gun var adetine bide pkolusun biraz daha bekle ınsallah hamilesindir stres yapma lendine![]()
Sogan suyu bazen adetini gecekebiliyormuş yada daha erken bi hafta daha bekle benceİnşallah :) soğan suyu içtim bu ay ondan dedim acaba 28 günde mi adet olacam diye eğer öyleyse 2 gün sonra olmam lazım. Ama ben 30_32 günde oluyorum normalde
Teşekkürler bekleyeceğiz mecbur :)Sogan suyu bazen adetini gecekebiliyormuş yada daha erken bi hafta daha bekle bence
Yapılan saat aynı değildir ya da fazla su içmişsinizdir. Sulanınca da seyreliyor hcgÇizgi neden düne göre daha silik çıktı? Koyulasmasi gerekmez miydi?en alttaki en son yaptığım test