• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Çizgi gordum bende tebrikler :)allah gonlune gonlumüze gore versin inş.belirtilerin varmıydı
Aminnnn cümlemizin gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatli inşallah🙏🏽🥰 ramazanın son 4-5 günü çok sık acıktım niyet edemeyecek gibi oldum hatta. Bayramda hep uyudum bugün akıntı başladı ve dün göğüslerim inanılmaz şişti acı çektim. Gaz fazlaydı 2-3 gündür. Bir önceki dış gebelikti inşallah buda öyle değildir🙏🏽🥰🤲🏽

Merhaba kızlar ben mi yanlış gördüm bakarmısınız.?
ayyy bebiş geliyor inşallah canım çok sevindim gerçekten inşallah sağlıkla alırsın kucağına
yazışmıştık ben de dış gebelikten korkuyordum ama benim ki de kimyasalmış düştü değerlerim çok şükür dış gebelik değil doktorum kaldığınız yerden devam dedi Allah ım bana da nasip etsin tekrar hayırla sağlıkla :)

ayyy bebiş geliyor inşallah canım çok sevindim gerçekten inşallah sağlıkla alırsın kucağına
yazışmıştık ben de dış gebelikten korkuyordum ama benim ki de kimyasalmış düştü değerlerim çok şükür dış gebelik değil doktorum kaldığınız yerden devam dedi Allah ım bana da nasip etsin tekrar hayırla sağlıkla :)
Aminnn inşallah sağlıklı sıhhatli inşallah🙏🏽🤲🏽🥰 inşallah hemen sende hayırlı haber alırsın 🙏🏽🥰🤲🏽

Hayırlı olsun sanada rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤰🏽👼🏽
Insallah canim
Bnmde adetime 3 gun kala ogrendim testimde böyleydi
2276709

Kizlar mrb.catlatma iğnesinin 13.gunü bugün sabah test yaptim silik bi cizgi cikti.Acaba iğnenin etkisimi bilemedim.Ne dersiniz:KK43:

Eklentiler

• 20190608_131050.webp
    20190608_131050.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 132
Kizlar mrb.catlatma iğnesinin 13.gunü bugün sabah test yaptim silik bi cizgi cikti.Acaba iğnenin etkisimi bilemedim.Ne dersiniz:KK43:
Canim genellikle ignenin 14 gun tam belli oluyor diye biliyorum hakinda hayirlisi olsun

Back
X