- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.201
Aynı şeyi yaşadım ben de, dünkü testim bir öncekine göre silikti. Ama bugün düne göre koyulaşmış çıktı.Çizgi neden düne göre daha silik çıktı? Koyulasmasi gerekmez miydi?en alttaki en son yaptığım test
Dün kan verdiginizde degeriniz kac çıktı? Adet gecikmesi yasadiniz mi? Insallah benimde yarin koyulaşırAynı şeyi yaşadım ben de, dünkü testim bir öncekine göre silikti. Ama bugün düne göre koyulaşmış çıktı.
Dün kan verdim şimdi sabırsızlıkla yarın tekrar kan vermeyi bekliyorum. Umarım sağlıkla artar
İkili olan fotoğraf önceki gün ve dün. Üçlü olanda ise en alttaki bugün
Dün 111 çıktıDün kan verdiginizde degeriniz kac çıktı? Adet gecikmesi yasadiniz mi? Insallah benimde yarin koyulaşır
Dün 111 çıktıDün kan verdiginizde degeriniz kac çıktı? Adet gecikmesi yasadiniz mi? Insallah benimde yarin koyulaşır
Bende yarın gidecegim insallah bi sıkıntı çıkmazDün 111 çıktı ❤ İnşallah senin de güzel sonuçlarını okuruz ☺
Kuruyunca belirgin olur daha silik görmedim ben testiniÇizgi neden düne göre daha silik çıktı? Koyulasmasi gerekmez miydi?en alttaki en son yaptığım test
Kiz hamilesin insallah guzel haberler alırsinBu sabah yaptım adete 3 gün var 3 kez tüp bebek denedim bu testin yanlış olma ihtimali var mi ya resmen kalbim sıkışıyor
Hamilesin tebriklerr:)Bu ay enfeksiyon için antibiyotik ilaç ve serum falan kullandım cok korkuyorum
Sanki çizgi değil de dalgalanma gibi duruyorBat geçeli 4.günüm..bebetime testi ilk yarım saat içinde bu şekilde..ümit var mı sizce? Hoş olsa bile sevinemeyeceğim..zira iki başarısız tüp bebek denemesi ve bir normal yoldan kürtaj ile sonlanan gebeliğim var..bu ay süpriz oldu mu çok merak ediyorum..
Teşekkürler cevabınız için ancak gerek kalmadı maalesefSanki çizgi değil de dalgalanma gibi duruyortekrarlama şansın var mı testi?
En hayırlı en güzel zamanda gelsin inşallah mucizenTeşekkürler cevabınız için ancak gerek kalmadı maalesef
Adet oldum..zaten olmayacağını bilip de ya bir ümit diye heveslenmiştim..Allah tan ümit kesilmez yine de..zaten Ağustos'ta yeniden tüp bebek yapacağım..inşallah o zamana nasip olur..
Canim ne yaptin kan verdinmiÇok teşekkür ederim kan vermeye gideceğim Allah hayırlısını versin hepimiz için inşallah
Evet canım yaptım 96 çıktı iki gün sonra yani dün 206 çıktı bu degerlere göre hamileyim kendi doktoruma perşembe gideceğim inşallah herşey yolunda giderCanim ne yaptin kan verdinmi
Insallah canim hayirli olsun tekrardanEvet canım yaptım 96 çıktı iki gün sonra yani dün 206 çıktı bu degerlere göre hamileyim kendi doktoruma perşembe gideceğim inşallah herşey yolunda gider
Teşekkür ederim canım amin hepimiz için inşallahInsallah canim hayirli olsun tekrardan
Indallah hersey yolunda olur sıkınti ve strestende uzak dur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?