- Emoji Skoru
- 5.505
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.221
Çok hafif görünüyor ama hiç belli olmaz canım tekrarladın mı testiKızlar ben iyice kafayı yedimadetim 5 gün geçti test yaptım normalde baktığında bi şey yok ışığa tutunca hafif çizgi var artık bu gebelik testinin çizgisi mi bilemedim zaten 5 gün geçmiş daha koyu çizgi çıkması gerekmez mi
Hayırlısı olsun canım bencede pozitifKızlar pozitifi gördüm galiba sonunda hala inanamasam da
Hayirlisi olsun cnm senin adina sevindim galiba goc dollenmedir ilk testin negatif cikmisti yaKızlar pozitifi gördüm galiba sonunda hala inanamasam da
10 haziranda pik görmüştüm canım sanırım ondan çıkmamış erkende bakalım hayırlısı devamı da gelir inşAllahHayirlisi olsun cnm senin adina sevindim galiba goc dollenmedir ilk testin negatif cikmisti ya
Ayyy insallah canim gebeligin devamida gelir saglikla...10 haziranda pik görmüştüm canım sanırım ondan çıkmamış erkende bakalım hayırlısı devamı da gelir inşAllah
Evet gebelik var. Hayırlı olsun canımKızlar pozitifi gördüm galiba sonunda hala inanamasam da
Hanımlar bugün test yaptım silik bi çizgi belirdi ,umutlanmalımıyım yarın test yaptırıcam ama şuan içim içimi yiyor posıtıf mi negatif mi diye?
Gayette pozitif hayırlı olsun
Ve adetim 4 gün geciktiHanımlar bugün test yaptım silik bi çizgi belirdi ,umutlanmalımıyım yarın test yaptırıcam ama şuan içim içimi yiyor posıtıf mi negatif mi diye?
Allah razı olsun inşallah bu sefer sağ salim hayırlısıyla kucağıma alırım.Gayette pozitif hayırlı olsun
Amin inşallahAllah razı olsun inşallah bu sefer sağ salim hayırlısıyla kucağıma alırım.
İğnenin içeriğinde hcg olduğu için yanıltıcı olabilir.. Bence gün aşırı bakın koyulaşıt inşallahBugün çatlatma iğnesinin 11
Günü kızlar sizce
Hamilesin tebrikler
Farklı bir test denemenizi tercih ederim albi yanıltıcı olabiliyorKizlar bu kuzenimin testi sizce var mi ikinci cizgi sonradan cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?