- Emoji Skoru
- 4.051
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.261
Koyulaşmış çizgi hayırlısıyla hamilesin canım kan testi yaptır tescile inşallahEki Görüntüle 2282772
Zaman geçince koyulaşıyor evet. Yarın da bakıyım da olmadı kan testi veriyim. İyice saçma bişey oldu
Bence hamilesin canım. Hatta yarın sabah yap test bence tam çıkacakEki Görüntüle 2282772
Zaman geçince koyulaşıyor evet. Yarın da bakıyım da olmadı kan testi veriyim. İyice saçma bişey oldu
Ayyy ne guzel canim ben sana demiştim degill mi insallah saglikli bi gebeligin olurEki Görüntüle 2282958
Bugün sabah yaptığım test ilk başta çoook silikti yok sanırım diye düşündüm ama aradan zaman geçince bu hale geldi. Olmasa bu kadar koyulaşmaz heralde...Şimdi kan verdim, inşallah güzel haber alırım
Ayyy ne guzel canim ben sana demiştim degill mi insallah saglikli bi gebeligin olur
Banada dua et canim
Bnmkide 2 dusugum var cnm biri kimuasal digeri ise kalbi atmiyodu maleseffCanım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz . Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Ben daha önce 2 kez düşük yaşadım görmeden inanmayacağı heralde
Bnmkide 2 dusugum var cnm biri kimuasal digeri ise kalbi atmiyodu maleseff
Ben kese gordum ama bebek cok kucuktu ondan sonra tekrar gittim kalbi atmiyodu ozelede gittim bebek olu dediler ☹Ben hiç kese göremedim biri dış gebelik ti sonraki de kese görünmeden düştü. Bakalım bı kez nasip olur inşallah hiç de inanamıyorum am
Olumsuz duşunme allah buyuk herşey nasip iyi duşun iyi olsunBen hiç kese göremedim biri dış gebelik ti sonraki de kese görünmeden düştü. Bakalım bı kez nasip olur inşallah hiç de inanamıyorum am
Ben kese gordum ama bebek cok kucuktu ondan sonra tekrar gittim kalbi atmiyodu ozelede gittim bebek olu dediler ☹
Ayyy insallahHadi ya geçmiş olsun çok üzücüinşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın
Insallah cnm adetin gecmişmiydi216 çıktı değeriminşallah sağlıkla ilerler bu sefer. Çok şaşkınımm
2 gün geçti .Insallah cnm adetin gecmişmiydi
Degerlerin ıyi cnm sıkınti yapma2 gün geçti .
Demiştim daha koyu çıkacak diye. Hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2282958
Bugün sabah yaptığım test ilk başta çoook silikti yok sanırım diye düşündüm ama aradan zaman geçince bu hale geldi. Olmasa bu kadar koyulaşmaz heralde...Şimdi kan verdim, inşallah güzel haber alırım
Demiştim daha koyu çıkacak diye. Hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de yaklaşık iki yıldır istiyorum ama olmuyor. Allah hayırlı bir zamanda verecek diye bekliyorum bakalım. Adetime 7 gün varAmin canım inşallah dileyen herkese Allah nasip etsin içinde de bize
Ben de yaklaşık iki yıldır istiyorum ama olmuyor. Allah hayırlı bir zamanda verecek diye bekliyorum bakalım. Adetime 7 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?