- Emoji Skoru
- 5.729
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.381
inşallah katlanarak artar tebriklerKan testi yaptırdım 41.7 çıktı. Galiba hamileyim. Ama çok yeni. O kadar umudu kestim ki hala inanamıyorum. inşallah yükselir, inşallah tutunur... Herkese nasip olsun. Çok yürekten diliyorum.
Çok teşekkürler çokinşallah katlanarak artar tebrikler
adetiniz gecikmiş miydi?Çok teşekkürler çok
29. gündü bugün, genelde 26-27 gibi oluyordum, nadiren 28, çok nadiren 29. Yani 1-2 gün geçti diyebilirim.adetiniz gecikmiş miydi?
Hayirli olsun canim inşaallah bebegin saglikla gelisir canim bizede dua et lutfennKan testi yaptırdım 41.7 çıktı. Galiba hamileyim. Ama çok yeni. O kadar umudu kestim ki hala inanamıyorum. inşallah yükselir, inşallah tutunur... Herkese nasip olsun. Çok yürekten diliyorum.
Var, belli ki daha çok yeni maaşallahmerhaba? Var deyin ne olur... Bat dündü.
Harika. Sağlıkla kucağına almakta nasip olsun.Kan testi yaptırdım 41.7 çıktı. Galiba hamileyim. Ama çok yeni. O kadar umudu kestim ki hala inanamıyorum. inşallah yükselir, inşallah tutunur... Herkese nasip olsun. Çok yürekten diliyorum.
Çook teşekkür ederim. Allah sizlere de de tez zamanda nasip etsin, dün gece namazdan sonra sizlere dua ettim. Daha da edeceğim inşallah.Hayirli olsun canim inşaallah bebegin saglikla gelisir canim bizede dua et lutfenn
Evet çok yeni, beta hcg 41.7 idi dün. İnşallah artar, yarın tekrar kan vereceğim. Senin de hayırlı olsun arkadaşım.Var, belli ki daha çok yeni maaşallah
Amiin inşallah çok teşekkürler.Harika. Sağlıkla kucağına almakta nasip olsun.
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alasın inşallah...Kızlar dün bu saatlerde buraya gebelik testi ve ovu testi atmıstım. Dün kan verdim doğruymuş hamileymişim ancak cok yeni doktor bile güldü öğrendiği gibi gelmiş dedi :)) inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız:). Darısı olmayanların başına değerim 61.3 bu arada
Saol canim allah duani kabul etsin bebegini saglikli kucagina alirsin bizi haberder et doktora gittinde cnmÇook teşekkür ederim. Allah sizlere de de tez zamanda nasip etsin, dün gece namazdan sonra sizlere dua ettim. Daha da edeceğim inşallah.
Çizgi var belli oluyo ama saatler sonra çıkması biraz düşündürüyo.Yarın başka bir markayla tekrar deneyin.Eki Görüntüle 2287338 Eki Görüntüle 2287339
Bata 3 gun kaldi bebetime marka pek guvenilir degil diyolar bide saatler sonra cikti sizce varmi
Iste saatler sonrasi cikmasi beni umutlandirmiyorÇizgi var belli oluyo ama saatler sonra çıkması biraz düşündürüyo.Yarın başka bir markayla tekrar deneyin.
Teşekkür ederim canımEvet çok yeni, beta hcg 41.7 idi dün. İnşallah artar, yarın tekrar kan vereceğim. Senin de hayırlı olsun arkadaşım.
Hayırlı olsun :) Adetten önce mi çıktı değerin ? Ben de Adete 5 gün kala öğrendim 56,56 idi :)Teşekkür ederim canım♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?