Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kan testi yaptırdım 41.7 çıktı. Galiba hamileyim. Ama çok yeni. O kadar umudu kestim ki hala inanamıyorum. inşallah yükselir, inşallah tutunur... Herkese nasip olsun. Çok yürekten diliyorum.
Hayirli olsun canim inşaallah bebegin saglikla gelisir canim bizede dua et lutfenn

Kan testi yaptırdım 41.7 çıktı. Galiba hamileyim. Ama çok yeni. O kadar umudu kestim ki hala inanamıyorum. inşallah yükselir, inşallah tutunur... Herkese nasip olsun. Çok yürekten diliyorum.
Harika. Sağlıkla kucağına almakta nasip olsun.

Kızlar dün bu saatlerde buraya gebelik testi ve ovu testi atmıstım. Dün kan verdim doğruymuş hamileymişim ancak cok yeni doktor bile güldü öğrendiği gibi gelmiş dedi :)) inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız:). Darısı olmayanların başına değerim 61.3 bu arada

Kızlar yine test yaptım anında iki çizgi cıktı ve kayboldu şimdi bembeyaz t çizgisi adetinde gelmiyo 5gun gecikti

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alasın inşallah...

Çook teşekkür ederim. Allah sizlere de de tez zamanda nasip etsin, dün gece namazdan sonra sizlere dua ettim. Daha da edeceğim inşallah.
Saol canim allah duani kabul etsin bebegini saglikli kucagina alirsin bizi haberder et doktora gittinde cnm

Bata 3 gun kaldi bebetime marka pek guvenilir degil diyolar bide saatler sonra cikti sizce varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…