- Emoji Skoru
- 11.810
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.361
Tebrikler canim hamilesinKızlar hamilemiyim?? Şimdi yaptım çok heycanlıyım
Teşekkür ederim canım sizede nasip etsin☺ Bak buda ovu saat 18.30 civarı yapmıstımTebrikler canim hamilesin
Ovu testini atsana canim koyuluguna bakiyim
Hemen mı çıktımerhaba? Var deyin ne olur... Bat dündü.
evet fotoğrafı ilk 5 dk içinde çektim. şu an daha belirgin 1 saatten fazla geçti.Hemen mı çıktı
Ben çizgiyi gayet de görüyorum bence hamilesin canım hadi hayırlısı olsun. Son halini de atar mısın testinevet fotoğrafı ilk 5 dk içinde çektim. şu an daha belirgin 1 saatten fazla geçti.
Canim var gibi ama albi testlere guvenilmiyormerhaba? Var deyin ne olur... Bat dündü.
Canim ama ovu testin tam pik degil normalde cok pik oluyorTeşekkür ederim canım sizede nasip etsin☺ Bak buda ovu saat 18.30 civarı yapmıstım
valla en ucuzundan verin dedim eczacıya, eğer en dandik olanda çıkarsa vardır diye kendimce totem yaptım :)Canim var gibi ama albi testlere guvenilmiyor
Ama ben gordum pembe cizgiyi
Tebrikler hamilesinahh inşallah 2 senedir deniyoruz, 1 başarısız aşılama var beklemezken oldu çok heyecanlıyım... bu da şimdiki hali 1 saatten fazla geçti.
çok teşekkürler arkadaşım. Allah isteyen herkese nasip etsin, bana da inşallah...
Bi suru marka var ucuz olan ama albi cok yaniltiyormuş ama bence sen hamilesinvalla en ucuzundan verin dedim eczacıya, eğer en dandik olanda çıkarsa vardır diye kendimce totem yaptım :)
Etmez miyim hiç? Her isteyene nasip etsin diyorum ama kadınlar kulubünde yazanlar benim gibi çok yazmasa da okuyanlar, hastanede gördüklerim diye ayrıca söylüyorum. inşallah inşallah ben de hamileyimdir, siz de tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz. Kan verdim, çıkınca yazacağım. inşallah hayırlı haber veririm.Tebrikler hamilesinbizler için de dua eder misin?
Hemen kan testi yaptır.
inşallah bozuk saatin günde iki kere doğru göstermesi gibi bana da doğru göstermiş olur al bi :) sağ olasınBi suru marka var ucuz olan ama albi cok yaniltiyormuş ama bence sen hamilesin
Kan sonucunu bekliyorum heyecanla. Hadi bakalım inşallah güzel bir değer gelirEtmez miyim hiç? Her isteyene nasip etsin diyorum ama kadınlar kulubünde yazanlar benim gibi çok yazmasa da okuyanlar, hastanede gördüklerim diye ayrıca söylüyorum. inşallah inşallah ben de hamileyimdir, siz de tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz. Kan verdim, çıkınca yazacağım. inşallah hayırlı haber veririm.
Ben gecen hafta yaptıgımda bu ikinci çizgi hiç çıkmamıştı. O yüzden şaşırdımCanim ama ovu testin tam pik degil normalde cok pik oluyor
Olabilir canimBen gecen hafta yaptıgımda bu ikinci çizgi hiç çıkmamıştı. O yüzden şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?