Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hayırlı olsun :) Adetten önce mi çıktı değerin ? Ben de Adete 5 gün kala öğrendim 56,56 idi :)
Teşekkür ederim canım, senin meleğin de hayırlı olsun, sağlıkla gelsin Benim yumurtlamam histeroskopiden dolayı bir hafta geç oldu (21.gun) o yüzden geç döllenme oldu sanırım. Yumurtlamadan sonraki 14. gün öğrendim

Aminn canım , hepimiz de sağlıklı şekilde alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah... Senin de bebeğin hayırlı olsun... Rabbim olmayan ve isteyen herkese de nasip etsin. Ben çok erken öğrenmiştim. Eşime bile söylemeden kan verdim öğrendim , şok olmuştum. Sonra 2 günde bir kan verdim. O süreç de zor valla. Kan değerim artacakmı diye diye sabırla bekledim. Sonra da aman kesesini görcekmiyiz diye bekledim. Şimdi de kalp atışı için beklyorum. Hep beklemekle geçiyo bu süre , çok heycanlı aslında :)

Bunlarda 3yıl önce ki benim gebelik örneklerin umarım işe yarar

Eklentiler

• Screenshot_20190710_141045_com.kadinlarkulubu.kadinlarkulubu.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 104
Bende sizlerle foto paylasmak istiyirum ama olmuyor siz nasil eklediniz

Bende sizlerle foto paylasmak istiyirum ama olmuyor siz nasil eklediniz
Uygulamadan olmuyor deniyorum olmuyordu netten girdim googleden (tel üzerinden) Dosya eklw kısmında ekledim oldu

Transferimin 7 .gunu ilk 10 dakikada olustu sizce varmi kizlar

Dun yaptim hicbirsey cikmadi
Tüp bebek sürecini bilmiyorum ama bebek rahme tjtumdugunda hormon salgılar su an var bariz belli fakt sonrasını elbette bilemeyşz... Dr kontrolu ne zaman?

15 inde test tarihim dun yaptigimda yoktu bugun cok sukur silik cikti sizler bilirsiniz diye paylasmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…