- Emoji Skoru
- 20
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.401
Amin inşallah sende öyle sağlıcakla kucağımıza alalımHayırlı olsun, sağlıkla kucağına alasın inşallah...
Teşekkür ederim canım, senin meleğin de hayırlı olsun, sağlıkla gelsinHayırlı olsun :) Adetten önce mi çıktı değerin ? Ben de Adete 5 gün kala öğrendim 56,56 idi :)
Aminn canım , hepimiz de sağlıklı şekilde alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah... Senin de bebeğin hayırlı olsun... Rabbim olmayan ve isteyen herkese de nasip etsin. Ben çok erken öğrenmiştim. Eşime bile söylemeden kan verdim öğrendim , şok olmuştum. Sonra 2 günde bir kan verdim. O süreç de zor valla. Kan değerim artacakmı diye diye sabırla bekledim. Sonra da aman kesesini görcekmiyiz diye bekledim. Şimdi de kalp atışı için beklyorum. Hep beklemekle geçiyo bu süre , çok heycanlı aslında :)Teşekkür ederim canım, senin meleğin de hayırlı olsun, sağlıkla gelsin ☺ Benim yumurtlamam histeroskopiden dolayı bir hafta geç oldu (21.gun) o yüzden geç döllenme oldu sanırım. Yumurtlamadan sonraki 14. gün öğrendim
Uygulamadan olmuyor deniyorum olmuyordu netten girdim googleden (tel üzerinden) Dosya eklw kısmında ekledim olduBende sizlerle foto paylasmak istiyirum ama olmuyor siz nasil eklediniz
Bence test yapmayın bende 3 kez tüp bebek deneyimi olan biri olarak söylüyorum yanıltıcı olabiliyor malesef testler Rabbim hakkınızda hayırlısını versinTransferimin 7 .gunu ilk 10 dakikada olustu sizce varmi kizlar
Tüp bebek sürecini bilmiyorum ama bebek rahme tjtumdugunda hormon salgılar su an var bariz belli fakt sonrasını elbette bilemeyşz... Dr kontrolu ne zaman?Dun yaptim hicbirsey cikmadi
Siz olumlu düşünün Allahın izni ile bence tutmuşDun yaptim hicbirsey cikmadi
Insallah oyledir 12 yillik hasretim son bulur insallahSiz olumlu düşünün Allahın izni ile bence tutmuş
Ben çizgi görüyorum inşallah hamilesindir
CANIm benmde senin gibiydi hayırlı olsun inşallah sağlıkla artsn15 inde test tarihim dun yaptigimda yoktu bugun cok sukur silik cikti sizler bilirsiniz diye paylasmak istedim
O zaman inşAllah vardır bebiş.Yarın sabah tekrar yapın bakalım koyulaşma olucakmı inşAllah olurrDun yaptim hicbirsey cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?