Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım testte gözüken sende baya baya var ve adetine daha olmasına rağmen beta hcg yüksek şu an sende kan ver yüksek çıkar zaten 300-400 e kadar hep silik çıkıyor senin bariz belli hayırlı olsun inşallah 🤲
Ya insallah benim yumurtlama adetten hemen sonra oldu fark ettim ben ondan dolayi galiba koyu cikti, gecen ay silikti ama adet olmustum

Silik falan çıksa tamam da canım bu testler baya net başka bir test al onda da çıkarsa direk kan ver aklındaki şüphelerden kurtulursun en azından 🤲 Allah gönlündekini nasip etsin inşallah 🤲
Bugündr randevumvar.umarim hayal kırıklığıyla dönmem.rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Ya insallah benim yumurtlama adetten hemen sonra oldu fark ettim ben ondan dolayi galiba koyu cikti, gecen ay silikti ama adet olmustum
Canım bu kadar kendini strese sokma git kan ver 1 saat sonra bilemedin en fazla 2 saat sonra çıkıyor sonuç en azından bilirsin ne ne değil Allah gönlündeki neyse onu nasip eylesin 🤲

Son kullanma tarihi 10/2019 muş şimdi gördüm 😭
Siz hamilesiniz olmama ihtimali bile yok neden kendinizi üzüyorsunuz şimdiden hormonlar sanırım tavan yaptı 😂😂 test tarihinin önemi çok yok o uygun kullanma koşulları sağlanamayabilir diye sadece siz hamilesiniz artık gidip kan verin 😀

Siz hamilesiniz olmama ihtimali bile yok neden kendinizi üzüyorsunuz şimdiden hormonlar sanırım tavan yaptı 😂😂 test tarihinin önemi çok yok o uygun kullanma koşulları sağlanamayabilir diye sadece siz hamilesiniz artık gidip kan verin 😀
Hayal kırıklığı yaşamak çok kötü kendimi inandiramiyorum doktora gitmeden.3 saat sonra göreceğiz inşallah

Back
X