Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Polikistikover var bende 32 günde bir olurum o da gecikmezse 5. Gün gecikince yapmak aklıma geldi
Hayirli olsun canim kesin var bencede. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bendede polikistikover var bende hamile kalmak icin ugrasiyorum ama bi turlu olmuyor 5 yillik evliyim 4 yildir istiyoruz bebek ama malesef. Sen nezamandir istiyordun ve ozel biseyler yaptinmi benimle paylasirmisin

Hayirli olsun canim kesin var bencede. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bendede polikistikover var bende hamile kalmak icin ugrasiyorum ama bi turlu olmuyor 5 yillik evliyim 4 yildir istiyoruz bebek ama malesef. Sen nezamandir istiyordun ve ozel biseyler yaptinmi benimle paylasirmisin
aminn darısı isteyenlere olsun
6-7 ay oldu canım doktorun klasik söylediklerini yaptım gün aşırı beraberlik ve beraberlik sonrası ayakları kaldırıp beklemek

Canım aslan pençesi otunu denedin mi hiç? Ben çok faydasını gördüm. Hem adetini düzenliyor, hem yumurtlamanı.

Canım aslan pençesi otunu denedin mi hiç? Ben çok faydasını gördüm. Hem adetini düzenliyor, hem yumurtlamanı.
Bundan 2 ay once denemistim canim civanpercemi aslan pencesi o ay reglim duzenli geldi. Ama bu ay yine 45 gun oldu halen adet olmadim. Ztn duzensiz benim adetlerim pkos var bende ama bilmitorum. Peş peşe 5 gun kahverengi lekelenmm oldu reglim sökulecek sandim ama 2 gundurde gelen giden yok umitlenip test yaptim evde ama negatiff😔😔😔😔napicami bilmiyorum. Boyle idrar testince gec cikabilirmi acaba

kızlar merhaba bat pazar günü çok karnım ağrıyor afedersiniz her an regli gelecekmiş gibi bugun test yaptım biraz önce aşağıdaki gibi çıktı 1 dk içinde çıktı sizce var mı?

IMG_0847.jpg
Mrb durumun beĺli oldmu

Bundan 2 ay once denemistim canim civanpercemi aslan pencesi o ay reglim duzenli geldi. Ama bu ay yine 45 gun oldu halen adet olmadim. Ztn duzensiz benim adetlerim pkos var bende ama bilmitorum. Peş peşe 5 gun kahverengi lekelenmm oldu reglim sökulecek sandim ama 2 gundurde gelen giden yok umitlenip test yaptim evde ama negatiff😔😔😔😔napicami bilmiyorum. Boyle idrar testince gec cikabilirmi acaba
Döllenmeden 12 gün sonra çıkar idrarda.

Yok hayir,bende hrn adet olacak gibiyim 1 2 gun var adetime ama testim boyle cikti hemen cikti Eki Görüntüle 2581457
Canım testte gözüken sende baya baya var ve adetine daha olmasına rağmen beta hcg yüksek şu an sende kan ver yüksek çıkar zaten 300-400 e kadar hep silik çıkıyor senin bariz belli hayırlı olsun inşallah 🤲

Canım sende de bariz bir şekilde var hayırlı olsun ama en kesin sonuç her zaman kandır inşallah Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin 🤲
Tesekkrler ama sevinemiyrm gecen ay gecikmeyle gittiğimde doktorum pko başlangıcı olabilir dedi. Bidahaki ay adetken gel dedi suan buna inanamadik biz. Bide bu markanın herkesi üzdüğünü duyunca🙄

Tesekkrler ama sevinemiyrm gecen ay gecikmeyle gittiğimde doktorum pko başlangıcı olabilir dedi. Bidahaki ay adetken gel dedi suan buna inanamadik biz. Bide bu markanın herkesi üzdüğünü duyunca🙄
Silik falan çıksa tamam da canım bu testler baya net başka bir test al onda da çıkarsa direk kan ver aklındaki şüphelerden kurtulursun en azından 🤲 Allah gönlündekini nasip etsin inşallah 🤲

Back
X