- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.841
Sabah yaparm cnm pıhtılasmam var bebek varsa ıgne ılaca baslamam lazım ıns vardırEvet hafif bir çizgi var bir hafta sonra yap tamamen belli olur hayırlısı olsun hamilesin inşallah
Tesekurlwr canimKasık ağrısı göğüs hassasiyeti vardı canım. Ama bir haftadır var
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahBu da benimki kizlar adetim 5 gun gecti.
Yok kuzum daha yaptirmadim.Persembeye randevu aldim doktorumdan.Allah hepimize saglikli dogumlar nasip etsin insallah.Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahKan testi yaptırdın mı ?
İnşallah canım hayırlı olsun tekrar Allah sağlıkla devamını getirmeyi nasip etsinYok kuzum daha yaptirmadim.Persembeye randevu aldim doktorumdan.Allah hepimize saglikli dogumlar nasip etsin insallah.
Saglikla gelsin insallah canimBu da benimki kizlar adetim 5 gun gecti.
Amin bitanem cumlemizinki.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Saglikla gelsin insallah canim
BEN BİŞE SORUCAM (geçen ay spiral taktırdım ) DEMİŞİNİZ HORMONLU SPİRAL Mİ ?Bu testlerin her birini ayrı günlerde yaptım sırayla, bata 4 en fazla beş gün var bugün yine bi sancı girdi karnıma şuan offf! Çok halsiz bırakıyor beni :/ sancı biraz sürüp sonra geçiyor, bu testlerin markaları freely, one step, en alttaki de miratech,
Miratechte bişey çıkmamış dimi? Lütfen yardımcı olun tecrübelerinize güveniyorum
Ben de miratech kullandım ve 1 dk olmadan pozitifi verdi ve inan icim icimi yedi yanlış mı acaba diye, ertesi gün kan verdim 456 cıktı değerimArkdaslar merhaba iki test de 1 dk içinde boyle oldu ama bu markanın yanlış pozitif verdiğini okudum ne dersiniz
Canım kan değerin kactı ya da kac haftalıktı kese gördüğünde? Ben ilk gebeliğimde 7+1de gitmiştim doktora ama o planlıydı. Suan cok saskınım ve kendime hic dikkat etmedim lazer göz ameliyatı bile oldum. O yüzden bir an önce sağlıklı mı görmek istiyorum. Bir de kanama kasık ağrısı vs yok cok sükür. İlk gebeliğimde de yoktu ve yolundaydı hersey. Umarım yine öyledirKesemizi gördük
Yok normal spiral taktırdım,BEN BİŞE SORUCAM (geçen ay spiral taktırdım ) DEMİŞİNİZ HORMONLU SPİRAL Mİ ?
Hayırlı olsun bebegin Saglıkla kucagına alırsın inşaallah,Ben de miratech kullandım ve 1 dk olmadan pozitifi verdi ve inan icim icimi yedi yanlış mı acaba diye, ertesi gün kan verdim 456 cıktı değerim
Spiralin böyle ara kanamalar vs gibi etkileri olabiliyor canım. Bir de testleri cok bekletince de ikinci cizgi hatalı olarak cıkıyormus. İstiyor musun gbelik?Yok normal spiral taktırdım,
Amin sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun bebegin Saglıkla kucagına alırsın inşaallah,
Miratechte bişey çıkmadı bıraktım çıktım evden döndügümde bakarım tekrar :)
Canim adet olacak olabilirsin sökulememis olabilirÇok şiddetli adet sancısı çekip gebeligini ögrenen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?