- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.801
Ya insallah benim yumurtlama adetten hemen sonra oldu fark ettim ben ondan dolayi galiba koyu cikti, gecen ay silikti ama adet olmustumCanım testte gözüken sende baya baya var ve adetine daha olmasına rağmen beta hcg yüksek şu an sende kan ver yüksek çıkar zaten 300-400 e kadar hep silik çıkıyor senin bariz belli hayırlı olsun inşallah
Bugündr randevumvar.umarim hayal kırıklığıyla dönmem.rabbim herkesin gönlüne göre versin.Silik falan çıksa tamam da canım bu testler baya net başka bir test al onda da çıkarsa direk kan ver aklındaki şüphelerden kurtulursun en azındanAllah gönlündekini nasip etsin inşallah
İnşallah güzel düşün güzel olsunBugündr randevumvar.umarim hayal kırıklığıyla dönmem.rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Canım bu kadar kendini strese sokma git kan ver 1 saat sonra bilemedin en fazla 2 saat sonra çıkıyor sonuç en azından bilirsin ne ne değil Allah gönlündeki neyse onu nasip eylesinYa insallah benim yumurtlama adetten hemen sonra oldu fark ettim ben ondan dolayi galiba koyu cikti, gecen ay silikti ama adet olmustum
Amin insallah ya herkeze isteyen herkeze versin rabbimCanım bu kadar kendini strese sokma git kan ver 1 saat sonra bilemedin en fazla 2 saat sonra çıkıyor sonuç en azından bilirsin ne ne değil Allah gönlündeki neyse onu nasip eylesin
AminAmin insallah ya herkeze isteyen herkeze versin rabbim
Rica ederim sağlıkla kavuş bebeğine sende inşallahTesekurler canim ilgin icin
Amin insallahRica ederim sağlıkla kavuş bebeğine sende inşallah
Benimkide boyle cikti,gectimi adetinArkdaslar merhaba iki test de 1 dk içinde boyle oldu ama bu markanın yanlış pozitif verdiğini okudum ne dersiniz
Son kullanma tarihi 10/2019 muş şimdi gördümİnşallah güzel düşün güzel olsunAmin Rabbim herkesin gönlündekini nasip eylesin
Allah tez zamanda nasip etsin inşallahSon kullanma tarihi 10/2019 muş şimdi gördüm
Adetin geciktimi seninAllah tez zamanda nasip etsin inşallah
Siz hamilesiniz olmama ihtimali bile yok neden kendinizi üzüyorsunuz şimdiden hormonlar sanırım tavan yaptıSon kullanma tarihi 10/2019 muş şimdi gördüm
Hayal kırıklığı yaşamak çok kötü kendimi inandiramiyorum doktora gitmeden.3 saat sonra göreceğiz inşallahSiz hamilesiniz olmama ihtimali bile yok neden kendinizi üzüyorsunuz şimdiden hormonlar sanırım tavan yaptıtest tarihinin önemi çok yok o uygun kullanma koşulları sağlanamayabilir diye sadece siz hamilesiniz artık gidip kan verin
Bana sorduysaniz düzensiz . Sat 23 aralıktıAdetin geciktimi senin
Bugün mü randevunuz bende o testten yaptım 2 farklı markadan da yaptım hep pozitif haber bekliyorum sizdenHayal kırıklığı yaşamak çok kötü kendimi inandiramiyorum doktora gitmeden.3 saat sonra göreceğiz inşallah
Evet bugün ne diyelim hayırlı haberlerle döneriz inşallahBugün mü randevunuz bende o testten yaptım 2 farklı markadan da yaptım hep pozitif haber bekliyorum sizden
İnşallah bana da yazın mutlakaEvet bugün ne diyelim hayırlı haberlerle döneriz inşallah
Ya belki doğrudur testBana sorduysaniz düzensiz . Sat 23 aralıktı
Kesemizi gördükİnşallah bana da yazın mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?