Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Arkadaşlar bişey sorcam testte silikte olsa çizgi çıktı , ışığa tutunca çok belli sizce yanıltma payı var mı

Arkadaşlar bişey sorcam testte silikte olsa çizgi çıktı , ışığa tutunca çok belli sizce yanıltma payı var mı
Merhaba predictor erken gebelik testi 2 kez yaniltti beni.silik cizgi cikti hastaneye kosmustum kan vernek icin negatifti sonrada hastalanmistim.kendi deneyimime gore kan vermeden guvenmemek lazim.insallah pozitiftir hayirlisi.

Merhaba arkadaşlar maalesef tüm silik çizgilerime rağmen hamile olmadığımı öğrendim , miyom ve kist varmış duphaston başladım. Herkes için hayırlısı olsun silik çizgilere çok güvenmemek gerektiğini anlamış oldum 😓

Testim pozitif mi sizce🙄😢

Eklentiler

• 0BAD4FD4-23B5-46F0-B7BB-8D5D65A7B134.webp
    0BAD4FD4-23B5-46F0-B7BB-8D5D65A7B134.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 198
Merhabalar adetim 1 gün gecikti ve hiç belirtim yok ne adet belirtisi ne başka birşey.normalde adet günüm gelmeden 1 hafta önce sancılarım olurdu bu ay oldmadı hiç birşey.şimdi test yaptım çok silik çizgi.çıktı ne anlama geliyor bilen varmıdır? Negatif olsa da bu silik çizgi çıkarmı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• 20200316_102201-1.webp
    20200316_102201-1.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 241
Merhabalar adetim 1 gün gecikti ve hiç belirtim yok ne adet belirtisi ne başka birşey.normalde adet günüm gelmeden 1 hafta önce sancılarım olurdu bu ay oldmadı hiç birşey.şimdi test yaptım çok silik çizgi.çıktı ne anlama geliyor bilen varmıdır? Negatif olsa da bu silik çizgi çıkarmı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Pozitif canım

Pozitif.belirti arama herkesin farkli oluyor.en saglami hemen kan ver hayirlisi olsun 😊

İnşallah bi.kaç güne belli olur heralde teşekkür ederim :)
Birde tedaviye başlamıştık bi gördündüm smir de kist falan çıkmadı 10 martta progesteron hormon testi için kan verdim sonucuma internetten baktım 13.11 çıkmış internetten okuduğum kadarıyla yumurtlama olmuş eğer doğruysa birde adetimin 2.günü kan vericektim sonucu da o zaman göstercektim adet olmadım inşallah vardır bebiş:)

Hayırlı olsun 🙏🏽🙏🏽 kan verip kesinleştirin ama orda var bebiş🙏🏽🙏🏽🤲🏽

Back
X