- 8 Kasım 2019
- 2.042
- 1.214
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.061
Arkadaşlar bişey sorcam testte silikte olsa çizgi çıktı , ışığa tutunca çok belli sizce yanıltma payı var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba predictor erken gebelik testi 2 kez yaniltti beni.silik cizgi cikti hastaneye kosmustum kan vernek icin negatifti sonrada hastalanmistim.kendi deneyimime gore kan vermeden guvenmemek lazim.insallah pozitiftir hayirlisi.Arkadaşlar bişey sorcam testte silikte olsa çizgi çıktı , ışığa tutunca çok belli sizce yanıltma payı var mı
inşallah hayırlısı olurMerhaba predictor erken gebelik testi 2 kez yaniltti beni.silik cizgi cikti hastaneye kosmustum kan vernek icin negatifti sonrada hastalanmistim.kendi deneyimime gore kan vermeden guvenmemek lazim.insallah pozitiftir hayirlisi.
Kan vermelisiniz biseyler var gibi kanla netlesturin hayirli olsunTestim pozitif mi sizce![]()
Pozitif canımMerhabalar adetim 1 gün gecikti ve hiç belirtim yok ne adet belirtisi ne başka birşey.normalde adet günüm gelmeden 1 hafta önce sancılarım olurdu bu ay oldmadı hiç birşey.şimdi test yaptım çok silik çizgi.çıktı ne anlama geliyor bilen varmıdır? Negatif olsa da bu silik çizgi çıkarmı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Pozitif.belirti arama herkesin farkli oluyor.en saglami hemen kan ver hayirlisi olsunMerhabalar adetim 1 gün gecikti ve hiç belirtim yok ne adet belirtisi ne başka birşey.normalde adet günüm gelmeden 1 hafta önce sancılarım olurdu bu ay oldmadı hiç birşey.şimdi test yaptım çok silik çizgi.çıktı ne anlama geliyor bilen varmıdır? Negatif olsa da bu silik çizgi çıkarmı? Yardımcı olursanız sevinirim.
İnşallah öyledir 2 gün daha geçsin bakalım 1 tane daha aldım onu da yaparım çift çıkarsa kan veririm.teşekkür ederim:)Pozitif canım
İnşallah bi.kaç güne belli olur heralde teşekkür ederim :)Pozitif.belirti arama herkesin farkli oluyor.en saglami hemen kan ver hayirlisi olsun![]()
Birde tedaviye başlamıştık bi gördündüm smir de kist falan çıkmadı 10 martta progesteron hormon testi için kan verdim sonucuma internetten baktım 13.11 çıkmış internetten okuduğum kadarıyla yumurtlama olmuş eğer doğruysa birde adetimin 2.günü kan vericektim sonucu da o zaman göstercektim adet olmadım inşallah vardır bebiş:)İnşallah bi.kaç güne belli olur heralde teşekkür ederim :)
Hayırlı olsunMerhabalar adetim 1 gün gecikti ve hiç belirtim yok ne adet belirtisi ne başka birşey.normalde adet günüm gelmeden 1 hafta önce sancılarım olurdu bu ay oldmadı hiç birşey.şimdi test yaptım çok silik çizgi.çıktı ne anlama geliyor bilen varmıdır? Negatif olsa da bu silik çizgi çıkarmı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Var evetHayalî mi değil mi sizce?
Bata 5 gun var çok korkuyorum inşallah vardır.Var evethayırlı olsun kan verin mutlaka
![]()
Kan ver çıkar zatenBata 5 gun var çok korkuyorum inşallah vardır.
Kaç gün vardı adete? HayırlıolsunNerdeyse cogu sayfayı okudum ama bende sormak istiyorum hayalmi görüyorum heveslenmeye bile korkuyorumEki Görüntüle 2605721 Eki Görüntüle 2605721