- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.241
Canım kaç dakikada çıktı bu test sonucu? Eğer ki ilk 10 dakikada cıktıysa kesinlikşe çizgi varAdet tarihi geçti mi bu arada?
Sanirim on bes dk sonra filandi. Adetim daha gecmedi canim ama iste ne yaparsın sabirsizlik basa belaAdetime 4 ya da 5 gun var. Sabah tekrar yapacagim bakalim.
Amin İNŞALLAH RABBİM tum bekleyenleri tez zamanda kavuştursun inşallah cnm sonuc ne cıktı merak ettim :)Dun aksamki yasadigim soktan sonra ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım açıkçasıDün akşam bariz pozitif görünen test ve kanda 0.1 cikmasi? Yarın sabah yeniden test yapacağım bakalim. Bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin. Darisi basima
Öyleyse sabah daha koyu bir sonuc seni bekliyor
Amin İNŞALLAH RABBİM tum bekleyenleri tez zamanda kavuştursun inşallah cnm sonuc ne cıktı merak ettim :)
Sizce bu silik çizgi nedir gerçekten kafam çok karıştıEvet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Yıllar önce örnek olsun diye açmıştım bu konuyu :)
Şimdi ben kendi örneğimi koyacağım :)
Beklenen regl tarihim 28/12/2015
2 gün kala test yaptım ve hiç beklemediğim bir süpriz oldu
Eki Görüntüle 1729018
Canım negatif gibi sankiCizgi varmi kizlar. Hayirli ramazanlar.
Evet cnm silik cizgi var ins hamilesindrSizce bu silik çizgi nedir gerçekten kafam çok karıştı
Bide siyah beyaz yaptim.Canım negatif gibi sanki
Kuzum göremiyorum ama fotoda görünmüyo olabilir bazen gerçekte daha belirgin oluyor Allah gönlüne göre versinBide siyah beyaz yaptim.
Gorunmemesi benim icin daha iyi.Kuzum göremiyorum ama fotoda görünmüyo olabilir bazen gerçekte daha belirgin oluyor Allah gönlüne göre versin
Valla bende istemiyorum henüz çok yeni evliyim yoktur diye teselli ediyorum kendimiGorunmemesi benim icin daha iyi.cok tesekkur ederim cnm. Seninde hakkinda hayirlisi olsun testi tekrarla bence 3
Bence çizgi var canım hayırlı olsunCanım negatif gibi sanki
Hangisinde var canimBence çizgi var canım hayırlı olsun
Seninkinde bariz belli cizgi ama istersen kan ver canim daha net olut. Hakkinda hayirlisi tekrardan.Valla bende istemiyorum henüz çok yeni evliyim yoktur diye teselli ediyorum kendimi
Canım özür dilerim bir üstteki foto sanırım başkasına aitHangisinde var canim
Öyleyse sabah daha koyu bir sonuc seni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?