Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım kaç dakikada çıktı bu test sonucu? Eğer ki ilk 10 dakikada cıktıysa kesinlikşe çizgi var Adet tarihi geçti mi bu arada?

Sanirim on bes dk sonra filandi. Adetim daha gecmedi canim ama iste ne yaparsın sabirsizlik basa bela Adetime 4 ya da 5 gun var. Sabah tekrar yapacagim bakalim.

Amin İNŞALLAH RABBİM tum bekleyenleri tez zamanda kavuştursun inşallah cnm sonuc ne cıktı merak ettim :)

Merhaba, ben yeniyim. Sadece forumda değil, gebelik işlerinde de çok yeniyim. Bu sabah test yaptım ama çok uykuluydum, o yüzden beklemedim. Bıraktım banyoda gittim yattım. Kalktığımda silik 2. çizgi vardı. Çizginin ne kadar sürede çıktığını bilmiyorum.

Sabahki idrarı dökmeyi unutmuşum, onunla 2. bi test yaptım(idrar 3 saat kadar beklemişti) bir de yeni idrarla yaptım belki beklemiş idrarla olmaz diye. Onlarda 2. çizgi hiç çıkmadı.

Bu sefer ilk yaptığım silik testi suya tuttum pembelik hala duracak mı yoksa gidecek mi diye, suya tutunca bi yarım saat sonra pembelik kayboldu. Gebelik olsa yine kaybolur muydu ki?

Şimdi bu durumda silik çıkan teste güvenmeli miyim yoksa direkt negatif çıkanlar mı doğrudur? Bu arada reglime 3-4 gün var. Testin markası da freely.

Sizce bu silik çizgi nedir gerçekten kafam çok karıştı

Eklentiler

• IMG-20200509-WA0011.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 219
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…