- 27 Temmuz 2019
- 516
- 331
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.281
Ayni markami cnm bu testler. Valla bu kaset testler yuzunddn kafayi yicez. 2020deyiz hala hata veriyorlar. Bence birde erken gebelik testi yada kan ver cnmMerhabalar benim testlerimi de yorumlayabilir misiniz ? Başına böyle bir olay gelen varsa yorum yapabilir misiniz ?
Dün ve bugün diye üzerlerine yazıyorum testlerin
Dünkü testte yaptıktan 15 20 dakika sonra incecik bir silik çizgi çıktı,bugünkü testte ise yine yaptıktan ortalama yarım saat veya 1 saat sonra falan baya kalın bir çizgi çıktı
Benim ortam yok ya incecik ya da çok kalın
Bu arada dipnot olarak belirtmek isterim ki ikisine de 1 2 damla su damlattım çizgiler yine de kaybolmadı
Aynı marka değil canım dün yaptığım oncomed bugün yaptığım bebe time'dı sanırım kutusunu çöpe attığım için tam olarak bilemiyorum bugünkü testiAyni markami cnm bu testler. Valla bu kaset testler yuzunddn kafayi yicez. 2020deyiz hala hata veriyorlar. Bence birde erken gebelik testi yada kan ver cnm
Var gibi silik kuzum tekrarla bi adetine nekadar varAynı marka değil canım dün yaptığım oncomed bugün yaptığım bebe time'dı sanırım kutusunu çöpe attığım için tam olarak bilemiyorum bugünkü testiAynen öyle valla ne yapacağımızı şaşırdık artık
Eşim az önce erken gebelik testi aldı geldi ama ne zaman yaparım bilmiyorum
Ah inşallah kuzumVar gibi silik kuzum tekrarla bi adetine nekadar var
inşallah erken gebelik testinde çıkar canım, burayada yaz merak ederiz hakkında hayırlısı olsun inş.Aynı marka değil canım dün yaptığım oncomed bugün yaptığım bebe time'dı sanırım kutusunu çöpe attığım için tam olarak bilemiyorum bugünkü testiAynen öyle valla ne yapacağımızı şaşırdık artık
Eşim az önce erken gebelik testi aldı geldi ama ne zaman yaparım bilmiyorum
Canım yaptım erken gebelik testi negatifinşallah erken gebelik testinde çıkar canım, burayada yaz merak ederiz hakkında hayırlısı olsun inş.
İyi bak kaseti cıkar da ben gölge görüyorumCanım yaptım erken gebelik testi negatif
Ya valla deli mi bu kadın dersiniz diye söyleyemedim ama o gölge pembe çizgiyi bende görüyorumİyi bak kaseti cıkar da ben gölge görüyorum
Istedigimden mi bilmem ama.nedense ben de 2 testinizde de pembe gölge görüyorum.Ya valla deli mi bu kadın dersiniz diye söyleyemedim ama o gölge pembe çizgiyi bende görüyorum
Yanıtınız için teşekkür ederim inşallah gördüklerimiz yaniltmazIstedigimden mi bilmem ama.nedense ben de 2 testinizde de pembe gölge görüyorum.
Canım yaptım erken gebelik testi negatif
Canim bende öglen yaptim benimkide seninkiyle ayni. Predictor expressmi aldin.Canım yaptım erken gebelik testi negatif
Kuruma cizgisi gibi canim, cuma gunu bende ayni seyleri yasadim.bugun erken gebelik yaptim birsey cikmadi. Istersen 2 gun sonra tekrarla testini cnmKızlar merhaba. Sizce çizgi var mı. Ben görüyorum ama kuruma çizgisi mi bilmiyorum. Bi saat olmadan böyle çıktı
Kasetinden çıkar testi öyle cek ben gördümYa valla deli mi bu kadın dersiniz diye söyleyemedim ama o gölge pembe çizgiyi bende görüyorum
Predictor Earlydi sanırım canımCanim bende öglen yaptim benimkide seninkiyle ayni. Predictor expressmi aldin.
Tamam canım iftardan sonra öyle yapayımKasetinden çıkar testi öyle cek ben gördüm
Teşekkürler canımKuruma cizgisi gibi canim, cuma gunu bende ayni seyleri yasadim.bugun erken gebelik yaptim birsey cikmadi. Istersen 2 gun sonra tekrarla testini cnm
Aynen benimki baya koca sifir negatifPredictor Earlydi sanırım canımAma seninki benim teste göre daha belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?