- 9 Mayıs 2020
- 709
- 544
- 103
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.461
Bu ay olmasa bile olur inşallah canım benimAynı benimde öyle bugünde gelmedi daha bekliyprum bakalım ağrım çok geldi sanıyorum hep ama test negatif çıkınca umutsuzlanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay olmasa bile olur inşallah canım benimAynı benimde öyle bugünde gelmedi daha bekliyprum bakalım ağrım çok geldi sanıyorum hep ama test negatif çıkınca umutsuzlanıyorum
Bu ay olmasa bile olur inşallah canım benim
Bugün yine yaptımBu ay olmasa bile olur inşallah canım benim
Bugün yine yaptım![]()
Adet oldum kesin diyorum yok o zmaan neden olamıyorum ya test olumsuz hepHayırlısını dile kuzumdaha çok zaman var inşallah
Kadın doğuma gitsene bir belki kistin var çözümü olan bişey varAdet oldum kesin diyorum yok o zmaan neden olamıyorum ya test olumsuz hep
idrarı çok damlattığın için bişey söyleyemiyorum ama çizgi var gibiKızlar sizce var mııı ben gözle net görüyorum amaaaEki Görüntüle 2645867
Geç döllenme yaşıyor olabilirsin tatlım beklemekten başka maalesef çaremiz yokArkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu
Doktor muayene ettimi ultrason falan kistin yok dimiGeç döllenme yaşıyor olabilirsin tatlım beklemekten başka maalesef çaremiz yok
Geç döllenme de ne zaman belli olur canımGeç döllenme yaşıyor olabilirsin tatlım beklemekten başka maalesef çaremiz yok
Hiç bişey yok stresten havadan mı diyorum bilemedim ki ya olamadım ağlayasım geliyor sürekliDoktor muayene ettimi ultrason falan kistin yok dimi
Kuzum bence stresten ufak bir hormon bozulması oldu bidahaki ay normale dönecektir bir ay benimde öyle oldu saçma sapan azıcık geldi bitti,ya da geç döllenme o da son ilişkiden on-on dört gün geçmesi lazım kanda beta yükselmesi içinHiç bişey yok stresten havadan mı diyorum bilemedim ki ya olamadım ağlayasım geliyor sürekli
12 14 gün geçinmeyi devirmen lazım ancaGeç döllenme de ne zaman belli olur canım
Geçti ilişkiden 15 gün oldu dün test yaptım negatifKuzum bence stresten ufak bir hormon bozulması oldu bidahaki ay normale dönecektir bir ay benimde öyle oldu saçma sapan azıcık geldi bitti,ya da geç döllenme o da son ilişkiden on-on dört gün geçmesi lazım kanda beta yükselmesi için
Geçti ilişkiden 15 gün oldu dün test yaptım negatif
Geç döllenme de ne zaman belli olur canım
Kandamı canımBen geç döllenme yaşadim canım adetim 15 gün gecikti öyle öğrendim.
Bende hep test yaptım negatif kan verdim negatif çok ağrım var adet oldum kesin diyorum öyle ağrı var uyutmuyor bazen seninde öylemiydi stresten havadan olmasa dicem bu kadar gecikir öi acabaHem idrarda hem kanda hep negatif gördüm. En son kanda 7.23 küçük bı değerle öğrendim ama doktor bu negatif bı sonuç dedi. Kimyasal gebelik olabilir adet söktürücü vereyim dedi. Ben istemedim iki güne bi kan verdim sonucum yükseldi iki ayın sonunda normal bı gebelik olduğunu gördüm. Sabret hayırlısı olsun öyle veya böyle hayırlısını işte hep.
Bende hep test yaptım negatif kan verdim negatif çok ağrım var adet oldum kesin diyorum öyle ağrı var uyutmuyor bazen seninde öylemiydi stresten havadan olmasa dicem bu kadar gecikir öi acaba