- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #33.481
Kahverengi Akıntın falan oldumu canımEvet aşırı ağrım vardı gece uyutmayacak kadar. Kaç defa alttan uktrason bile bakıldı yok hiçbirinddme çıkmadi sonra.biraz daha bekledim. Kanda çok küçük bı değer çıkmıştı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahverengi Akıntın falan oldumu canımEvet aşırı ağrım vardı gece uyutmayacak kadar. Kaç defa alttan uktrason bile bakıldı yok hiçbirinddme çıkmadi sonra.biraz daha bekledim. Kanda çok küçük bı değer çıkmıştı.
Kahverengi Akıntın falan oldumu canım
Benimde öyle bir gün açık renkli kan geldii sonra kahverengi az az kesildi ama test çıkmayonca yok gibi geliyor doktor bir hafta sonra yine gel dediOldu canım iki üç gün az az geldi kesildi sonra birden
Benimde öyle bir gün açık renkli kan geldii sonra kahverengi az az kesildi ama test çıkmayonca yok gibi geliyor doktor bir hafta sonra yine gel dedi
İnşallah öyledir yaAdetin sokulmuyoda olabilir canım ama belli olmaz sen git ben bir ay boyunca gidip geldim öğrenene kadar.
Belirtilerin neydi canım seninAdetin sokulmuyoda olabilir canım ama belli olmaz sen git ben bir ay boyunca gidip geldim öğrenene kadar.
Belirtilerin neydi canım senin
Benimde aşırı bel karın ağrım var bide çok duygusalım sürekli ağlıyorum alınıyorum göğüslerde şişkinlik varSık idrara çıkma,göğüsde aşırı hassaslık, kasık ağrısı bunlardı canım
Benimde aşırı bel karın ağrım var bide çok duygusalım sürekli ağlıyorum alınıyorum göğüslerde şişkinlik var
Tamam canım birhafta sonra yine gitcem bakalım ama bu idrar testleri doğru sonuç vermiyormuş geneldeBelirtilerin var gibi canım sen bidaha binkan ver netleşir yakın zamanda
Cevap verecek kimse yok muSizce var mi arkadaşlar adete 4 gün var, yumurtlamayı hiç atlamadan degerlendirdik
Ben silik çizgi gördümSizce var mi arkadaşlar adete 4 gün var, yumurtlamayı hiç atlamadan degerlendirdik
Fotoyu çekerken de elim kaydı ve hayatimda bilmediğim bir göğüs ağrısı çekiyorum, batmalarim var, üç gündür fazlasıyla su icmesem bile idrara cikiyorum, iki gündür sabahları da hafif bulantım var, yarın testi tekrarlayan miBen silik çizgi gördüm
Tekrarlayin bence henuz erken ama silik çizgi var gibiFotoyu çekerken de elim kaydı ve hayatimda bilmediğim bir göğüs ağrısı çekiyorum, batmalarim var, üç gündür fazlasıyla su icmesem bile idrara cikiyorum, iki gündür sabahları da hafif bulantım var, yarın testi tekrarlayan mi
Selamlar,Fotoyu çekerken de elim kaydı ve hayatimda bilmediğim bir göğüs ağrısı çekiyorum, batmalarim var, üç gündür fazlasıyla su icmesem bile idrara cikiyorum, iki gündür sabahları da hafif bulantım var, yarın testi tekrarlayan mi
Yaptınız mıTekrarlayin bence henuz erken ama silik çizgi var gibi
Bugün nobetciyim , yarın yapacam inşallahYaptınız mı