Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar dün gece rüya görmüştüm az önce rüya aklıma gelince test yapayım dedim sonuç bu silik çizgi var sizce hamile miyim ☺

Eklentiler

• 34C35143-5706-4479-836F-B63CE4DBC8EA.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 144
Herkese merhaba bisey sormak istiyorum benim bat 14 haziran bu sabah test yaptim .şoyle ki teste yandan bakinca içi boş sekilde çizgi gordum sanki ama yandan bakmak lazimboyle bisey var mi ben mi uyduruyorum bilemedim

Arkadaşlar sat 17 bat 13 olacak bugün Beta baktım 157 çıktı düşük mü değeri sizce, ki 5 gün önceden falan idrarda silik şekillerde çıktı

Herkese merhaba bisey sormak istiyorum benim bat 14 haziran bu sabah test yaptim .şoyle ki teste yandan bakinca içi boş sekilde çizgi gordum sanki ama yandan bakmak lazimboyle bisey var mi ben mi uyduruyorum bilemedim

O boş çizgi var görülüyor canım. Ben lapaguik markayı biliyorum onda görülüyor. Önemli.olan o 2.çizgide renk belirmesi

Adet günü tekrarlayabilirsin. Geç döllenme ise çıkmayabiliyor.

Kızlar dün gece rüya görmüştüm az önce rüya aklıma gelince test yapayım dedim sonuç bu silik çizgi var sizce hamile miyim ☺
Hamilelik var gözün aydın..ama testin koyulaşmasını bekleyip kan verirsen kesinleşir. Can sağlığı ile kucağına alırsın inşallah.

Benim enn güvendiğim marka . Foto atabilirmisiniz. Yandan çekip
Yok benim iki gun once yaptigim ayni markaydi sizinkiyle ayni degil resim atayim yakinlasmak gerek ama

Eklentiler

• IMG_20200612_084530.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG_20200612_084446.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG_20200612_084409.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 157
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…