- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.501
Var gibi değil mi arkadaşlarBu da bugün yaptığım test
Evet canım var maşallah gebesin inşallah sağlıkla ilerlerBu da bugün yaptığım test
Teşekkür ederim inşallah sorun olmaz, iki gün sonra kan verecem bakalımEvet canım var maşallah gebesin inşallah sağlıkla ilerler
Bende aynı şekilde, üstte var yaptığım test canımTeşekkür ederim inşallah sorun olmaz, iki gün sonra kan verecem bakalım ☺
Kan testi yaparsanız beta seviyesini paylaşır mısınızBende aynı şekilde, üstte var yaptığım test canım
Adet günümü bekliycem canım daha adetime 3-4 gün var, belli olunca paylaşırım tabikiKa
Kan testi yaparsanız beta seviyesini paylaşır mısınız
Canım hemen mi beliriyor çizgiBu da bugün yaptığım test
Evet ortalama 1 dakika içinde çıkıyorCanım hemen mi beliriyor çizgi
Herkese merhaba bisey sormak istiyorum benim bat 14 haziran bu sabah test yaptim .şoyle ki teste yandan bakinca içi boş sekilde çizgi gordum sanki ama yandan bakmak lazimboyle bisey var mi ben mi uyduruyorum bilemedim
Yani bat 13 haziranmi. Eğer öyle ise gayet güzel değerin.Arkadaşlar sat 17 bat 13 olacak bugün Beta baktım 157 çıktı düşük mü değeri sizce, ki 5 gün önceden falan idrarda silik şekillerde çıktı
Herkese merhaba bisey sormak istiyorum benim bat 14 haziran bu sabah test yaptim .şoyle ki teste yandan bakinca içi boş sekilde çizgi gordum sanki ama yandan bakmak lazimboyle bisey var mi ben mi uyduruyorum bilemedim
Hamilelik var gözün aydın..ama testin koyulaşmasını bekleyip kan verirsen kesinleşir. Can sağlığı ile kucağına alırsın inşallah.Kızlar dün gece rüya görmüştüm az önce rüya aklıma gelince test yapayım dedim sonuç bu silik çizgi var sizce hamile miyim ☺
Ayni marka test iki gun once o beyaz cizgi hic cikmamisti umitlendim bi anAdet günü tekrarlayabilirsin. Geç döllenme ise çıkmayabiliyor.
Bende görüyorum. Gözün aydın.Sizce var mi arkadaşlar adete 4 gün var, yumurtlamayı hiç atlamadan degerlendirdik
Benim enn güvendiğim marka . Foto atabilirmisiniz. Yandan çekipAyni marka test iki gun once o beyaz cizgi hic cikmamisti umitlendim bi an
Yok benim iki gun once yaptigim ayni markaydi sizinkiyle ayni degil resim atayim yakinlasmak gerek amaBenim enn güvendiğim marka . Foto atabilirmisiniz. Yandan çekip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?