- 18 Mayıs 2020
- 3.962
- 4.440
- 83
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.561
Reglini düzenlimi bata 9 gün varken çıkabiliyor uymuş benim 4 gün var normal kaset test surelab mark negatif gösterdiBuda benim bugün yaptığım erken gebelik testi çok silik bir çizgi var ve adetime 9 gün var sizce var mı birşey ?
Silik çizgi görünüyor canım inş vardırBuda benim bugün yaptığım erken gebelik testi çok silik bir çizgi var ve adetime 9 gün var sizce var mı birşey ?
Düzenli oluyorum evet ama 9 kala yapmam benim sabırsızlığımdan açıkçası bilmiyorumReglini düzenlimi bata 9 gün varken çıkabiliyor uymuş benim 4 gün var normal kaset test surelab mark negatif gösterdi
Regli sonrası olmuştur belki hayırlısı ile allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallahDüzenli oluyorum evet ama 9 kala yapmam benim sabırsızlığımdan açıkçası bilmiyorum
İnşallah canım bekleyen herkeseRegli sonrası olmuştur belki hayırlısı ile allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
Amin inşallahİnşallah canım bekleyen herkese
Hayırlı olsun,isteyip çabalayip da olmayanları düşününce sevinmelisiniz,sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallahAdet günü yaptığım test 16 aylık bebeğim var sevindim üzüldüm tuhaf bir duygu içerisindeyim
Ne guzel abla bence mutlu olmalisin okadar insanlar varki isteyipte olmayan oyuzden suktet abla ☺ allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Bana var gibi geldi canim rabbim gonlune gore versin insallahBuda benim bugün yaptığım erken gebelik testi çok silik bir çizgi var ve adetime 9 gün var sizce var mı birşey ?
İnşallah canımBana var gibi geldi canim rabbim gonlune gore versin insallah
Aminn insallah butun isteyenlere nasip etsin insallahİnşallah canım❤Senin de gönül muradını nasip etsin inşallah
İlk hamileliğimde bende ovu testi yapmıştım aynı böyle çıkmıştı. Tekrar hamileyim gebelik testinde çıktı. Kan verdim çıkar birazdan. Obu testi var onu da yapayım karşılaştırırızMrb kızlar dün regli günümdü elimde ovulasyon testi var onu yaptim baya koyu . Ovu testiyle gebeligini ögrenen oluyormuş sizce ümit varmi. Kan verdim biraz önce ama dayanamayip testte yaptimEki Görüntüle 2653298
İlk hamileliğimde bende ovu testi yapmıştım aynı böyle çıkmıştı. Tekrar hamileyim gebelik testinde çıktı. Kan verdim çıkar birazdan. Obu testi var onu da yapayım karşılaştırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?