- 18 Mayıs 2020
- 3.962
- 4.440
- 83
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.601
Hayali ama görünüyor canım bat gectimi freely test kullanmadım hiçArkadaşlar freely gebelik testi kullanan var mı? c cizgisi cok acik renk bu sabah silik cizgi çıktı ama haliyle cok açık renk telefonda bile cekemiyorum ya
bata 1 gun kaldi canım 30 gunde bir oluyorum ama 18.gunu yani gec yumurtlama gördüm ovulasyonda acaba ondan mi net çıkmıyor daha diyorumHayali ama görünüyor canım bat gectimi freely test kullanmadım hiç
Bende 12/13 yumurtlama gördüm canım bat 27 disiydi test negatif di dün bu gün ağrılar başladı heran gelebilir ama senin hayali çizgi cıkmış var canım gebelik yarın tekrarla koyulaşmayı görürsünbata 1 gun kaldi canım 30 gunde bir oluyorum ama 18.gunu yani gec yumurtlama gördüm ovulasyonda acaba ondan mi net çıkmıyor daha diyorum
Canım testte sıkıntı olabilir yarın tekrarla varsa elinde ben erken gebelik test yapmadım kaset test yaptım hepArkadaşlar merhaba ya size sorum olacak yumurtlama günümden sonra 9.gün kahverengi lekelenmem oldu 4 saat sürdü çok az sonra geçti o lekelenmenin üstünden 2 gün geçti bugün 3.günü dün akşam.ve bugün sabah gebelik testi yaptım idrara batirdigimda 2.Çizgiyi görüyorum çıkardığımda testi 2.Çizgi kayboluyor nedir bu anlamadım geçen aylarda hiç böyle 2.çizgiyi gormuyordum
Bende strip deniyor galiba kağıt gibi olan testlerden dünde yaptım.canim dünde aynısı oldu ilk batirdigimda görüyorum 2.çizgiyi ikidir aynı oluyorCanım testte sıkıntı olabilir yarın tekrarla varsa elinde ben erken gebelik test yapmadım kaset test yaptım hep
İnşallah canim yarin baska markada alayim bakalim ondada cikmazsa test yaniltmistirBende 12/13 yumurtlama gördüm canım bat 27 disiydi test negatif di dün bu gün ağrılar başladı heran gelebilir ama senin hayali çizgi cıkmış var canım gebelik yarın tekrarla koyulaşmayı görürsün
Normal kaset test al en azından pek yanıltmıyorİnşallah canim yarin baska markada alayim bakalim ondada cikmazsa test yaniltmistir
İnş canım test bozuk veya fazla gelmiş kurudugunda su damlat birde sabah tekrarla testiTekrar denicem inşallah vardır
Kimyasal olabilir mi canım. Ya da Kan testi yaptırsanSelam kızlar 4 gün gecikmem var bu sabah idrar testi yaptım ilk damlattığımda 1 dk kadar cok net pembe belirgin ikinci çizgi vardı ama sonra yok oldu. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım başına gelen var mı? Pozitif mi negatif mi anlamadım
Sabah mi yaptiniz testi var gibiAdetime 6 gün kala yaptigim test. Sizce var mıdırEki Görüntüle 2660216
Evet bu sabah yaptimSabah mi yaptiniz testi var gibi
Kan testi sonucum böyle çıktı amaSabah mi yaptiniz testi var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?