- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.341
Canım ben daha hamıle degılım bu ay denedık bakalım adetıme bır hafta var oylesıne yaptım o takvımı eger hamıle kalmazsam ıptal edıcem benım satım 20 mart canım
6 yasında bı oglum var ve dort ay once doguma ıkı gun kala bebegım karnımda oldu sezeryan ıle dogum yaptım bu acıyı yenı bebek kullendırır dıye dusunmeye basladık rabbım verır ınsallah
alanda Rabbim verende çok zordur eminim evlat kaybıevladına uzun ömür versin inşallah benim 19 mart canım hadi inşallah beraber tutunalım hayata :)
Aynen canım rabbımıze karsı boynumuz kıldan ınce kılıctan keskın bundada vardır bır hayır ne yapalım sabredıyoruz evet gercekten cok zor canım rabbım kımseye yasatmasın senın testte cıktı demı canım bır gun varmıs aramızda ama benım bu ay ovulasyon bı hafta gec oldu canım
Teşekkürler :)) pazartesi kan testi yapıp kesin sonuç almayı düşünüyorum :)
Adetim düzensizdi yani 45-50 günde falan olmaya başlamıştım doğum kontrolü bıraktıktan sonra ama bu ay o tarihin üzerine 15 gün daha geciktim. Geçen hafta test yaptığımda tek çizgi vardı 1 hafta sonra yani bugün sonuç bu şeklide :/
canım hayırlı olsun :))) belırtılerın nelerdiiii
Test sonucum 378:))
Aslinda cok belirtim yoktu sadece kasik agrim vardi bende adet olamiyorum gene diye dusunmustum ama degilmis :))
sabah yine yapım test hafif pembemsi bi çizgi var bebetime varmış eczanede arkadaşlar çok güvenilir değil yazmışlar şaşkınım bilmiyorum şuan
Ikıncı cızgı varsa vardır canım olmasa cıkmaz ınsallah senınledır bebısın senın yumurtlama gunun ne zman oldu canım
martın son günlerinden nisan başına doğruydu canım ben hesaplamıyorum yumurtlama günlerimde akıntım olur onu bilirim :)
Bende oyle anlıyorum canım ama benım ovulasyon 8 9 nısan dı senın benden once olmus ovulasyonun ondan cıkmıstır testte canım
bunlarda hamilelik görünüyoo canım :)) benden söylemesiiiiiiiiii
canımmmm hamileyim 198 çıkmışşş he huuuu
kıyamamm 4.haftaaa :))) hadi gözünn aydınn hayırlıı olsun bebişinn :)))
Canım hayırlı olsun yaa cok sevındım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bu testlerden yumurtlamadam kac gun sonra yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?