Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bat a 2 kala idrar testinde ilk silik çizgiyi gördükten sonra her günn( labouck) kaset testlerini 4+6 ya kadar yaptım,aynı gün beta hcg testi verdiğim günlere ait degerleri de yanına yazdım. Anne adayı arkadaşlarım, inşallah bir fikir olur.

Eklentiler

• IMG_20200827_181556.webp
    13 KB · Görüntüleme: 332
Kızlar merhaba sizce bu görünen çizgi kuruma çizgisi mi yoksa silik bir çizgi mi? Kuruma çizgisi pembe olmaz diye biliyorum ama doğru mu bilmiyorum tabii.

Eklentiler

• IMG_20200830_031436.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 203
  • IMG_20200830_031418.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 180
Evet daha çok yeni haftaya keseyi göreceğiz inşallah
Merhaba. Bisey sorcam size bugun kan testi verdim degerim 770 cikti 4 haftalk hamilesin ama persembe tekrr gel bakalm artışı nasl olcak degerin o zamn kesin bisey soylerz dedi. Siz kacinca hafta ogrendinz gebeligi degerinz kacti acaba bide keseyi gördünüz mu suan kac haftadasiniz cok sordum kusura bakmayin

3 haftalık öğrendiğimde beta hcg 41 di. Şu an 5+3 yetim kese için Perşembe günü doktora gideceğim. Adetini kaç gün gecti,değerler iyi görünüyor,hayırlı olsun

3 haftalık öğrendiğimde beta hcg 41 di. Şu an 5+3 yetim kese için Perşembe günü doktora gideceğim. Adetini kaç gün gecti,değerler iyi görünüyor,hayırlı olsun
Bgun adetimin ilk günü bgun gelmesi gerekiyordu gecmesi aslinda oyle adetimin ustunde cumartesi pazar test yaptm 2 cizgi bgun gittim 770. 4 haftalik hamilesin dedi doktr da bana hatta bu degere göre Haftalik olmasi gereken degerlerde yazana göre ama insan inanamiyo iste

Beta hcg değerlerini ve idrar testi yaptığım yaptığım günleri buraya karşılaştırmalı atmıştım.

Eklentiler

• IMG_20200827_181556.webp
    13 KB · Görüntüleme: 167
Değerlerin gayet iyi.ben en son geçen hafta çarşamba 4+5 te yapmistim 549 du.

Arkadaşlar acaba Bat ilk günü gebelik testi kullansam normal olanından yani erken gebelik testi kullanmadan da normal testte çıkarmı doğru sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…