- 14 Haziran 2019
- 13.400
- 47.221
- 598
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.861
Lh testi o hcg değilHayırlı olsun pozitif görünüyor
Ay inşallah kuzum hcg de de görürümmHayırlı olsun pozitif görünüyor
var gibi hayırlı olsunKızlar bat a 5 gün var yumurtlama testim böyle 21 inde yumurtladım 1 eylül bat
Kuzum yumurtlma a testimvar gibi hayırlı olsun
Aaa farketmedim, hcg yok mu onu yapsaydınKuzum yumurtlma a testim
Yok kuzum almadım henuz çünkü 21 i yumurtladım çıkarmıydıAaa farketmedim, hcg yok mu onu yapsaydın
Haftaya pazartesi yada salı günü belli olurYok kuzum almadım henuz çünkü 21 i yumurtladım çıkarmıydı
Tamam kuzum çok sağol sabrediyorum yapmamak için haber vereceğim mutlakaHaftaya pazartesi yada salı günü belli olur
Canım hamilemsn acabaBat a 2 kala idrar testinde ilk silik çizgiyi gördükten sonra her günn( labouck) kaset testlerini 4+6 ya kadar yaptım,aynı gün beta hcg testi verdiğim günlere ait degerleri de yanına yazdım. Anne adayı arkadaşlarım, inşallah bir fikir olur.
Evet daha çok yeni haftaya keseyi göreceğiz inşallahCanım hamilemsn acaba
Merhaba. Bisey sorcam size bugun kan testi verdim degerim 770 cikti 4 haftalk hamilesin ama persembe tekrr gel bakalm artışı nasl olcak degerin o zamn kesin bisey soylerz dedi. Siz kacinca hafta ogrendinz gebeligi degerinz kacti acaba bide keseyi gördünüz mu suan kac haftadasiniz cok sordum kusura bakmayinEvet daha çok yeni haftaya keseyi göreceğiz inşallah
3 haftalık öğrendiğimde beta hcg 41 di. Şu an 5+3 yetim kese için Perşembe günü doktora gideceğim. Adetini kaç gün gecti,değerler iyi görünüyor,hayırlı olsunMerhaba. Bisey sorcam size bugun kan testi verdim degerim 770 cikti 4 haftalk hamilesin ama persembe tekrr gel bakalm artışı nasl olcak degerin o zamn kesin bisey soylerz dedi. Siz kacinca hafta ogrendinz gebeligi degerinz kacti acaba bide keseyi gördünüz mu suan kac haftadasiniz cok sordum kusura bakmayin
Bgun adetimin ilk günü bgun gelmesi gerekiyordu gecmesi aslinda oyle adetimin ustunde3 haftalık öğrendiğimde beta hcg 41 di. Şu an 5+3 yetim kese için Perşembe günü doktora gideceğim. Adetini kaç gün gecti,değerler iyi görünüyor,hayırlı olsun
Bi de 3 haftalik 41 degerinden snra tekrr gittinz mi artis nasl diye kontrl etmek icin3 haftalık öğrendiğimde beta hcg 41 di. Şu an 5+3 yetim kese için Perşembe günü doktora gideceğim. Adetini kaç gün gecti,değerler iyi görünüyor,hayırlı olsun
Değerlerin gayet iyi.ben en son geçen hafta çarşamba 4+5 te yapmistim 549 du.Bgun adetimin ilk günü bgun gelmesi gerekiyordu gecmesi aslinda oyle adetimin ustundecumartesi pazar test yaptm 2 cizgi bgun gittim 770. 4 haftalik hamilesin dedi doktr da bana hatta bu degere göre Haftalik olmasi gereken degerlerde yazana göre ama insan inanamiyo iste
Ay cok rahatladm smdi cok sagol ins boyle dewam eder diye dua etmeye dewam o zamnDeğerlerin gayet iyi.ben en son geçen hafta çarşamba 4+5 te yapmistim 549 du.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?