- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 53
- 27
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.901
Amim canım inşallah dualarımız kabul olur duamdasınSilik bir çizgi gördüm bende canım inşallah vardırBenimde 14. Gün bugün Allahım gönlümüze göre versin
Çok teşekkür ederim canımAmim canım inşallah dualarımız kabul olur duamdasın
Pozitif görünüyor canım eğer ilk 10 dk içinde cıktıysa
Ay hadi inşallah yok kurumamıştı.yeni cekmistimPozitif görünüyor canım eğer ilk 10 dk içinde cıktıysa
kızlar merhaba fikrinize ihtiyacım
ovülasyonda 26-27-28 ağustos pik gördüm 29 biraz silik 30 çatladı silindi. sat 15 ağstos döngüm 28-29 gün
11-12 eylül olmam lazım bu süreçte 26 be 29 ağustos tek birliktelik tarihleri. sabah ilk idrar oncomed marka test sizce var mı ?
biraz efektledim.
[/QUOT insallah vardir ama daha erkeb degilmi
Sanki var gibi insallah vardirkızlar merhaba fikrinize ihtiyacım
ovülasyonda 26-27-28 ağustos pik gördüm 29 biraz silik 30 çatladı silindi. sat 15 ağstos döngüm 28-29 gün
11-12 eylül olmam lazım bu süreçte 26 be 29 ağustos tek birliktelik tarihleri. sabah ilk idrar oncomed marka test sizce var mı ?
biraz efektledim.
inşallah canım. isteyen herkese versin rabbimSanki var gibi insallah vardir
Yanlış anlama gülüm bende ayni tarih araligindayim ve test yapmaya korkuyom insallah vardir cokk fazla negatif gorunce insan yapamaya korkuyor inat ettim bat bekleyecegim bu ayevet erken ama 2 senedir isteyince be hiç gebe kalamyınca insan birazında bile ümitleniyor
ben de negatif görünce sankiYanlış anlama gülüm bende ayni tarih araligindayim ve test yapmaya korkuyom insallah vardir cokk fazla negatif gorunce insan yapamaya korkuyor inat ettim bat bekleyecegim bu ay
ben de negatif görünce sanki
rahatlıyorum daha çabuk regl oluyorum o yüzden dayanamayıp yapıveiiyorum :)
Merhaba ilk 5 dakika da ciktiyla vardir ve kuruma cizgisi olmadigindan eminsen var gibi gorunuyor belirtilerin varmi pekiKızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var testi dün yaptım yumurtlamadan 10 gün geçti Eki Görüntüle 2686096
Bekledim 10 dk zamanlama ayarladım sonra baktım çıkmışMerhaba ilk 5 dakika da ciktiyla vardir ve kuruma cizgisi olmadigindan eminsen var gibi gorunuyor belirtilerin varmi peki
Testin kutusunda ilk 5 dakika mi diyor 10 dakikami cok testlerin hassaslik orani farkli ama insallah vardirBekledim 10 dk zamanlama ayarladım sonra baktım çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?