Pozitif İdrar Testi Örnekleri

kızlar biliyosunuz dün erken test yapmıştım. bat 6 ekim olmasına rağmen ben dayanamadım sabırsızlıktan normal test denedim normalde adet gecikince yapılanlardan. bugün resmen bariz kopkoyu çıktı dün erken testte varla yok arası cıkıyodu. ben şok oldum bir günde, daha adet gecikmeden bu test nasıl böyle sonuç verdi ? normal midir acaba

Eklentiler

• 651D9AFF-80AC-40B3-B9BE-7185D072C27F.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 204
Normal tabi neden olmasın. Her testin hcg algılama miktarı farklı. Hadi hayırlı olsun diyelim

Kızlar bu da benim testim . Bugün bat.
Yaptığım 3. Test bugün. Diğerlerinde silik gördüm fotoğraftan belli olamayacak kadar hayali gördüğümü düşündüm hala daha emin değilim. Bu daha belirgin gibi sizce ?

Normal tabi neden olmasın. Her testin hcg algılama miktarı farklı. Hadi hayırlı olsun diyelim
çok teşekkür ederim şaşkınlık yaşıyorum bat gelmedi normalde erken testlern algılaması daha hassas olması gerekir diye düsünüyodum normal test şoka uğrattı beni. bu arada ovü ile öğrendim ben , bata yakın bir günde ovü pik yaptığı gibi test yaptım belki soran olur diye yazıyorum

Var gibi ama idrar fazlası da gözüküyor sanki. Miratech in yanılma payı olduğunu da duydum. Heves kırmak için demiyorum yanlış anlama. Yarın tekrarla bence inşallah yavruşun seninledir

bak minseo ne diyor arkadaşımız ovü pik yapmış dediğim gibi ovüsü pik yapan hamileeee

Var gibi ama idrar fazlası da gözüküyor sanki. Miratech in yanılma payı olduğunu da duydum. Heves kırmak için demiyorum yanlış anlama. Yarın tekrarla bence inşallah yavruşun seninledir
Fazla da damlamamıştım aslında 3 damla kadar damlattim . Diğer yaptığım testler başka marka onlarda da gördüm bu son yaptigim. İnşallah

bak minseo ne diyor arkadaşımız ovü pik yapmış dediğim gibi ovüsü pik yapan hamileeee
merveweh kaç gün kala çıktı canım senin gebelik testinde ? Benim bata 4 gün kala ve 3 gün kala Ovülasyon testlerim pazar bat (koyu olan birinci foto 3 gün kala)

Eklentiler

• IMG_20201001_211309.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_20200930_190831.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…