- 4 Eylül 2020
- 94
- 85
- 38
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.081
Normal tabi neden olmasın. Her testin hcg algılama miktarı farklı. Hadi hayırlı olsun diyelimkızlar biliyosunuz dün erken test yapmıştım. bat 6 ekim olmasına rağmen ben dayanamadım sabırsızlıktan normal test denedim normalde adet gecikince yapılanlardan. bugün resmen bariz kopkoyu çıktı dün erken testte varla yok arası cıkıyodu. ben şok oldum bir günde, daha adet gecikmeden bu test nasıl böyle sonuç verdi ? normal midir acaba
çok teşekkür ederim şaşkınlık yaşıyorum bat gelmedi normalde erken testlern algılaması daha hassas olması gerekir diye düsünüyodum normal test şoka uğrattı beni. bu arada ovü ile öğrendim ben , bata yakın bir günde ovü pik yaptığı gibi test yaptım belki soran olur diye yazıyorumNormal tabi neden olmasın. Her testin hcg algılama miktarı farklı. Hadi hayırlı olsun diyelim
Var gibiEki Görüntüle 2699466
Kızlar bu da benim testim . Bugün bat.
Yaptığım 3. Test bugün. Diğerlerinde silik gördüm fotoğraftan belli olamayacak kadar hayali gördüğümü düşündüm hala daha emin değilim. Bu daha belirgin gibi sizce ?
bakçok teşekkür ederim şaşkınlık yaşıyorum bat gelmedi normalde erken testlern algılaması daha hassas olması gerekir diye düsünüyodum normal test şoka uğrattı beni. bu arada ovü ile öğrendim ben , bata yakın bir günde ovü pik yaptığı gibi test yaptım belki soran olur diye yazıyorum
Fotoğraf paylaşırsan bakalım, inşallah gönlünce olur
Ben çizgiyi çok çok silik görüyorum
Fazla da damlamamıştım aslında 3 damla kadar damlattim . Diğer yaptığım testler başka marka onlarda da gördüm bu son yaptigim. İnşallahVar gibiama idrar fazlası da gözüküyor sanki. Miratech in yanılma payı olduğunu da duydum. Heves kırmak için demiyorum yanlış anlama. Yarın tekrarla bence inşallah yavruşun seninledir
Hadi güzel haberlerle, bence varFazla da damlamamıştım aslında 3 damla kadar damlattim . Diğer yaptığım testler başka marka onlarda da gördüm bu son yaptigim. İnşallah
İnsallahHadi güzel haberlerle, bence varbat ne zamandı
Gerçekten mi❤❤❤bizde gördük yanımda arkadaşla ama emin değiliz adetim geçmeden kan verdim 1.20 idi geçen pazar yada cumartesi olmam lazimdi hala olmadım kanıda geçen cuma vermiştimBen çizgiyi çok çok silik görüyorum
İnşallah benim de vardır canım ama hiç de sevinemiyorum bat geçmeden bakalım nolcak
Hafif var gibi ilk beş dk dami çiktiKızlarr burda bişey görebilen var mı?
kesinliklee öyle hissediyorum onun icinde en en hayırlısı olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?