- 4 Eylül 2020
- 94
- 85
- 38
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #34.101
evet canımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canımm
canım hafif gözüküyor çizgi var. benimde böyleydi ilk gün yaptığımda. yarın tekrarla istersen
canım dün ovü yaptım bat 6 ekim yani 5 gün hala ovü pik yaptı. ben direk dün gebelik testi de yaptım biliyorsun sonuc silik cıktı. bugün normal test komple koyu, hatta dijital testle haftasına baktım 1-2 haftalık yansıyor gebeliğim. senden o kadar güzel enerji alıyorum ki, güzel haberlerni bekliyorum. ve inan bende de adet belirtileri dışında hicbir belirti yokmerveweh kaç gün kala çıktı canım senin gebelik testinde ? Benim bata 4 gün kala ve 3 gün kala Ovülasyon testlerim pazar bat (koyu olan birinci foto 3 gün kala)
Testim bugün silik çıktı kuzum düne göre bilmiyorum ki ben de anlamadım valla bakalım belli olacak 1 2 günecanım dün ovü yaptım bat 6 ekim yani 5 gün hala ovü pik yaptı. ben direk dün gebelik testi de yaptım biliyorsun sonuc silik cıktı. bugün normal test komple koyu, hatta dijital testle haftasına baktım 1-2 haftalık yansıyor gebeliğim. senden o kadar güzel enerji alıyorum ki, güzel haberlerni bekliyorum. ve inan bende de adet belirtileri dışında hicbir belirti yok
Tekrarlicam canım sabah ilk idrarla saolcanım hafif gözüküyor çizgi var. benimde böyleydi ilk gün yaptığımda. yarın tekrarla istersen
kuzum benimde böyleydi tam koyu değildi ama barizdi , bence batın yakın. güzel haber gelecek gibi geliyor bana güzel haberlerini bekliyorumTestim bugün silik çıktı kuzum düne göre bilmiyorum ki ben de anlamadım valla bakalım belli olacak 1 2 güne![]()
İnşallah bitanemkuzum benimde böyleydi tam koyu değildi ama barizdi , bence batın yakın. güzel haber gelecek gibi geliyor bana güzel haberlerini bekliyorum
Tebrikler canım hamilesin1. testi dün 2. testi bugün yaptım ve yine inanmayıp 3. testi de yaptım yine 2.nin aynısı çıktı.kalbim güm güm engel olamıyorum.gerçekten hamile miyim inanamıyorum
Eki Görüntüle 2700489 Eki Görüntüle 2700494
ayy hamılesin peki adete kac gun varken bu testler1. testi dün 2. testi bugün yaptım ve yine inanmayıp 3. testi de yaptım yine 2.nin aynısı çıktı.kalbim güm güm engel olamıyorum.gerçekten hamile miyim inanamıyorum
Eki Görüntüle 2700489 Eki Görüntüle 2700494
çizgi var gibi ve daha 6 gün var.bence bugün yine yap.benim ilk gün silik 2.gün çok belirgin çıkmıştı.Kızlar bende reglim e 6 gün kala yaptım bu şekil çıktı predictor early kullandım sizce sonuç ne kasıklarım da kasılma var çok
erken gebelik testimi canım var gibi sankikızlar bat 10 ekim erken gebelik bugün ilk idrar bişiu gören bar mı yoksa ben artık uydurmaya mı başladı. ? beş dak içinde çektim fotoyı
evet canım predictor mu ne ondan ya bişiy var gibi ama 4 gün kala olayı daha net çıkardı diye düşündüm. ondan fikir aliyim dedimerken gebelik testimi canım var gibi sanki
canım çok bariz var hayırıslı olsunYarın adet günüm . Kasık ağrısından duramayınca yaptım . Sizce doğruluğu nedir ?
Bu testin yanlış gösterdiğini söylediler o beni üzdü biraz. Ama 2 dk da böyle çıktı. Ateşler içinde yattığım için kan vermeye de gidemiyorum . Cevabınız için teşekkür ederim.canım çok bariz var hayırıslı olsun
bu kadar yanlş göstermez canım sanmamBu testin yanlış gösterdiğini söylediler o beni üzdü biraz. Ama 2 dk da böyle çıktı. Ateşler içinde yattığım için kan vermeye de gidemiyorum . Cevabınız için teşekkür ederim.