Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Eklentiler

• IMG_20201006_163224.webp
    IMG_20201006_163224.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 165
  • Beğen
Reactions: H M
Kızlar varmı bakarmisnz o çizgi testi yapar yapmaz çıkmıştı ama bekleyerek baya belirginleşti adetime 1 hafta var ama düzensiz geldiği için yumurtlama gününe denk gelmiş olabilir

IMG_20201006_135430.webp
merhaba bugün öğleden sonra yaptığım idrar testi normal baknca tek çizgi gözüküyor ama flashla bakınca ikinci çizgi bu şekilde duruyor acaba ikinci çizgi yansımami yapiyor yoksa gebelik var mı regl 1 hafta gecti

Arkadaşlar nolur gebeliğini yeni öğrenenler bana cevap yazabilir mi? Kasiginiza elinizi basınca yani şiddetli değil yavaşça orda doluluk hissi var mi? Idrariniz var gibi yani. Sağ sol kasik değil tam karninizin altını söylüyorum. Regl olurken rahim aşağı iner ve elinizle hissedersiniz deniyor nolur deneyip bana yazar mısınız? Bir de mutlaka gebelerin idrarında tortu olur mu?

Arkadaşlar nolur gebeliğini yeni öğrenenler bana cevap yazabilir mi? Kasiginiza elinizi basınca yani şiddetli değil yavaşça orda doluluk hissi var mi? Idrariniz var gibi yani. Sağ sol kasik değil tam karninizin altını söylüyorum. Regl olurken rahim aşağı iner ve elinizle hissedersiniz deniyor nolur deneyip bana yazar mısınız? Bir de mutlaka gebelerin idrarında tortu olur mu?
Kızlar nolur bana da cevap verin lutfen

Dün öğrendim. Ancak dediğiniz gibi bir belirtim yok . İdrarım da normal. Bende sağ yumurtalığım batma yapıyordu sonra kasık ağrısı yaşadım ama bunu adete 3-4 gün kala yaşadım .

Dün öğrendim. Ancak dediğiniz gibi bir belirtim yok . İdrarım da normal. Bende sağ yumurtalığım batma yapıyordu sonra kasık ağrısı yaşadım ama bunu adete 3-4 gün kala yaşadım .
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bebeğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah devamı gelsin mutluluğumuzun. Belirtim yok derken alt kasıkta baskı yok değil mi yani boş gibi mi ora

Kızlar bende bel kasık ağrıdan duramıyorum göğüslerim çok acıyo regl sancısı var gibi. Adetime 4 gün var test yapıyorum aşırı silik çıktı belirtisi benim gibi olan varmı

Kızlar nolur bana da cevap verin lutfen
Kızlar bende bel kasık ağrıdan duramıyorum göğüslerim çok acıyo regl sancısı var gibi. Adetime 4 gün var test yapıyorum aşırı silik çıktı belirtisi benim gibi olan varmı

rahim genişlemesi oluyor şu anda ilk ayda,sonraki ayları ve sarkma olayını bilemiyorum.böyle belirtilerim yok 3+6yım.standart pelvik bölgesi ağrılar,bel ağrısı,sırt ağrısı,mide ağrısı,mide yanması,baş dönmesi ve mide bulantısı oluyor.hepsi aynı anda değil tabiki.hepsi ara ara olup geçiyor

Asyaasya94 sana söylemiştim benimki 4 gün varken yaptım silik çıktı.3 gün varken yaptım oldukça belirgin çıktı.bugün yine yap ve sakin ol lütfen ,herşey güzel olacak :)

Aynen bugün 3 gün kaldı yapıcam tekrar bakalım. Valla regl sancısı çekiyorum ölcem kasılmaktan hamileysem bu kadar normal mi

Back
X