- 6 Ekim 2020
- 136
- 132
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #34.121
Teşekkür ederim Allah razı olsunbu kadar yanlş göstermez canım sanmamgeçmiş olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim Allah razı olsunbu kadar yanlş göstermez canım sanmamgeçmiş olsun
Bugün tekrar yaptım bu şekil çıktoçizgi var gibi ve daha 6 gün var.bence bugün yine yap.benim ilk gün silik 2.gün çok belirgin çıkmıştı.
Kızlar varmı bakarmisnz o çizgi testi yapar yapmaz çıkmıştı ama bekleyerek baya belirginleşti adetime 1 hafta var ama düzensiz geldiği için yumurtlama gününe denk gelmiş olabilir
Ayy ınşallah yaa tekrar deneyim benVar daha yeni gibi görünüyor sen tekrar test yap bence.
Var gibi gorunuyor bende fark ettim silik cizgiyiEki Görüntüle 2701090 merhaba bugün öğleden sonra yaptığım idrar testi normal baknca tek çizgi gözüküyor ama flashla bakınca ikinci çizgi bu şekilde duruyor acaba ikinci çizgi yansımami yapiyor yoksa gebelik var mı regl 1 hafta gecti
Bence çizgi var hemen bir daha yapın benceEki Görüntüle 2701090 merhaba bugün öğleden sonra yaptığım idrar testi normal baknca tek çizgi gözüküyor ama flashla bakınca ikinci çizgi bu şekilde duruyor acaba ikinci çizgi yansımami yapiyor yoksa gebelik var mı regl 1 hafta gecti
Benimki 4 gün varken yaptığımda bile çok çok silik çıkmıştı ve doktora sordum betahcg seviyen gayet iyi dedi.ben hala hafif çizgi görüyorum sende.2 gün daha yap,çizgi giderek artan yoğunluktaysa zaten gitgide koyulcak,Bugün tekrar yaptım bu şekil çıkto
Kızlar nolur bana da cevap verin lutfenArkadaşlar nolur gebeliğini yeni öğrenenler bana cevap yazabilir mi? Kasiginiza elinizi basınca yani şiddetli değil yavaşça orda doluluk hissi var mi? Idrariniz var gibi yani. Sağ sol kasik değil tam karninizin altını söylüyorum. Regl olurken rahim aşağı iner ve elinizle hissedersiniz deniyor nolur deneyip bana yazar mısınız? Bir de mutlaka gebelerin idrarında tortu olur mu?
Bariz var çizgi. Hadi olsun insallahYarın adet günüm . Kasık ağrısından duramayınca yaptım . Sizce doğruluğu nedir ?
Dün öğrendim. Ancak dediğiniz gibi bir belirtim yok . İdrarım da normal. Bende sağ yumurtalığım batma yapıyordu sonra kasık ağrısı yaşadım ama bunu adete 3-4 gün kala yaşadım .Arkadaşlar nolur gebeliğini yeni öğrenenler bana cevap yazabilir mi? Kasiginiza elinizi basınca yani şiddetli değil yavaşça orda doluluk hissi var mi? Idrariniz var gibi yani. Sağ sol kasik değil tam karninizin altını söylüyorum. Regl olurken rahim aşağı iner ve elinizle hissedersiniz deniyor nolur deneyip bana yazar mısınız? Bir de mutlaka gebelerin idrarında tortu olur mu?
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bebeğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah devamı gelsin mutluluğumuzun. Belirtim yok derken alt kasıkta baskı yok değil mi yani boş gibi mi oraDün öğrendim. Ancak dediğiniz gibi bir belirtim yok . İdrarım da normal. Bende sağ yumurtalığım batma yapıyordu sonra kasık ağrısı yaşadım ama bunu adete 3-4 gün kala yaşadım .
Canım ilk defa senden duyuyorum idrarda tortu hiç olmadı bende tabi herkesim gebelik süreci çok farklıKızlar nolur bana da cevap verin lutfen
Çok teşekkür ederim canım cevabın için bebisin de hayırlı olsun inşallah. Peki kasigin nasıl?Canım ilk defa senden duyuyorum idrarda tortu hiç olmadı bende tabi herkesim gebelik süreci çok farklıama idrarda tortu olması sağlık sorunu olduğunu gösterir bence enfeksiyon vs gibi
Kızlar nolur bana da cevap verin lutfen
Kızlar bende bel kasık ağrıdan duramıyorum göğüslerim çok acıyo regl sancısı var gibi. Adetime 4 gün var test yapıyorum aşırı silik çıktı belirtisi benim gibi olan varmı