- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.461
Çekildim ben canım 6 7 ay önce temiz sıkıntı yok faydası da olmadi bana ama :)Nasip tabiiBen rahim filmi çekildim bu ay bence siz de deneyin.
Nasipten öte köy yok, muhakkak vakti zamanı vardır. Bu süreçte rabbim ferahlık versin en zoru süreç zaten.aynen canım beklicem eylülde tüp bebek kimyasalım oldu insallah vardır ya çok istiyoruz olmuyor
Inşallah ya inşallah.insallah vardır bende silik görüyorum evet eylülde tüp bebek kimyasalım oldu bi umut olursada mucize
Bende de sıkıntı yoktu ama bu ay hamile kaldım ben de ona yordumÇekildim ben canım 6 7 ay önce temiz sıkıntı yok faydası da olmadi bana ama :)
Belirtileriniz nelerdi ? Benimde yumurtlamam olalı 7 gün oldu adete 7 gün kaldı acaba cumartesi günü 10 gün olacak test yapsam cikarmi diye merak ediyorum 3 gündür kasık ağrım göğüs ağrım bel ağrılarım var çok merak ediyorumBende de sıkıntı yoktu ama bu ay hamile kaldım ben de ona yordum
Benim adet belirtim bile daha çok olurdu bu ay hiç belirtim olmadı. Çok az kasık krampları oldu o kadar. Size tavsiyem yumurtlamadan 13-14 gün geçmeden test yapmayın. Ben tam 13. Gün adetten 1 gün önce yaptım.Belirtileriniz nelerdi ? Benimde yumurtlamam olalı 7 gün oldu adete 7 gün kaldı acaba cumartesi günü 10 gün olacak test yapsam cikarmi diye merak ediyorum 3 gündür kasık ağrım göğüs ağrım bel ağrılarım var çok merak ediyorum
Nebilim yumurtlamadan 8 gün sonra öğrenen varmış yani sayfada okudum bende merak ettim belki erken ckar diye de merak ediyor insan yaBenim adet belirtim bile daha çok olurdu bu ay hiç belirtim olmadı. Çok az kasık krampları oldu o kadar. Size tavsiyem yumurtlamadan 13-14 gün geçmeden test yapmayın. Ben tam 13. Gün adetten 1 gün önce yaptım.
Ben 3-4 gün önce yapsam çıkar mıydı bilmiyorum çünkü benim 13. Gün çok net çıktı. Belki çıkardı benim önce yapmama sebebim geçmiş aylarda yapıp hep negatifi görüp üzüldüğüm içindi.Nebilim yumurtlamadan 8 gün sonra öğrenen varmış yani sayfada okudum bende merak ettim belki erken ckar diye de merak ediyor insan ya
Anladım canım sağlıkla kucağına al benim bikac ay önce 7 haftalıkken düşüğüm oldu kendiliğinden istemeden gebe kalmıştım düşükten sonra ara verdim bu ay tekrar başladık yumurtlama takibide yaptım inşallah tutarBen 3-4 gün önce yapsam çıkar mıydı bilmiyorum çünkü benim 13. Gün çok net çıktı. Belki çıkardı benim önce yapmama sebebim geçmiş aylarda yapıp hep negatifi görüp üzüldüğüm içindi.
Çok şükür bir sıkıntınız yok gebe kalabiliyorsunuz. Bir daha kalırsınız emin olun. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Rabbim gönlünüze göre versin sizin deAnladım canım sağlıkla kucağına al benim bikac ay önce 7 haftalıkken düşüğüm oldu kendiliğinden istemeden gebe kalmıştım düşükten sonra ara verdim bu ay tekrar başladık yumurtlama takibide yaptım inşallah tutar
Aynen canım çok şükür Allah'ım nezaman nasıl ederse sağlıklı hayırlı bir şekilde etsin inşallahÇok şükür bir sıkıntınız yok gebe kalabiliyorsunuz. Bir daha kalırsınız emin olun. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Rabbim gönlünüze göre versin sizin de
Evet rahim filmi hamile kalmak için işe yarıyormuş doğru bu. Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin . Adet günü ağrılarınız oldu mu ne hissettinizBende de sıkıntı yoktu ama bu ay hamile kaldım ben de ona yordum
Allah razı olsunEvet rahim filmi hamile kalmak için işe yarıyormuş doğru bu. Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin . Adet günü ağrılarınız oldu mu ne hissettiniz
BEnde days comfort marka yaptım adete 7 gün var negatif ilişkiden 5 gün sonra yaızyoKızlar merhaba. Adetime 4 gün var.prodoctor marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Eğer gebelik olsaydı her türlü cikardi bu testte demi yani ? Ikiskiden 7 10 gün sonra yapılır yazıyordu testte. Benim de ilişkinin 10.gunu bugun
BEnde days comfort marka yaptım adete 7 gün var negatif ilişkiden 5 gün sonra yaızyo
Benim belirtim de yokolsa çıkardı canım sanırım ikimizinde adı üstünde erken gebelik testi . Ama içinde bir umut düşünüyorum bebek olsa bile anca yerleşecek. Sonra tekrar edicm ben testi
Evet var gebelik kan testi yapın:)Bat 6 aralık dayanamayıp test yaptım. Hayali bir çizgi var gibi ama emin olamıyorum kızlarbakar mısınız
Yani ben hayali bi çizgi görmüyorum demiEvet var gebelik kan testi yapın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?