- 7 Ekim 2020
- 213
- 48
- 13
- 30
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.421
Birde teste hemen mi silik çıktı yada zaman geçtimiCok tesekkur ederim, icimi rahatlattinizCalisiyorum o yuzden cumartesi gunune kadar kan testine gidemeyecegim malesef bir umut bekliyorum iste koyulasirsa testler diye
2 dk icerisinde silik cizgi cikti hemen. Isikta bakinca belli oluyordu. Daha sonra bekleyince isiga tutmadan da gorulmeye basladi. Regl 5 gun sonra o yuzden bir umudum var biraz. Şimdi kan testi yaptirip da cikmazsa uzulecegim cokBirde teste hemen mi silik çıktı yada zaman geçtimi
Cok cok tesekkur ederim sayenizde umudum oldu kocaman
Cok cok tesekkur ederim sayenizde umudum oldu kocamanhamileysem eger hemen haber verecegim size
Kasiklarimda batma var zaman zaman ama onun disinda pek bir belirtim yok gibi. Agiz kurulugu var cok fazla bir de, onun hamilelikle bir ilgisi var midir ki acabaİnşallah cnm belirtin bişi var mı bel ağrısı falan
Bendede sadece bunlar vardı ha bide aşırı bel ağrım ara ara oluyorduKasiklarimda batma var zaman zaman ama onun disinda pek bir belirtim yok gibi. Agiz kurulugu var cok fazla bir de, onun hamilelikle bir ilgisi var midir ki acaba
İdrar testi yap bence önceBata 10 gün var erken gebelik testi yapsam cıkarmı??yada başka bir testte
Ay insallahBendede sadece bunlar vardı ha bide aşırı bel ağrım ara ara oluyordu
Ay insallahHerkes goguslerde buyume hassasiyet falan bahsetmis ilk belirtilerde ama onlar cok yok bende de. Yarin sabah ilk is bir test daha yapayim belki biraz daha belli olur
Rabbim en kısa zamanda bebisinin mujdesini almayı sana nasip etsin inşallahAy insallahHerkes goguslerde buyume hassasiyet falan bahsetmis ilk belirtilerde ama onlar cok yok bende de. Yarin sabah ilk is bir test daha yapayim belki biraz daha belli olur
Amin canim insallah, tesekkur ederim sana cokRabbim en kısa zamanda bebisinin mujdesini almayı sana nasip etsin inşallah
Rica ederim yarında silik çıkarsa kesin bence hemen acile akşam gdip kan verAmin canim insallah, tesekkur ederim sana cok
10 gün. VAr ama daha kaç gün kala çıkarİdrar testi yap bence önce
10 gün. VAr ama daha kaç gün kala çıkar
10 gün varsa henüz yerleşme olmamıştır buyuk ihtimalle. 4 5 gün kala erken gebelik testiyle belki çıkabilir. Erken döllenme olduysa 6 7 gun önce de çıkarama çok nadirBata 10 gün var erken gebelik testi yapsam cıkarmı??yada başka bir testte
Maalesef olmadı bugün doktora gideceğimNaptın canım yaptınmı tekrar test
Üzülme diyeceğim seni çok iyi anlıyorum üzülmemek elde değil canım inşallah tez vakitte bir evladın olur sağlıklısından hayırlısından canımMaalesef olmadı bugün doktora gideceğim
Tedavilere devam yapacak bitlrymuokÜzülme diyeceğim seni çok iyi anlıyorum üzülmemek elde değil canım inşallah tez vakitte bir evladın olur sağlıklısından hayırlısından canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?