- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #34.501
Batta kaç gün var cnm ben ikinci cizgi goremedim :)Bende de aynısı var sonuç nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Batta kaç gün var cnm ben ikinci cizgi goremedim :)Bende de aynısı var sonuç nedir
7 gün bekleyin bence adett geciksin 8 gun yaparsiniiz ben bile batta 2 gun varken cook silik cizgi gordum cnm okadar erken belli olmaz :) doktorlar mi adetten 6 gun gectikten sonra diyor7 gün var
7 gün var
bunun uzerine çook konu açmiş bide baya bi konularda hep sormuş :) ben burda yazmama ragmen benden sonra 3 4 konuya daha yazmiş ama uzuldum onun adina biz negativ deyince uzuluyor bi umut başkasi var der diye deniyor ama piskolojisi bozulmuş olmayan 2 çizgiyi goruyor bende boyle yapiyordum zorla olmayan seyi gormeye çalışıyordum inşallah en kisa zamanda 2 cizgiyi gorurErken gebelik testi değilse ve yumurtlama bilmiyorsanız belki ama yumurtlama biliyorsanız çok erken daha
kuruma cizgisiymiş benmkiii adet oldm malesefBende de aynısı var sonuç nedir
Yaaaaa tüh çok üzüldüm bir dahaki aya inşallahkuruma cizgisiymiş benmkiii adet oldm malesef
Yaaaaa tüh çok üzüldüm bir dahaki ayakuruma cizgisiymiş benmkiii adet oldm malesef
İyi biyebunun uzerine çook konu açmiş bide baya bi konularda hep sormuş :) ben burda yazmama ragmen benden sonra 3 4 konuya daha yazmiş ama uzuldum onun adina biz negativ deyince uzuluyor bi umut başkasi var der diye deniyor ama piskolojisi bozulmuş olmayan 2 çizgiyi goruyor bende boyle yapiyordum zorla olmayan seyi gormeye çalışıyordum inşallah en kisa zamanda 2 cizgiyi gorurpsi
bunun uzerine çook konu açmiş bide baya bi konularda hep sormuş :) ben burda yazmama ragmen benden sonra 3 4 konuya daha yazmiş ama uzuldum onun adina biz negativ deyince uzuluyor bi umut başkasi var der diye deniyor ama piskolojisi bozulmuş olmayan 2 çizgiyi goruyor bende boyle yapiyordum zorla olmayan seyi gormeye çalışıyordum inşallah en kisa zamanda 2 cizgiyi gorurti
İyi niyetin kadar kötü sözlerin için de sağolbunun uzerine çook konu açmiş bide baya bi konularda hep sormuş :) ben burda yazmama ragmen benden sonra 3 4 konuya daha yazmiş ama uzuldum onun adina biz negativ deyince uzuluyor bi umut başkasi var der diye deniyor ama piskolojisi bozulmuş olmayan 2 çizgiyi goruyor bende boyle yapiyordum zorla olmayan seyi gormeye çalışıyordum inşallah en kisa zamanda 2 cizgiyi gorur![]()
Hyr cnm ben yalniş birşey soylemek istemedim kendimden pay biçerek soyledim :) bende çunku boyle bir durumdaydim sizi uzmek istemedim :) ama kafaya nekadar çok takarsaniz okadar olmaz biraz relax bende 6 ay denedim kafaya taktim olmadi sonra tm olmuyor dedim işime odaklandim bi baktim bidaki ay adetimi 5 gun gecmis hamileymisim sonu kotu sonuclandi sonra 4 ay denedik ucunu braktim tekrar 4 ay oldu korunuyorum ama bu ay bir defa korunmadik hamilelik beklemezdim ama oldu simdi yine hamileyim cnm biz kendi kendimize piskolojik baski yapiyoruz biraz rahatlatman lazim kendini :) tekrar soyluyorum seni uzmek icin soylemedim uzduysemde ozur dilerim :)Yaaaaa tüh çok üzüldüm bir dahaki aya
İyi biye
İyi niyetin kadar kötü sözlerin için de sağolbir umut işte heves ediyor yazıyoruz fakat psikolojisi bozulmuş demek çok çok yanlış. Allahım herkesin gönlüne göre versin . Ve çok üzüldüm bu sözünüzden dolayı. Duruldum bi an . Ne diyim ki
Minumum adetten 2 gün sonra doğru sonuç veriyor cnm :)Arkadaslar kan testine adetten kac gun gectikten sonra gidilir?
Ben 11 gün sonra yaptım.Benim adet belirtim bile daha çok olurdu bu ay hiç belirtim olmadı. Çok az kasık krampları oldu o kadar. Size tavsiyem yumurtlamadan 13-14 gün geçmeden test yapmayın. Ben tam 13. Gün adetten 1 gün önce yaptım.
10 yada 15 gün sonraArkadaslar kan testine adetten kac gun gectikten sonra gidilir?
Bence bekleyin hatta adetiniz geçtikten 1 hafta sonra doktorunuza gidin direkt keseyi görün diğer türlü aratacak mı artmayacak mı diye insan strese giriyor. Testlerle koyulaşmayı takip edebilirsiniz.Kizlar 6 aralikta yumurtlamam oldu. Yumurtlamanin 9.günü sabah ilk idrarla cok silik olarak görmüstüm, 10.gün biraz daha belirginlesti, 11.gün yani bu sabah da bu şekilde cikti. Sizce ne yapsam yarin beta hcg ye baktirayim mi? Adet gecikmeden pek yapmiyorlar da saglik ocaginda. Bilemedim beklesem mi?
Evet hele bu virüste surekli git gel yapmak da riskli. Ama kanda gormeyince sanki hamile olduguma inanmayacağımBence bekleyin hatta adetiniz geçtikten 1 hafta sonra doktorunuza gidin direkt keseyi görün diğer türlü aratacak mı artmayacak mı diye insan strese giriyor. Testlerle koyulaşmayı takip edebilirsiniz.
Devam etmeyen bir gebelik yaşamıştım 3 aylık kaybettik maalesef. Onda hiç kan testi yaptırmamıştım. 1 hafta geçince gidip keseyi görmüştük. Ozamana kadar idrar testi ile takip etmiştim. Bende adetten 2 gün önce silik çizgi ile öğrenmiştim gün geçtikçe koyulaşmıştı test. Diğer türlü acaba arttı mı hcg bida gidip bakayım vs olacak kendinizi hiç riske atmayın.Evet hele bu virüste surekli git gel yapmak da riskli. Ama kanda gormeyince sanki hamile olduguma inanmayacağımBelki bir kere giderim beta hcg yaptiririm 1 hafta testle takip ederim. Çok kararsızım
![]()
Ben de 9.haftada bir düsük yaptim geçen sene. Eşimde varikosel vardi zor hamile kalmistim. Cok iyi biliyorum 2 gunde bir gittim artisa baktik hersey yolundaydi hatta 3 kati artiyordu. Keseyi 5+0 da gorduk, 2 hafta sonra gittigimizde gerilemeye baslamisti gelisimi. Kalp atisi yok gibi biseydi az az atiyordu. Hastanede yattim 3 gün igneler serumlar ama kaybettik. Yine ayni korkular sarmadi degil ama insanoğlu işte heyecan yapiyor, akillanmiyoruzDevam etmeyen bir gebelik yaşamıştım 3 aylık kaybettik maalesef. Onda hiç kan testi yaptırmamıştım. 1 hafta geçince gidip keseyi görmüştük. Ozamana kadar idrar testi ile takip etmiştim. Bende adetten 2 gün önce silik çizgi ile öğrenmiştim gün geçtikçe koyulaşmıştı test. Diğer türlü acaba arttı mı hcg bida gidip bakayım vs olacak kendinizi hiç riske atmayın.
Ben de 9.haftada bir düsük yaptim geçen sene. Eşimde varikosel vardi zor hamile kalmistim. Cok iyi biliyorum 2 gunde bir gittim artisa baktik hersey yolundaydi hatta 3 kati artiyordu. Keseyi 5+0 da gorduk, 2 hafta sonra gittigimizde gerilemeye baslamisti gelisimi. Kalp atisi yok gibi biseydi az az atiyordu. Hastanede yattim 3 gün igneler serumlar ama kaybettik. Yine ayni korkular sarmadi degil ama insanoğlu işte heyecan yapiyor, akillanmiyoruzeşim varikosel ameliyati oldu agustosta ve 4.ayda pozitif gormus olduk. Umarim hersey yolunda gider Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder bu sefer. Testle devam edicem bir sure artik bakalim.
Benimde mecburi sonlandırıldı. Çok zordu ama insan yaşadıklarını unutup yeniden başlıyor.ilk kez düzenli denemeye başladık bizde bu ay bakalım hayırlısı olur inşallah sizin içinde bizim içinde. Güzel düşünün güzel olsun :)Ben de 9.haftada bir düsük yaptim geçen sene. Eşimde varikosel vardi zor hamile kalmistim. Cok iyi biliyorum 2 gunde bir gittim artisa baktik hersey yolundaydi hatta 3 kati artiyordu. Keseyi 5+0 da gorduk, 2 hafta sonra gittigimizde gerilemeye baslamisti gelisimi. Kalp atisi yok gibi biseydi az az atiyordu. Hastanede yattim 3 gün igneler serumlar ama kaybettik. Yine ayni korkular sarmadi degil ama insanoğlu işte heyecan yapiyor, akillanmiyoruzeşim varikosel ameliyati oldu agustosta ve 4.ayda pozitif gormus olduk. Umarim hersey yolunda gider Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder bu sefer. Testle devam edicem bir sure artik bakalim.