Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Benimde mecburi sonlandırıldı. Çok zordu ama insan yaşadıklarını unutup yeniden başlıyor.ilk kez düzenli denemeye başladık bizde bu ay bakalım hayırlısı olur inşallah sizin içinde bizim içinde. Güzel düşünün güzel olsun :)
Çok zor çok. Her aklina geldiginde insanin bogazı dugumleniyor ama unutmaya calisiyoruz iste umut boyle bisey. Insallah siz de en hayirli zamanda saglikla kucaginiza alirsiniz evladinizi 😊

Kizlar 6 aralikta yumurtlamam oldu. Yumurtlamanin 9.günü sabah ilk idrarla cok silik olarak görmüstüm, 10.gün biraz daha belirginlesti, 11.gün yani bu sabah da bu şekilde cikti. Sizce ne yapsam yarin beta hcg ye baktirayim mi? Adet gecikmeden pek yapmiyorlar da saglik ocaginda. Bilemedim beklesem mi?
Gecen sene tamda bugun bende bu sekilde ogrenmistim❤️ Yumurtlama zamanımız bile ayniymis. Simdi yanimda uyuyor minigim. Darisi sana insallah canim. Tesaduf eseri yazını gorunce yazmak istedim.

Kızlar merhaba. Days comfort erken gebelik testi negatif çıkıp yanıltan var mı? Laboquick kaset testten 3 gündür silik sonuç alıyorum. Bugün bir heves days comfort erken gebelik testi yaptim. Ben güzel güzel çift çizgi çıkar derken bembeyaz negatif. Eşim ben çok üzülünce kalk öbüründen yap dedi. Hiç idrar tutmadan laboquick kaseti yaptım. Hatta duramadım aynı anda ovulasyon vardı ovulasyonu da yaptım testçiler bana çalıştı bu ay😂. Gebelik testinde silik çizgi hemen belirdi. Ovulasyon da 4 gün önce yapmıştım cok çok silikti şimdi koyulasmis biraz. Ne dersiniz? Sizce var mı😔 Ovulasyonun 10. günü bu arada

Eklentiler

• 20201218_165800.webp
    20201218_165800.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 251
Kızlar merhaba. Days comfort erken gebelik testi negatif çıkıp yanıltan var mı? Laboquick kaset testten 3 gündür silik sonuç alıyorum. Bugün bir heves days comfort erken gebelik testi yaptim. Ben güzel güzel çift çizgi çıkar derken bembeyaz negatif. Eşim ben çok üzülünce kalk öbüründen yap dedi. Hiç idrar tutmadan laboquick kaseti yaptım. Hatta duramadım aynı anda ovulasyon vardı ovulasyonu da yaptım testçiler bana çalıştı bu ay😂. Gebelik testinde silik çizgi hemen belirdi. Ovulasyon da 4 gün önce yapmıştım cok çok silikti şimdi koyulasmis biraz. Ne dersiniz? Sizce var mı😔 Ovulasyonun 10. günü bu arada
Ovülasyonun 10.günüyse ve hemen belirdiyse var 😊 benim 9.günümde cikmisti hatta bu kadar silikti. Eşimi inandiramamistim cunku o goremiyordu 😁 bence sabah ilk idrarla laboquickle yapin. Ben erken gebelik testlerine guvenmiyorum. Beta hcg degerim 3 iken bile cok silik gostermisti bu ucuz testler.

Ovülasyonun 10.günüyse ve hemen belirdiyse var 😊 benim 9.günümde cikmisti hatta bu kadar silikti. Eşimi inandiramamistim cunku o goremiyordu 😁 bence sabah ilk idrarla laboquickle yapin. Ben erken gebelik testlerine guvenmiyorum. Beta hcg degerim 3 iken bile cok silik gostermisti bu ucuz testler.
Insallah ya moral oldunuz😍 Erkeklerin görememesinin artık biyolojik bisey olduğunu düşünüyorum🙈 Ama bunda eşim bile dedi ven de görüyorum diye. laboquicke güveniyorum ben de normalde. Ama işte adı erken gebelik testi olunca moralim bozulmuştu. Cok sagolun tekrar

Insallah ya moral oldunuz😍 Erkeklerin görememesinin artık biyolojik bisey olduğunu düşünüyorum🙈 Ama bunda eşim bile dedi ven de görüyorum diye. laboquicke güveniyorum ben de normalde. Ama işte adı erken gebelik testi olunca moralim bozulmuştu. Cok sagolun tekrar
Eşiniz de gorduyse tamam o zaman 😁Sabah insallah daha koyu cikar da sevinirsiniz 😊 Buraya da atar misin merak ettim 🙏 Cok heyecanli guzel duygular valla ben sabah 7 de uyaniyorum test yapcam diye hevesle 😁

2 gün sonra tekrarlayın bence.

Selam kızlar bata 5 kala sizce varmıdır test predictor marka

Eklentiler

• 20201217_124612.webp
    20201217_124612.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 278
Benim 5 gün oncesinde normal kaset testlerde cikti 😍 hic para vermeyin bunlara bosuna. Degerim 3,81 falandi silik cizgiyi gormustum kaset testte. Ama sizin var bence kaset testle tekrarlasaniz yine cikar deneyin 😊
Aa çok ilginç 3.81 değere negatif diyorlar normalde bide bu değerde kaset testte çıkması mucize 😍

Back
X