• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Son adet tarihin neyse bebek adet gunu başlangıcın baz alınarak hesaplandıgı için adet tarihini gec dollenme vs diye düşünme adet tarihin neyse onu baz alcaksın 12 si 14 ü degıl gecen ay adet baslangıcın ne ?
19 aralıktı sat canım adet döngümde 32-33günde bir oluyorum

19 aralıktı sat canım adet döngümde 32-33günde bir oluyorum
12 ve 14 ü değerlendirdi isen adet tarıhınde yakın oldugundan 20 yada 22 ocak bence üzerine göreceksin cunku adetine yakın döllenme olacak yani regl olursan panikleme 12 sinin üzerine 17 gun koy ozaman test yap subatın basında senın durum belli olur tabi en saglıkkı bilgiyi dr un verir ama eger adet olursan son adet gunun olmazsan 19 u baz alınır

Merhaba, benim adetim 9 gün gecikti test yaptım fakat testte çıkmadı sonra kenarından bir. Kırmızılık gördüm içini açtım evet kırmızı bir çizgi gibi birşey var ama yanlış yerde. Bu arada geçtiğimiz ay kontrol oldum kist veya bir problem yok dedi doktor. Ani üşüme uyku ve kabızlık gibi şeyler yaşıyorum. Ne yapmalıyım sizce. Kullandığım test predictor. Kan vermekte kararsızım o durum biraz üzücü oluyor çünkü daha önce yaşadım. Benzer birşey yaşayan varmı aranızda
Merhaba belirtileriniz bana tiroitle ilgili gibi geldi. Üsüme kabızlık adet gecikmesi bunlar tsh yukselince oluyor. Sac dokulmesi de yapar, kilo da aldirir mesela. Isterseniz dahiliye bolumune gidin bir kontrol ettirin degerlerinizi. Hamilelik icin de hazirlik olur tsh yuksekken hamile kalmak riskli.

5 dk içnde cıktı 9 gün var
Adete 9 gün kala, yumurtlamadan sonra 5.gün oluyor ve daha tüpten rahime bile inmemiş oluyor döllenmis yumurta. Cunku her kadin standart yumurtlamadan 14-15 gun sonra adet olur. Idrar testinde en erken 10.gün cikar bu da adete 4-5 gün kala oluyor. Eger yumurtlama gununu biliyorsaniz ve degerlendirdiyseniz uzerinden 10 gun gecince idrar testi yapin.

Kızlar merhaba benim testime de bakabilir misinizz. Doktorla birlikte yumurta takibi yaptık. 12 ocakta akşam 5te randevum vardı. 2 adet biri sağda biri solda Yumurtalarım 15mm olmuş dedi hormon testi istedi (LH, progestron ve e2) verdim 2-3saat sonra sonuç çıktı doktora attım. Birisi çatlıyor dedi bugün yarın ilişki olsun 14ünde tekrar gel dedi. 14ocaktada gittim 2side çatlamış dedi sıvılarını görüyomusun diye ultrasonda gösterdi bugün de ilişki olsun dedi. Biz de hep o günleri değerlendirdik. Ben 14 ocağımı yoksa 12 ocağımı baz alacağım? Takvimime göre bat tarihim 22siydi. Ama geç yumurtlama olduğu için ne zaman hastalanacağım bilmiyorum. 1haftadırda progestron içiyorum corasprinle birlikte. Yardımcı olabilir misiniz? Test için erken mi
Canım ben testte bir şey göremedim. Bence birkaç gün sonra testi tekrarla ama erken gebelik testi yapma derim bende silik çizgi çıktı dün bugün kaset test yaptım hiçbir şey yok . Kaset test en neti oluyor

Eklentiler

• IMG_20210124_115945.webp
    IMG_20210124_115945.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 303
Adete 9 gün kala, yumurtlamadan sonra 5.gün oluyor ve daha tüpten rahime bile inmemiş oluyor döllenmis yumurta. Cunku her kadin standart yumurtlamadan 14-15 gun sonra adet olur. Idrar testinde en erken 10.gün cikar bu da adete 4-5 gün kala oluyor. Eger yumurtlama gununu biliyorsaniz ve degerlendirdiyseniz uzerinden 10 gun gecince idrar testi yapin.
Bence negatif gibi test bu ay da hayırlısı ama teşekkür ederim

Merhaba belirtileriniz bana tiroitle ilgili gibi geldi. Üsüme kabızlık adet gecikmesi bunlar tsh yukselince oluyor. Sac dokulmesi de yapar, kilo da aldirir mesela. Isterseniz dahiliye bolumune gidin bir kontrol ettirin degerlerinizi. Hamilelik icin de hazirlik olur tsh yuksekken hamile kalmak riskli.
Merhaba yanıtınız için teşekkür ederim. 15.gün regl oldum fakat 2gün sürdü bugün 3.günüm ama bitti normalde 6 7 gün sürer tuhaf.sabah kan testi vereceğim. Hormonlara falan bakılacak. Testlerin içinde troid varmıydı bilemiyorum ama yoksa gider baktırırım mutlaka

Kızlar cok silik olan cumartesi günün testi diğeri bugünün
Biri Yumurtlamadan sonra 10 . Gün diğeri 12. Gün ikiside 5 dk içinde çıktı
Yarın sabah tekrarlıycam
Darısı isteyen herkesin başına inşallah 🥰🥰🤲🤲🤲

Eklentiler

• IMG_20210125_183045.webp
    IMG_20210125_183045.webp
    6 KB · Görüntüleme: 261
  • IMG_20210123_164514.webp
    IMG_20210123_164514.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 284
Back