• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Sonucunuz ne oldu acaba, ben de de beyaz tortular var,çok az bir enfeksiyonum varmış ama ben ağrı sızı yaşamıyorum, şok oldum ne oluyor bu tortular ve bugün yoğun olmaya başladı, kendimi çok garip hissediyorum,
ben de sadece beyaz akıntı ama tortulu dediğiniz gibi aşırı yoğun oldu ve meme ucu hassasiyeti oldu bata 6 gün kala test yaptım 1dkda pozitife döndü 4 gün kala 151.4 bugün 280.5 çıktı değerim. inşallah senin de vardır bir test yap canım

Eklentiler

• 6F8BF98B-DD66-479F-B97B-E3746BEEEC84.webp
    6F8BF98B-DD66-479F-B97B-E3746BEEEC84.webp
    214,3 KB · Görüntüleme: 239
ben de sadece beyaz akıntı ama tortulu dediğiniz gibi aşırı yoğun oldu ve meme ucu hassasiyeti oldu bata 6 gün kala test yaptım 1dkda pozitife döndü 4 gün kala 151.4 bugün 280.5 çıktı değerim. inşallah senin de vardır bir test yap canım
Bende de belirtiler var ama dün sbaah yapitigmda negatif çıktı anlayamadım:/

:KK43: olsa çıkardı canım sanırım ikimizinde :KK43: adı üstünde erken gebelik testi . Ama içinde bir umut düşünüyorum bebek olsa bile anca yerleşecek. Sonra tekrar edicm ben testi
Merhabalar bende gezerken sayfada sizin bu mesajınıza denk geldim aynı marka testi bu gün adetime beş gün kala yaptım negatif acaba sonradan ne oldu inşallah hamilesinizdir bana da ümit olursunuz 😇😇❣❣

Merhabalar bende gezerken sayfada sizin bu mesajınıza denk geldim aynı marka testi bu gün adetime beş gün kala yaptım negatif acaba sonradan ne oldu inşallah hamilesinizdir bana da ümit olursunuz 😇😇❣❣
Merhaba :) malesef olmadi hamilelik canım. Keşke olsaydı sana umut verebilseydim. Ama negatifse negatif oluyor bu testler eminim artık .

Bende çok şükür testimi buraya ekleyebildim🙏Bat 11 ya da 12 şubat. Testi sabah yaptım.

Eklentiler

• 7484D5C7-5183-4E53-8CC8-33F46C084039.webp
    7484D5C7-5183-4E53-8CC8-33F46C084039.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 208
Bu ay ovülasyon kullandığım için yumurtlama günümü biliyorum. Üstünden 9 gün geçti adetime de 6 gün var dün test yaptım ilk idrar değildi negatif çıktı öyle çıkmasını bekliyorum zaten. Ama bir türlü dayanamıyorum hep aklım da bu konu. Yarın sabah bir daha yapıcam adete 5 gün kala oluyor. Sizce çıkar mı yine mi erken olur

Bu ay ovülasyon kullandığım için yumurtlama günümü biliyorum. Üstünden 9 gün geçti adetime de 6 gün var dün test yaptım ilk idrar değildi negatif çıktı öyle çıkmasını bekliyorum zaten. Ama bir türlü dayanamıyorum hep aklım da bu konu. Yarın sabah bir daha yapıcam adete 5 gün kala oluyor. Sizce çıkar mı yine mi erken olur
Yapma bence. Boşuna kendini önce beklentiye sokup sonra hayal kırıklığı yaşamak daha kötü oluyor. BAT'ın geçmesini bekle derim. Çok farklı belirtiler hissedersen o zaman erken yaparsın

Evet çom haklısın ama dayanamıcam galiba yarın sabah yapıcam😂
Hahah korunmayı ilk bıraktığımız ay 8-9 gün önceden başlayıp 5-6 tane test yapmıştım regl olana kadar. Her gün yeniden ümitlenip yeniden yıkılmaktan başka bir işe yaramadı. Sonra bıraktım. Gecikirse yapıyorum sadece

• Beğen
Reactions: Cbz
Hahah korunmayı ilk bıraktığımız ay 8-9 gün önceden başlayıp 5-6 tane test yapmıştım regl olana kadar. Her gün yeniden ümitlenip yeniden yıkılmaktan başka bir işe yaramadı. Sonra bıraktım. Gecikirse yapıyorum sadece
Yaa aslında bir kaç aydır bende bırakmıştım ama bu ay hsg çektirdim bide belirtilerim olunca dayanamıyorum ama artık eskisi gibi yıkılmıyorum yalama oldum artık😂😂

Back
X