- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
kızlar meraba,benm kafam cok karısık yardımcı olursanız.. 10 agustosta birlikte olduk esimle,snra duzenli olarak adet gordum hatta gunu falan sasırmadı.ben ilginc bir sekilde butun belirtileri tasıorm,hamileyken adet gormek olasıymıs yani bu ilginç deilmiş.ama esimle ayrılıorz ve ben herseyden cok istedgm bu bebege sahip olmak istediğimden emin deilim.sizce hamile olabilir miyim?yarın test yapıcam cıkacak sonuc kesin olur heralde dimi..bana yardımcı olursanız cok sevinirim....
slm kızlar ya ben size sormak istediğim şey şu adetim gecikti ve ben test yaptım ilk başta negatif gösterdi ama şimdi iki çizgi gösteriyor kafam çok karıştı inşaallah hamileğimdir:Saruboceqbirisi bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekurler
hamileymişim :):):):)
genelde ikinci cizgi silikte ciksa dogru oluyo yani hamile oluyosunhamileymişim :):):):)
merhaba arkadaşlar .. bende adetime 2 gün varken test yaptım ikinci çizgi silik cıktı daha sonra adetimi iki gün geçince tekrar yaptım bu sefer ikinci çizgi daha belirgindi..suan adetimi 5 gün geçti.daha kan testi yaptırmadım ama gögüslerim cok şişti ve hassaslaştı sizce hamilemiyim daha 3 aylık evliğim bu konuda acemmiyim yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?