- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
canım resimdeki test negatif gibi geldi ama... CADIARZU
Kızlar bunlardan ikincisini yumurtlamadan sonra 9. gün ikincisini ise 11. gün yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum
Pozitif test çok nadir yanlış çıkarmış. Ama benimde pek inanasım gelmiyor açıkçası. Az önce gene test yaptım bu kez 15 dakika içinde silik ikinci çizgi gene çıktı. Ayrıca sağ kasığımda misket büyüklüğünde hafif ağrılar mevcut. Adetime 3 gün kaldı. Ateşimde 36.8den aşağı hiç inmedi. Hem seviniyorum hem şüphe içindeyim. Bilemiyorum. Hayırlısı.:bbo:Testler pozitif bence eğer testlerle ilgili bir sorun yoksa..
Şimdiden tebrik edeirm:ecrin_bebek: canım bence sen sabah kan ver kanda çıkan sonuç garantiyerimseniben
Pozitif test çok nadir yanlış çıkarmış. Ama benimde pek inanasım gelmiyor açıkçası. Az önce gene test yaptım bu kez 15 dakika içinde silik ikinci çizgi gene çıktı. Ayrıca sağ kasığımda misket büyüklüğünde hafif ağrılar mevcut. Adetime 3 gün kaldı. Ateşimde 36.8den aşağı hiç inmedi. Hem seviniyorum hem şüphe içindeyim. Bilemiyorum. Hayırlısı.:bbo:
birşey soracağım kızlar. 12 ve 13 günlerde test negatifse hamilelik yok mu dur?
bende ilk teste iki çizgi çıktı sonra tekrar yaptım tek ilk testde biraz bulanıklık vardı ama testin üzerinde bulanıklık oluyor yazıyordu ben şimdi hangisine güvenmeliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?