- Emoji Skoru
- 110
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.521
Amin allah razi olsn hepimiz isteyen herkese versn rabbmKorkmana gerek yok Allah nasip ederse vardır. Olmamışsa vardır bir bildiği Rabbimin. Sıkıntı etme bence. Kan testi en sağlamıdır. Kendini üzme İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini.
Onun dışında batmalar göğüslerimde sızlamalar uykuya düşkünlük vs. Hepsi var ama hala emin değilim.
Ayyy hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin idrar testin nasildi silikmiydii ve belirtilerin neydiii lutfen yaz hemennnn
sonucunuz nedir :)Eki Görüntüle 1366222 Eki Görüntüle 1366223
Kızlar selam. Adetim 2 gün gecikti. Az önce test yaptım, silik çizgi var gibi geliyor. Halüsinasyon görmüyorum değil mi? :) Kan testi yaptırdım; yarın çıkacak. Bilemedim:S
bende hamıleyımmmm arkadaslarsonucunuz nedir :)
:) gözünüzaydın o kadar belirsiz ki 2. çizgi çok yeni sanırımbende hamıleyımmmm arkadaslar
ay karışıklık oldu sanrım sizin testiniz değildi ben başka arkadaşa yazmıstım sizin gebelik testiniz de silik miydibende hamıleyımmmm arkadaslar
evet canım yanlıslık olmus ama olsunay karışıklık oldu sanrım sizin testiniz değildi ben başka arkadaşa yazmıstım sizin gebelik testiniz de sili:) benımkıde yenı bır gebelık bende sılık gordum bugunde hala adet bolmadım yarın tekrardan yapıcam ınsallah:)k miydi
ayy ben hep karıstırmısım yazıları :)))) sızın yorumun ıcınde kalmıs bır kısmıevet canım yanlıslık olmus ama olsun
ay karışıklık oldu sanrım sizin testiniz değildi ben başka arkadaşa yazmıstım sizin gebelik testiniz de silik miydi
bende hamıleyımmmm arkadaslar
hayırlı olsun çok sevindim :) hayalette olsa çizgi dikkate alınmalı demekki :)sanırım siz bana yazdınız :) adetime 2 gün varken silik çıktı yumurtlama üzerinden 13 gün geçti çok minik daha zaten 10 -13 günlüktür dedi hemşire arkadaşım :) cuma tekrar kan tahlili var.
hayırlı olsun çok sevindim :) hayalette olsa çizgi dikkate alınmalı demekki :)
teşekkür ederim :)evet canım ama ilk 5 dk içinde çıkan çizgiler . çünkü geçen ay sonradan beliren buharlaşma çizgisiyle yanılgıya düşen çok oluyor biri de ben. ama eğer gerçekten bebiş varsa idrar örneği konulur konulmaz silikte olsa 2. çizgi görünüyor
Hamile olan arkadaslari tebrik ediyorm. Cokmu silik ckmsti ben gormedmde fotograflari bende hic belrti yok cok utaniyorm bsi sorcam idrar rengi koyulastmi hamile olan arkadaslar bide sadce kasik agrim var oda arada
Tebrik ederim. Eğer bende hamile isem aynı zamanlarda doğum yapıcaz sanırım. Çok sevindim senin adına. İnşallah banada nasip olur isteyen herkesede. Beta hcg değerin kaç gözüküyor?bende hamıleyımmmm arkadaslar
Hayırlı olsunnnn. Çok sevindim. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese evlat versin Rabbim.kan testim 33.19 çıktı daha çok minikkkk :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?