- Emoji Skoru
- 911
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.561
Yumurtlama tarihini bilmessen son adet biliyorsan yumurtlama gununde hesaplaniyo diye biliyorum canim yumurtlama gunune kesin eminsen doktora belirtmende fayda var gec yumurtlama oldugunde mesela benim gibi doktor adete gore hesapladigi icin deger dusuk cikiyo ve kimyasal veya dis gebelik suphesi koyuyolar
Yine pozitif çıktı foto atamadım. Bana negatif kan testi sonucu veren tıp merkezini basasım varcanım günaydın senden güzel haber bekliyorum :)
Yine pozitif çıktı foto atamadım. Bana negatif kan testi sonucu veren tıp merkezini basasım var
Evet canım dayanamadim regliden iki gün önce test yaptim bir daha ki gün yine yaptim çok şükür sonuc aynı ciktikan verdinizmi siz ben vvermedim dahasizin kan değeriniz kaç sizde benim gibi erken mi öğrendiniz :)
Evet canım dayanamadim regliden iki gün önce test yaptim bir daha ki gün yine yaptim çok şükür sonuc aynı ciktikan verdinizmi siz ben vvermedim daha
Ayy canim ne kadar güzel inşallah kucagimiza alicagimiz gunude görürüz takip edelim birbirimizi bende pazartesi tedt yaptim bide dun yaptim artik pazartesiyi bekliyorum doktor icinevet bende aynen öyle :) ptesi yaptım test hemen çıktı ama kimseye söylemedim bekledim . dün yaptım bu sefer çok belli çıktı hemen hastaneye gittim kan verdim 33.19 çıktı . bugünde idrar testi yaptım çok daha belirgin çıktı. yarın adet günüm yarını atlatıp cuma günü tekrar kan vericem öğleden sonrada doktora gideceğim.
Ayy canim ne kadar güzel inşallah kucagimiza alicagimiz gunude görürüz takip edelim birbirimizi bende pazartesi tedt yaptim bide dun yaptim artik pazartesiyi bekliyorum doktor icin
Bencede. Haftasonuna kadar bekleyeceğim kan testi için. Sonra güzel haberi alırım inşallah hayırlısıyla.çooook sevindim canım ya bu kadar test yanılıyor olamaz :)
gözün aydın canım darısı bizlerin başınaevet bende aynen öyle :) ptesi yaptım test hemen çıktı ama kimseye söylemedim bekledim . dün yaptım bu sefer çok belli çıktı hemen hastaneye gittim kan verdim 33.19 çıktı . bugünde idrar testi yaptım çok daha belirgin çıktı. yarın adet günüm yarını atlatıp cuma günü tekrar kan vericem öğleden sonrada doktora gideceğim.
Merhaba benimde bat 1 Şubat ama nasıl olduysa iki gündür yumurta aki akintim var erken mi yumurtlama dönemine girdim bilemiyorum inşallah şubatta güzel haberleri alırız bizde...benimde klomenin son günüydü yumurtlamagünüde 18 19 falan bat 2 şubat inşallah bu ay tuttururuz dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Canim hayirli olsunn bebegin kac haftalik bilmiyorum ama eger yeniyse cok cok iyiMerhaba arkadaslar aglimmi gulimmi bilmiorum yillardr bekledgm sey gerceklesti sanrm. Silik iki idrardan sora kan versm ve sonucum 301,2 cikti hamilesn dedi doktorum varmi benm gibi sayisi bole cikan :'(
Bilmiorm soklardsym 5 yildr bekledm ben inanamiorm hala. Adetim 7 gun gecti ama birdha yapcam kan testi yukselmismi dieCanim hayirli olsunn bebegin kac haftalik bilmiyorum ama eger yeniyse cok cok iyi
HYirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin erken gebelik testide yap istersenBilmiorm soklardsym 5 yildr bekledm ben inanamiorm hala. Adetim 7 gun gecti ama birdha yapcam kan testi yukselmismi die
Erken gebelik testine gerek varmi ki degerm 300 hastanedekilerde doktormda dha bircok ksiye sordum :) hala inanamiorm hamilesin diolar insallah degerlerm yukselmisse hamileyim allahn izniyleHYirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin erken gebelik testide yap istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?