- Emoji Skoru
- 911
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.541
Hayırlı olsunnnn. Çok sevindim. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese evlat versin Rabbim.
Hayır değerimi söylemediler sadece negatif dediler. Bugün eczaneye gittim eczacı senin testin pozitif dedi. Biraz daha bekle tekrar kan ver dedi. Bir hata olmalı dediler.sağol canım Allah isteyen herkese versin senin değerin ne çıkmıştı söylemişler miydi ?
Hayır değerimi söylemediler sadece negatif dediler. Bugün eczaneye gittim eczacı senin testin pozitif dedi. Biraz daha bekle tekrar kan ver dedi. Bir hata olmalı dediler.
Bende öyle umut ediyorum. Hadi hamilelik takvimini yapsana ne keyifli olur şimdi :) İnşallah bende yaparım.keşke değerini alsaydın canım adet yoksa umut kaybetmek yok bencede çizgi varsa mutlaka vardır.
Bende öyle umut ediyorum. Hadi hamilelik takvimini yapsana ne keyifli olur şimdi :) İnşallah bende yaparım.
Yaa hayirli olsunn Allah kucagina almayi nasip etsinnhayırlı olsun çok sevindim :) hayalette olsa çizgi dikkate alınmalı demekki :)
Bende öyle umut ediyorum. Hadi hamilelik takvimini yapsana ne keyifli olur şimdi :) İnşallah bende yaparım.
Nasil yapiliyoki hamilelik takvimiaz önce yaptım sildim :) değerim yükselsin diye bekliym dedim
:)
Yaa hayirli olsunn Allah kucagina almayi nasip etsinn
benimdee silik cikti ama ilk 5 dk da cikti sonradan degilll varmidirkiii ben dunde yaptim sabah yaptim silik cikti aksam yaptim hic bisey cikmadi varsasa benim bebis nazli galiba
Nasil yapiliyoki hamilelik takvimi
Gunaydin canim adet tarihim gecti ama yumurtlamam gec oldu bu ay yani bebis tuttuysa suan 13 gunluk dun cok silikti bugun daha belirgin bide gecen seferler al-bi kullanmistim bi silik cikiyodu bi cikmiyordu bugun sabah oncomed yaptim 2.ci cizgi silik cikti ama gozle goruluyo ilgin icinde tesekkur ederimgünaydın merhaba, adetin ne durumda geçti mi geçmedi mi ? mesela benim geçmeden 3 gün önce felaket silik çıktı 2 gün kala yani dün silikti ama baya netti 2. çizginin var olduğu bugün ise çok daha net ama hala 1. çizgi gibi değil. yarın bat günü. bende kan değerim yükselsin diye bekliyorum. erken dönemde oldğun için akşam yaptığın test doğru sonuç vermeyebilir. bu sabah yeniledin mi testini ?
kan versen çıkar canım çünkü bende yılbaşı gecesi yumurtladım. benimde dün 13.günümdü bugün 14.günümGunaydin canim adet tarihim gecti ama yumurtlamam gec oldu bu ay yani bebis tuttuysa suan 13 gunluk dun cok silikti bugun daha belirgin bide gecen seferler al-bi kullanmistim bi silik cikiyodu bi cikmiyordu bugun sabah oncomed yaptim 2.ci cizgi silik cikti ama gozle goruluyo ilgin icinde tesekkur ederim
Ben ilk gebeligimde haftada 1 gidiyordum bi gidiyosun keseyi bekle kesede bebek varmi bekle bi gidiyosun kalp atisi duyulcak obur hafta gel en son 2li tarama icin yani surekli bi strese sokuyolar ilk bebegimin kalbi durdu 3 aylikken kurtaj oldum bunda totem tuttum en az 2 bucuk aylik oluncya kadar kendime iyi bakcam ama bi sorun olmadigi surece gitmicem canimkan versen çıkar canım çünkü bende yılbaşı gecesi yumurtladım. benimde dün 13.günümdü bugün 14.günüm
Ben ilk gebeligimde haftada 1 gidiyordum bi gidiyosun keseyi bekle kesede bebek varmi bekle bi gidiyosun kalp atisi duyulcak obur hafta gel en son 2li tarama icin yani surekli bi strese sokuyolar ilk bebegimin kalbi durdu 3 aylikken kurtaj oldum bunda totem tuttum en az 2 bucuk aylik oluncya kadar kendime iyi bakcam ama bi sorun olmadigi surece gitmicem canim
Benimde ayin 2 si yumurtlamaydi pardon aramizda 1 gun varkan versen çıkar canım çünkü bende yılbaşı gecesi yumurtladım. benimde dün 13.günümdü bugün 14.günüm
Benimde ayin 2 si yumurtlamaydi pardon aramizda 1 gun var
Benim 13 aralikti son adet . 2 ocaktada yumurtlama oldu bikac gun gec oldu yu.urtlamafarketmez ya :) son adet ne zaman ordan takip ediliyor ya benim 18 aralık
Benim 13 aralikti son adet . 2 ocaktada yumurtlama oldu bikac gun gec oldu yu.urtlama
Günaydın. Bir test daha alayım ben en iyisicanım günaydın senden güzel haber bekliyorum :)
Yumurtlama tarihini bilmessen son adet biliyorsan yumurtlama gununde hesaplaniyo diye biliyorum canim yumurtlama gunune kesin eminsen doktora belirtmende fayda var gec yumurtlama oldugunde mesela benim gibi doktor adete gore hesapladigi icin deger dusuk cikiyo ve kimyasal veya dis gebelik suphesi koyuyolarson adete göre hesaplandığı için siz bizden büyüksünüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?