Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım seninle konustuk tan sonra tekrar kan verdim heyecanlanma diye demedim şimdi aldım sonucumu :)

Eklentiler

• 20150130_150959.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 517
Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

ah canım gözün aydın nasıl sevindim anlatamam .... Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin .
Amin canım Allah sağlık versin ve tüm isteyenlerin gönlüne göre versin:)

amin aban da inaşşah :)))) dua etmeyi unutma . folik asiti de ihmal etme arkadaşım . ah nasıl mutlu oldum bilsen . belliydi varlığı minnoşun . önceki değerinde zaten yanlış olduğu belliydi ... ufaklığa iyi bak annesi ...

Canım benim ya etmez miyim, özel mesajdan sana yazacağım müsait oldukça hep aklımda olacaksın, Allah en kısa zamanda sağlıkla hamileliğini öğrenmeyi nasip etsin. Folik asiidi 3 aydır içiyorum, hala devam:)

Galiba çünkü 1.96 dan yükselmesi mucize gibi :) Amin Allah isteyen herkese nasip etsin
Tam hormon yukselirken yaptirdiysan ondan ole cikmistir canim keske basta yaptirmasaydin hic testi benim 6+3 oldu hala gitmedim bi sorun olmadigi surecede 6 subata kadar gitmicem yoksa cok stres yapiyorum kalp atisi kese o bu diye :)

İNŞ.POZITIFTIRDE ALIRIM ALLAHIN IZNIYLE HALA ACABAMI DIYE DUŞUNUYORUM :)

Bebegimi gördüm ama kalbini duymadım daha heralde kalbini duyunca inanacagim bende :)) Allâh im sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin cumlemizé.

Tam hormon yukselirken yaptirdiysan ondan ole cikmistir canim keske basta yaptirmasaydin hic testi benim 6+3 oldu hala gitmedim bi sorun olmadigi surecede 6 subata kadar gitmicem yoksa cok stres yapiyorum kalp atisi kese o bu diye :)
Ben de hemen gitmeyeceğim 1 hafta sonra gideceğim en azından kese bari görünsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…