- Emoji Skoru
- 1.922
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.741
Canım seninle konustuk tan sonra tekrar kan verdim heyecanlanma diye demedim şimdi aldım sonucumu :)canım geçen seferde böyle olmuşu ama biliyorsun . belki hamilesin düşük riskin var . doktor ilaç başlar filan . anladım kalemde teksin mdüür filan var ama 1 saatte olsa izin al gidip kan ver gel . önemli bir konu sonuçta .
KAÇ GUN GECTIDE YAPTIRDINCanım seninle konustuk tan sonra tekrar kan verdim heyecanlanma diye demedim şimdi aldım sonucumu :)
Canım seninle konustuk tan sonra tekrar kan verdim heyecanlanma diye demedim şimdi aldım sonucumu :)
adet günümde yaptırdım yani çarşamba 1.96 dı. Bugün yaptırdım böyle çıktı.KAÇ GUN GECTIDE YAPTIRDIN
Amin canım Allah sağlık versin ve tüm isteyenlerin gönlüne göre versin:)ah canım gözün aydın nasıl sevindim anlatamam .... Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin .
Canım benim ya etmez miyim, özel mesajdan sana yazacağım müsait oldukça hep aklımda olacaksın, Allah en kısa zamanda sağlıkla hamileliğini öğrenmeyi nasip etsin. Folik asiidi 3 aydır içiyorum, hala devam:)amin aban da inaşşah :)))) dua etmeyi unutma . folik asiti de ihmal etme arkadaşım . ah nasıl mutlu oldum bilsen . belliydi varlığı minnoşun . önceki değerinde zaten yanlış olduğu belliydi ... ufaklığa iyi bak annesi ...
Ayy hayirli olsun demekki o zaman cok kucukmus Allah kucagina almayi nasip etsinCanım seninle konustuk tan sonra tekrar kan verdim heyecanlanma diye demedim şimdi aldım sonucumu :)
Galiba çünkü 1.96 dan yükselmesi mucize gibi :) Amin Allah isteyen herkese nasip etsinAyy hayirli olsun demekki o zaman cok kucukmus Allah kucagina almayi nasip etsin
Tam hormon yukselirken yaptirdiysan ondan ole cikmistir canim keske basta yaptirmasaydin hic testi benim 6+3 oldu hala gitmedim bi sorun olmadigi surecede 6 subata kadar gitmicem yoksa cok stres yapiyorum kalp atisi kese o bu diye :)Galiba çünkü 1.96 dan yükselmesi mucize gibi :) Amin Allah isteyen herkese nasip etsin
İNŞ.POZITIFTIRDE ALIRIM ALLAHIN IZNIYLE HALA ACABAMI DIYE DUŞUNUYORUM :)
Canım seninle konustuk tan sonra tekrar kan verdim heyecanlanma diye demedim şimdi aldım sonucumu :)
TeşekkürlerDemiştim kesin var diye :))) Allâh sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin. Çok sevindim.
TeşekkürlerAmin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayirli olsunn masallahhh bu ay ne cok hamile var sitede Allahim diger isteyenlerede nasip etsinnkizlar silik cizgi dogruymus hamileyiiiimmmm :)
amin canimm 18 aydir bekliyoduk :) allah isteyen herkeze nasip etsin insallahHayirli olsunn masallahhh bu ay ne cok hamile var sitede Allahim diger isteyenlerede nasip etsinn
Aynı zamanda doğum yapacağızamin canimm 18 aydir bekliyoduk :) allah isteyen herkeze nasip etsin insallah
Ben de hemen gitmeyeceğim 1 hafta sonra gideceğim en azından kese bari görünsün :)Tam hormon yukselirken yaptirdiysan ondan ole cikmistir canim keske basta yaptirmasaydin hic testi benim 6+3 oldu hala gitmedim bi sorun olmadigi surecede 6 subata kadar gitmicem yoksa cok stres yapiyorum kalp atisi kese o bu diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?