Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Yarın yaptıracağım canım bunu başka türlü öğrenemem, artık 2 gün geçince de kanda çıkmaz mı ya..

Yarın yaptıracağım canım bunu başka türlü öğrenemem, artık 2 gün geçince de kanda çıkmaz mı ya..

canım hiç kurma böyle kendini bu akşam iş çıkışı git yaptır . sonraya bırakma . şu an bebiş varsa da bu sıkıntıya strese gider zaten .

canım hiç kurma böyle kendini bu akşam iş çıkışı git yaptır . sonraya bırakma . şu an bebiş varsa da bu sıkıntıya strese gider zaten .
Tamam inşallah bir aksilik çıkmazda hemen yaparlar kan testini, sonucu hemen veriyorlar mı, peki değer oalrak mı isteyeceğim pozitif negatif oalrak mı? ya da kendi direk mi yapacak?

Tamam inşallah bir aksilik çıkmazda hemen yaparlar kan testini, sonucu hemen veriyorlar mı, peki değer oalrak mı isteyeceğim pozitif negatif oalrak mı? ya da kendi direk mi yapacak?

bana 1 saate verdiler canım acil labaratuvar oldupu için çabuk çıkıyo sonuç değer ver,iyorlar normal beta testi gibi . ben hastanede beklemedim ama barkod aldım evden baktım sonuca . sende öyle yaparsın .

bana 1 saate verdiler canım acil labaratuvar oldupu için çabuk çıkıyo sonuç değer ver,iyorlar normal beta testi gibi . ben hastanede beklemedim ama barkod aldım evden baktım sonuca . sende öyle yaparsın .
Bizim burdkai hastanede oluyor mubilmiyorum netten bakmak ama sorun değil kan verip eve geçer sonra almaya gideriz eşimle yürüyerek 20 dakika falan hastane, dua et bana, çok mu acele ediyorum daha 1 gün geçmiş, testlerde silik, acaba boşa mı umutlanıyorum, hepsi kafamda deli sorular..

:)) Haklısın zaten kendi içimde yaşıyorum eşime söyleyemiyorum heveslenmesin diye ilk denememiz aslında yumurtlama Dönemine dikkat ettim ama nasip işte

Inşallah olur canım güzel haberlerini bekliyorum :)

içimde çok güzel bir his var . güzel sonucu alacaksın diye :)) sonrada bana dua edeceksin onunda bebişi olsun diye . kaç aydır testlerin birinde bile hayalet çizgi dahi görmedim . bu forumda testleri görünce nasıl heyecanlanıyorum analatamam .

benim gibi 2 ay hiç dolaşma forumlarda sonrkai ay yine testlere başla bak nasıl görüyorsun. Canım sen folik asite başladın mı, ya da daha önce doktora gititn mi? evleneli ne kadar oldu?

:)) Haklısın zaten kendi içimde yaşıyorum eşime söyleyemiyorum heveslenmesin diye ilk denememiz aslında yumurtlama Dönemine dikkat ettim ama nasip işte
Evet söyleme canım 5 gün çok zor geçer ama beni baz al bu kadar silik çizgiden sonra adet olunca çok mutsuz oluyor insan, keşke hiç bakmasaydım diyor.

Kan testine gidemedim ya kayınvalidemler yemeğe bekliyordu hemen eve geçtik. Yarın ola Hayrola kan testini bir daha başka bir hastanede yaptıracağım inşallah.

canım bugün öğle arası filan kaç bir ara yaptır kan testini ay burda ben heyecan yaptım .
Canım ya bende çok heyecanlıyım ama gitmemin imkanı yok, kalemde müdür ve ben varım, müdürü tek bırakamam
Hastane uzak iş yerime, tam karşıda tıp merkezi var yine oraya yaptırırm ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…