- Emoji Skoru
- 1.922
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.701
Yarın yaptıracağım canım bunu başka türlü öğrenemem, artık 2 gün geçince de kanda çıkmaz mı ya..canım eklem romatizmam var aylık iğne yaptırıyorum dersin . bu ayda yaptırmadan önce gebelik şüphesi oldupu için test yaptırmak istiyorum de . adı deposilin ... (penisilinin muadili) . yakalanmazsın korkma canım . çünkü bu iğneyi aylık yaptırmak gerekiyor . bebek düşünemden önce her ay yaptırıyordum ordan biliyorum .
Yarın yaptıracağım canım bunu başka türlü öğrenemem, artık 2 gün geçince de kanda çıkmaz mı ya..
Tamam inşallah bir aksilik çıkmazda hemen yaparlar kan testini, sonucu hemen veriyorlar mı, peki değer oalrak mı isteyeceğim pozitif negatif oalrak mı? ya da kendi direk mi yapacak?canım hiç kurma böyle kendini bu akşam iş çıkışı git yaptır . sonraya bırakma . şu an bebiş varsa da bu sıkıntıya strese gider zaten .
Tamam inşallah bir aksilik çıkmazda hemen yaparlar kan testini, sonucu hemen veriyorlar mı, peki değer oalrak mı isteyeceğim pozitif negatif oalrak mı? ya da kendi direk mi yapacak?
Bizim burdkai hastanede oluyor mubilmiyorum netten bakmak ama sorun değil kan verip eve geçer sonra almaya gideriz eşimle yürüyerek 20 dakika falan hastane, dua et bana, çok mu acele ediyorum daha 1 gün geçmiş, testlerde silik, acaba boşa mı umutlanıyorum, hepsi kafamda deli sorular..bana 1 saate verdiler canım acil labaratuvar oldupu için çabuk çıkıyo sonuç değer ver,iyorlar normal beta testi gibi . ben hastanede beklemedim ama barkod aldım evden baktım sonuca . sende öyle yaparsın .
Bizim burdkai hastanede oluyor mubilmiyorum netten bakmak ama sorun değil kan verip eve geçer sonra almaya gideriz eşimle yürüyerek 20 dakika falan hastane, dua et bana, çok mu acele ediyorum daha 1 gün geçmiş, testlerde silik, acaba boşa mı umutlanıyorum, hepsi kafamda deli sorular..
benim gibi 2 ay hiç dolaşma forumlarda sonrkai ay yine testlere başla bak nasıl görüyorsun. Canım sen folik asite başladın mı, ya da daha önce doktora gititn mi? evleneli ne kadar oldu?içimde çok güzel bir his var . güzel sonucu alacaksın diye :)) sonrada bana dua edeceksin onunda bebişi olsun diye . kaç aydır testlerin birinde bile hayalet çizgi dahi görmedim . bu forumda testleri görünce nasıl heyecanlanıyorum analatamam .
Evet söyleme canım 5 gün çok zor geçer ama beni baz al bu kadar silik çizgiden sonra adet olunca çok mutsuz oluyor insan, keşke hiç bakmasaydım diyor.:)) Haklısın zaten kendi içimde yaşıyorum eşime söyleyemiyorum heveslenmesin diye ilk denememiz aslında yumurtlama Dönemine dikkat ettim ama nasip işte
çok azda olsa bişey gözüküyor allah gönlüne göre versinben de gördüm o çizgiyi:)) hadi hayırlısı sağlıkla inşallah:)
bugunde farkli markayla yaptim pembe ama yine silik cikti bakalim cumartesini bekliyorum :)çok azda olsa bişey gözüküyor allah gönlüne göre versin
Olursa ilk olacak inşallah idrarda ikinci çizgi çıkıyor silik belli ama dün kanda 1.96 dı.laz4life ilk hamilelikmi
silik cıkarsa hamılesındır ınsallah, gec donlendıgı için ole sılık cıkarOlursa ilk olacak inşallah idrarda ikinci çizgi çıkıyor silik belli ama dün kanda 1.96 dı.
Insalah bence bi hafta sora tekrarlayn kan testnzi rabbm gonlundekini nasio etsnOlursa ilk olacak inşallah idrarda ikinci çizgi çıkıyor silik belli ama dün kanda 1.96 dı.
Amin canımInsalah bence bi hafta sora tekrarlayn kan testnzi rabbm gonlundekini nasio etsn
Amin canım
Canım ya bende çok heyecanlıyım ama gitmemin imkanı yok, kalemde müdür ve ben varım, müdürü tek bırakamamcanım bugün öğle arası filan kaç bir ara yaptır kan testini ay burda ben heyecan yaptım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?