Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar nolur yardim sabah yaptığım test şuan elimde öyle cantaya atmıştır silik bi şekilde ikinci çizgi çıkmış simdi ne buu

Ben de hemen gitmeyeceğim 1 hafta sonra gideceğim en azından kese bari görünsün :)
Aynen en iyisi canim hormon icin stres yasadin bide kese icin yasama keseden sonra bebek gorulcekmi die beklicez sonra kalp atisi ikili tarama testi o bu derken sabir gerek bizeee :)

Kizlar test pozitif ama 5 gundur kahverengi lekelenmem var hic sevinemedim bugun dr randovu aldim ama kimyasal gebelik bence

Yok canim daha neler teste bakarak kimyasal diyemi dusunuyosunn benimki dahada silikti ole seylerle aklini bulandirma sagliklidir insallahh
yok canım teste bakarak demedım ben geçen sene bu ay kımyasal gebelik geçirmiştim şimdi aynı ay yıne gebe kaldım yıne ondakı gibi kahverengi lekelenmelerim var 5 gündür onun için endişelenıyorum bugun beta hcg baktırdım sonuç 52 çıktı sence nasıl değer

Tatlim daha cok yeni bugunlerdeymis adetin degerin normal burda bi arkadas var onun adeti gectigi halde 1 gbi biseydi yeni oldugu icinmis hiic sikma canini benimde ikinci gebeligim ilkinde kalbi durdu ama gene bisey olcakmi diye dusunmekle inan gecmiyo stresten baska bisey degil yaptigimiz gonlunu rahat tut insallah Allahimm bidaha hic birimize yasatmaz sende sakin bunlari dusunup kendini uzme

çok haklısın canım ama kendımı düşünmekten alamıyorum. hindi gibi düşünüp duruyorum. çok sağolasın destegin için ALLAH bebegını kucagına almayı nasıp etsın canım

Kızlar bugün adetim iki gün gecti test yaptım bi bakın lütfen yorumlarınızı mutlaka bekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 622
Kızlar bugün adetim iki gün gecti test yaptım bi bakın lütfen yorumlarınızı mutlaka bekliyorum
Belli belirsiz ikinci çizgi var.Nekadar sürede çıktı çizgi önemli olan o bir de bu marka yanlış sonuç çok veriyormuş.Başka bir test ile tekrarla derim inşaallah bebeğin seninledir.

canım düşük mü degerim adet gunumdü bu gunler
Ben adet gunjn gecti de lekenlenme yasiyrsun sanmistim. Daha adet gunun yeniymis. Masallah cnm. Bence guzel degerin. Onemli olan duzenli olarak artmasi. Allahim saglikla tamamlamani nasip etsin.

Pozitif. Ama baska markayla da dene cnm. Bu marka da yanlis sonuc verdi diyen cok oluyr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…