- Emoji Skoru
- 616
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.761
oylemi ne guzel :)Aynı zamanda doğum yapacağız
Link atar mısın :) ben daha doktora gitmedim hala içimde bir korku var da anne moduna giremedim :)oylemi ne guzel :)
ekim annelerine gelsene orda bebisleri birlikte bekleriz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-ekim-anneleri.788476/Link atar mısın :) ben daha doktora gitmedim hala içimde bir korku var da anne moduna giremedim :)
Aynen en iyisi canim hormon icin stres yasadin bide kese icin yasama keseden sonra bebek gorulcekmi die beklicez sonra kalp atisi ikili tarama testi o bu derken sabir gerek bizeee :)Ben de hemen gitmeyeceğim 1 hafta sonra gideceğim en azından kese bari görünsün :)
Bence kimyasal degil. Sadece progestana ihtiyaciniz olabilir. Kimyasalda bu kadar koyu cikmiyr genelde testte.Eki Görüntüle 1397798 Kizlar test pozitif ama 5 gundur kahverengi lekelenmem var hic sevinemedim bugun dr randovu aldim ama kimyasal gebelik bence
agzın bal yesin canımm şimdi hazırlandım çıkıcam dr. gidiyorum sonuçlarım yarına cıkar sanıyorumBence kimyasal degil. Sadece progestana ihtiyaciniz olabilir. Kimyasalda bu kadar koyu cikmiyr genelde testte.
Allah nasip etsin cnm. Insallah guzel sonuclarla gelirsinagzın bal yesin canımm şimdi hazırlandım çıkıcam dr. gidiyorum sonuçlarım yarına cıkar sanıyorum
canm sonucum 52 çıktı doktor 2 gun sonra tekrar bakalım dedi. ruyamda gördüm 2 hafta once gebe oldugumu inşallah sonu guzel olurAllah nasip etsin cnm. Insallah guzel sonuclarla gelirsin
Masallah guzel cnm. Kat kat katlansin degerin.canm sonucum 52 çıktı doktor 2 gun sonra tekrar bakalım dedi. ruyamda gördüm 2 hafta once gebe oldugumu inşallah sonu guzel olur
canım düşük mü degerim adet gunumdü bu gunlerMasallah guzel cnm. Kat kat katlansin degerin.
Yok canim daha neler teste bakarak kimyasal diyemi dusunuyosunn benimki dahada silikti ole seylerle aklini bulandirma sagliklidir insallahhEki Görüntüle 1397798 Kizlar test pozitif ama 5 gundur kahverengi lekelenmem var hic sevinemedim bugun dr randovu aldim ama kimyasal gebelik bence
yok canım teste bakarak demedım ben geçen sene bu ay kımyasal gebelik geçirmiştim şimdi aynı ay yıne gebe kaldım yıne ondakı gibi kahverengi lekelenmelerim var 5 gündür onun için endişelenıyorum bugun beta hcg baktırdım sonuç 52 çıktı sence nasıl değerYok canim daha neler teste bakarak kimyasal diyemi dusunuyosunn benimki dahada silikti ole seylerle aklini bulandirma sagliklidir insallahh
Tatlim daha cok yeni bugunlerdeymis adetin degerin normal burda bi arkadas var onun adeti gectigi halde 1 gbi biseydi yeni oldugu icinmis hiic sikma canini benimde ikinci gebeligim ilkinde kalbi durdu ama gene bisey olcakmi diye dusunmekle inan gecmiyo stresten baska bisey degil yaptigimiz gonlunu rahat tut insallah Allahimm bidaha hic birimize yasatmaz sende sakin bunlari dusunup kendini uzmeyok canım teste bakarak demedım ben geçen sene bu ay kımyasal gebelik geçirmiştim şimdi aynı ay yıne gebe kaldım yıne ondakı gibi kahverengi lekelenmelerim var 5 gündür onun için endişelenıyorum bugun beta hcg baktırdım sonuç 52 çıktı sence nasıl değer
çok haklısın canım ama kendımı düşünmekten alamıyorum. hindi gibi düşünüp duruyorum. çok sağolasın destegin için ALLAH bebegını kucagına almayı nasıp etsın canımTatlim daha cok yeni bugunlerdeymis adetin degerin normal burda bi arkadas var onun adeti gectigi halde 1 gbi biseydi yeni oldugu icinmis hiic sikma canini benimde ikinci gebeligim ilkinde kalbi durdu ama gene bisey olcakmi diye dusunmekle inan gecmiyo stresten baska bisey degil yaptigimiz gonlunu rahat tut insallah Allahimm bidaha hic birimize yasatmaz sende sakin bunlari dusunup kendini uzme
Aminn canimm insallah seninde guzel haberlerini bekliyorummçok haklısın canım ama kendımı düşünmekten alamıyorum. hindi gibi düşünüp duruyorum. çok sağolasın destegin için ALLAH bebegını kucagına almayı nasıp etsın canım
Belli belirsiz ikinci çizgi var.Nekadar sürede çıktı çizgi önemli olan o bir de bu marka yanlış sonuç çok veriyormuş.Başka bir test ile tekrarla derim inşaallah bebeğin seninledir.Kızlar bugün adetim iki gün gecti test yaptım bi bakın lütfenyorumlarınızı mutlaka bekliyorum
Ben adet gunjn gecti de lekenlenme yasiyrsun sanmistim. Daha adet gunun yeniymis. Masallah cnm. Bence guzel degerin. Onemli olan duzenli olarak artmasi. Allahim saglikla tamamlamani nasip etsin.canım düşük mü degerim adet gunumdü bu gunler
Pozitif. Ama baska markayla da dene cnm. Bu marka da yanlis sonuc verdi diyen cok oluyr.Kızlar bugün adetim iki gün gecti test yaptım bi bakın lütfenyorumlarınızı mutlaka bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?