Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Olmayacak canım buna inan. Meleğinin kalbini duydun mu
Evet duydum hatta ilk gebeligime gore o kadar nettiki ses o korkuyla benim kalbimmi die sordum doktor guldu bebegin kalbi dedi valla sok oldum Allah kucagimiza almayi nasip etsin sen duydunmu tatlim cookk guzel bi duygu

Evet duydum hatta ilk gebeligime gore o kadar nettiki ses o korkuyla benim kalbimmi die sordum doktor guldu bebegin kalbi dedi valla sok oldum Allah kucagimiza almayi nasip etsin sen duydunmu tatlim cookk guzel bi duygu

Hayır canım ben duymadım zaten 1 kez gittim 6+0 ken. Yarın gideceğim 7+1 olduk. Umarım duyarım canım dua et lütfen

Hayır canım ben duymadım zaten 1 kez gittim 6+0 ken. Yarın gideceğim 7+1 olduk. Umarım duyarım canım dua et lütfen
Benimde yarin tekrar kontrolum var insallaahhhhh duyarsin bebisinin o kucuk kalbini tatlim bizim senle ayni ben gittigimde keseyi gormustum bebek yoktu dun gittim 7 haftalik olmasi gerekirken 6 +1 di ama kalbi cok netti yarin baska dr a gitcem yarin cikinca bilgilendir benide bakalim yarin dr kac haftalik dicek bizimkiyle tutmuyo dr un hafta hesabi

bence hamilesiniz, ilk hamileliğimde böyle hafif silik çıkmıştı dr gittiğimde 2 gün sonra 4 haftalık hamile olduğumu söylemişti

evet canım tarih Olarak aynıyız ☺☺ 6 +0 da gittiğimde bizde bebeği gördük ama kalp sesi için erken dedi bakalım yarın bu doktor ne diyecek ptesi de devlette randevum var haberdar ederim canım sende beni haberdar et

Tamam canimm insallah hayirli haberlerle donerizzz

Tamam canimm insallah hayirli haberlerle donerizzz

canımmm bende meleğimi duydummmmmmmmmm . çok güzel şeyler söyledi doktor. Allah herkese nasip etsin bu güzel günleri çok mutluyummm Allahım hepimizi korusun.

Biz de bugun gidicez kalo atislari icin 9 hafta iki gün oldu ins guzel haberlerle geliriz :)

Canimm benim bugunku doktorda 6+4 dedi ama kalbinide dinledik clexane igneye basladik saglikli olsunda napiyim artik sen naptinn tatlim

Canimm benim bugunku doktorda 6+4 dedi ama kalbinide dinledik clexane igneye basladik saglikli olsunda napiyim artik sen naptinn tatlim

canım sordum haftaasıyla uyumlumu dedim evet dedi 7+1 çıktı. çok güzel şeyler söyledi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) güpür güpür sesi videoya çekin dedi durup durup izliyorum hala şoktayım. benim ilk bebeğim Allahın izniyle. kese çok büyük dedi ikiz aradı ama yok tek bebişim :) bu arada keseye göre cinsiyet tahmini varmış duydun mu canım doğru mu acaba

Ayy super tatlimmm keseyle tahminide hic duymadim nasil oluyo canim

Ayy super tatlimmm keseyle tahminide hic duymadim nasil oluyo canim

forumda var canım ama bende anlamadım . bununla ilgili bir sürü konu açılmış. kimisinde kese fasülyeye benziyorsa erkek demiş kimi kız demiş . benimki çok bariz fasülye böyle şekil değiştirmiş geçen haftaki halinden eser yok

Canim onu gormedimde kasik agrin cok oluyorsa kiz bel agrin cok oluyorsa erkek diyolar hayirlisiyla saglikli olsundaa :)

Canim onu gormedimde kasik agrin cok oluyorsa kiz bel agrin cok oluyorsa erkek diyolar hayirlisiyla saglikli olsundaa :)

Bu belirtilere göre benim erkek o zaman canım çünkü adet döneminde hiç kasik ağrısı çekmedim hep belim ağrıdı normalde adetim kasiklarima vururdu. Sağlıklı olsun kız erkek hiç farketmez kucaklayayim onu yeter ki ☺ ☺☺☺

merhabalar ben yeni üye oldum benimde adetime 2 hafta kaldı acaba test yapsam mı bilmiyorum sizce yapayım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…